Gasztro

Főzz a Sülvefőve-séfekkel a Budai Gourmet-n!

Június 3–5. között a legjobb éttermek, borászatok, pálinkák, sajtok, szalámik, sonkák, mézek és egyéb kézművesfinomságok várnak a nyár legnagyobb gasztroeseményén. Na meg a Sülvefőve séfjei is!
Főzz a Sülvefőve séfekkel a Budai Gourmet-n!Nézzétek meg, milyen klassz recepteket tudnak a séfjeink!

A tavaly óta megújult Gasztrofesztivál – amit idén már a Sziget Szervezőiroda rendez – nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy az év legszínvonalasabb és legjelentősebb rendezvénye legyen.

Érdekesség, hogy a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya, ami egy készpénzmentes szórakozást támogató, érintés nélküli kártyával működő rendszer, amivel először éppen itt találkozhattok. Az idei Budai Gourmet a Millenáris Parkban lesz, ahol a kulináris kalandozások során többek között megismerkedhettek a legjobb alapanyagokkal, a legkiválóbb hazai termelőkkel, de akár a kereskedőkkel is.

Nem is beszélve arról, hogy akár együtt is főzhettek a Sülvefőve séfjeivel, Wossala Rozinával és Hernyák Tomival, akik pénteken délután a színpadon tartanak látványos bemutatót. Úgyhogy már csak ezért is érdemes lesz kinéznetek a Millenárisra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top