Gasztro

Maradék kajákat találtunk a Facebook-milliárdos hűtőjében

A 27 éves milliárdos a saját oldalán osztotta meg a fotót, aminek két főszereplője is van: Beast, a puli, és maga a hűtő. Bocs a kutyustól, de minket most az utóbbi jobban érdekelt!
Maradék kaja a Facebook urának hűtőjében!Vajon Zuckerberg lecseréli-e a sajátját egy beszélő hűtőre? 

Az ember azt gondolná, Mark Zuckerberg, a Facebook alapító ura megengedhetné magának, hogy hiperszuper, kacsalábon forgó hűtője legyen otthon. Olyan, amiben van LCD kijelző, vízadagoló meg jégkészítő is, az összes polc dugig van drága és ínyenc ételekkel, ráadásul alapértelmezés benne a wi-fi – nem is beszélve a saját Facebook-profilról. De nem. A Zuckerberg családot, élén természetesen Beasttel, a rasztásodó fehér pulikölyökkel, egy teljesen mezei frigó várja a konyhában.

Forrás: Facebbok
Forrás: Facebook

Ha már a Nők Lapja Café a tündéri, ráadásul magyar eredetű kutyus Facebook oldalán rábukkant az intim fotóra, megkértük Harmath Csabát, a Sülvefőve séfjét, alaposan vegye szemügyre, mi minden lapul benne! Íme, a verdikt!

„Lássuk csak: legalább négyféle sajt, inkább egymásra hányva, mint elrendezgetve, nem túl szép látvány. Ráadásul a mennyiségből ítélve még nemigen kóstolták meg! Lehet, hogy csak dísznek vették? Az viszont dicséretes, hogy a steak vákuumcsomagolásban van, így biztosan tovább eláll. A papírdobozok láttán azt gondolom, Zuckerbergék nagy tejivók lehetnek. És a tojást is nagyon szerethetik, mert két tízes doboz is ott figyel. A fekete tetejű dobozok vagy maradék ételt rejthetnek, vagy ami a valószínűbb, előrecsomagolt, éttermi salátát. Azt kell mondjam, az összkép inkább kiábrándító! Kevés életet látok benne, friss zöldség, gyümölcs például sehol! Az az üveg pezsgő is magában árválkodik a polcon… Ez nem egy gourmet milliárdos hűtője, hanem egy átlagemberé, aki az ajtóban lévő szószokból, távol-keleti mártásokból ítélve ízesen szeret főzni. Ha főz egyáltalán!”
   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top