Gasztro

Magyar sör a világhír küszöbén?

Nyáron, a melegben szívesen iszunk meg egy-egy pohár sört. Különösen amióta ízesített, például citromos változatban is létezik, ami kifejezetten finom! Mostantól pedig egy hazai fejlesztésnek köszönhetően akkor is nyugodtan ihatunk, ha utána kocsiba kell ülnünk.

Magyar sör a világhír küszöbén?Tudtátok, hogy a sör a fogyásban is segíthet? Bizony ám!

Három országban megkérdőjelezhetetlenül sokat tudnak a sörről: Belgiumban, Hollandiában és Ausztriában – nem véletlenül adják ezek az országok a világ legjobb söreit. Ám könnyen lehet, hogy mostantól mi, magyarok is csatlakozunk a trióhoz! Nem csalás, nem ámítás, nincs április, nem tréfálunk. A közelmúltban ugyanis nálunk fejlesztették ki az első, 100 százalékig természetes citromot és 0 százalék alkoholt tartalmazó sört. Ez pedig annyira jól sikerült, hogy immár nemcsak főzéshez használhatjuk a jóféle italt, de az ízlésüket tekintve egyébként meglehetősen konzervatív osztrák sógorok is felfigyeltek rá! Sőt mi több: kérnek belőle! Az év eleji építészeti siker után mi ez, ha újra nem a világsiker küszöbe? Jó lenne megint átlépni rajta!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top