Gasztro

Piknikeld át a hétvégét! 3 tuti gasztro program

Végre egy víkend, amikor libamájazhatunk, borozhatunk és akár még tangózhatunk is egy jót. Etyek, Vár és a belváros: a kulináris örömök Bermuda-háromszöge erre a hétvégére.
Piknikeld át a hétvégét!Összegyűjtöttük, mi mindenre lehet szükséged egy kirándulós piknikhez 

Kamermayer Piknik

Budapesten, a belváros szívében, a Gerlóczy Kávéház szomszédságában szombaton egész napos bolondság lesz fűvel és tangóval fűszerezve. Nem viccelünk, tényleg! Reggel 7-től gasztropiac várja a korán kelőket sajttal, szalámival, hallal, lekvárkülönlegességekkel. A gyerekeknek lesz bábszínház és csúzlizda, 3-tól pedig tangóra fog lüktet a tér. Táncra perdülni ér, de lehet majd csocsózni, füvet növeszteni, halászlét főzni vagy csak simán leheveredni és boldognak lenni! A részletes programleírást itt lelitek meg.

Királyi Lakoma a Várban – Libamájnapok
Ludas Matyi óta tudjuk, hogy egy szárnyas olykor sok galibát okozhat. De nem akkor, amikor a tányérra kerül. Ezen a hétvégén minden lesz a Várban, a Savoyai Jenő téren, de éktelen gágogás biztosan nem. Ha kipróbálnátok, milyen remek fogások készíthetők az igazán ínyencségnek számító libamájból, péntektől vasárnapig, reggel 10-től este 10-ig megtehetitek. Lesz főzőiskola Buday Péterrel, családi programok és még koncert is – a részletes programot pedig itt találjátok. Ne hagyjátok ki!

Etyek Pincefesztivál
2003 óta egyre népszerűbb az ország talán leghangulatosabb bormustrája. Most hétvégén kilencedszer nyitják meg a gazdák a pincekapukat, hogy ki-ki kedvére kóstolhasson. Borból biztosan nem lesz hiány, ahogy kulturális és gyerekprogramokból sem – de lesznek kézműves-kiállítások is, és több színpadon is a legjobb zenészek tolják a boogie-t a talpunk alá. Ha több információt szeretnétek arról, hogyan juthattok zökkenőmentesen Etyekre, keresd itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top