Gasztro

Újabb műkaja: itt a dobozos szendvics

Jó hír azoknak, akik időt és energiát szeretnének megtakarítani: most már az üdítőt és a szendvicset is beszerezhetik ugyanabból az automatából. Az Egyesült Államokban ugyanis megjelent a legújabb készétel: a "konzervics".

Noha az utóbbi időben egyre divatosabb lett egészségesen táplálkozni, és mellőzni a különböző gyors-ételeket, azért az instant konyha sem hagyja magát. A legújabb őrület ez a fémhengerbe zárt, kifli alakú kis szendvics, amit tizenkétféle ízben dobnak piacra. A konzervics egyébként nem olcsó mulatság, a négyes kiszerelés körülbelül kétezer forintba kerül, a megaadag, a 24 darabos pedig nagyjából 13 ezer forint.

Meglepő és ízletes? Itt a legújabb műkaja, a dobozos szendvics

Az ötlet egy Mark Kirkland nevű férfitól származik, aki egy élelmiszer-ipari cég alkalmazottja. Találmánya bontatlan állapotban egy évig őrzi meg szavatosságát, amit akár a túlzott tartósítószer-használatnak is be lehetne tudni, Kirkland azonban a csomagolás optimális víz- és oxigéntartalmával magyarázza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top