Gasztro

Itt a jövő: telefonos vásárlás a virtuális szupermarketben

A Tesco nevezetes az újításairól – legalábbis külföldön. A legújabb fejlesztésük egyenesen a jövőt kínálja már most: akár a metróaluljáróban, két perc alatt elintézhetjük a hétvégi nagybevásárlást.

Itt a jövő: telefonos vásárlás a virtuális szupermarketbenTudtátok, hogy a pasiknál jobban bízunk az olyan kütyükben, mint a GPS?

Emlékeztek, nem is olyan régen arról írtunk itt az NLC-n, hogy Angliában már létezik olyan áruház, ahol egy ügyes kis program segít eligazodni az áruház kígyózó polcsorai között, sok-sok időt és kényelmetlenséget megspórolva ezzel nekünk. Úgy tűnik, a Tesco nem ül a babérjain: Dél-Koreában ugyanis a napokban egy még inkább sci-fire emlékeztető szolgáltatást vezettek be. Egy mezei hirdetési fal segítségével virtuális bevásárlóközpontot alakítottak ki több metrómegállóban, ahol várakozás közben az utasok megejthetik a bevásárlást. Méghozzá pofonegyszerűen: elég az okostelefonjukkal rögzíteni a kívánt élelmiszer képét, megadni a mennyiséget és az már be is kerül a bevásárlókocsiba. A legjobb rész pedig most következik: mire a vásárló hazaér, ki is szállítják neki a rendelést! Azért egy ilyen itthon is jó lenne néha, nem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top