Gasztro

Almás-spermás itallal újít egy kocsma

Az, hogy időnként a legkülönfélébb növényi alapanyagokkal dobnak fel egy-egy gasztronómiai csodát, talán nem újdonság. Ám az, hogy létezik egy olyan rövidital a világon, amihez a lovak szolgáltatják a legfőbb alapanyagot, minimum bizarr.

Bírjátok az extrém ötleteket? Mert akkor tudunk mutatni néhányat!

A világ másik felén, Wellingtonban, Új-Zélandon létezik egy kocsma, ahol olyan különlegességet szolgálnak fel a vendégeknek, ami sehol máshol nem található meg. Persze az is lehet, hogy máshol nem is nagyon kérnének belőle… A mi pálinkánkhoz még csak véletlenül sem hasonlító röviditalnak az alapját ugyanis két dolog adja: alma és – kapaszkodjatok meg – lósperma!

E két összetevőt mixelik össze az alkohollal, és így szolgálják fel. Azok, akik megkóstolták, azt mondták, az íze leginkább a sodóhoz hasonlít. A kocsma tulajdonosa szerint pedig inkább a nők, mint a pasik kérnek maguknak az extrém piából, bár elismerte, hogy egyelőre nem nagyon tolonganak még érte. Hm, ennek vajon mi lehet az oka?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top