Gasztro

Eltűnhet a képernyőről Gordon Ramsay

Nagyon úgy tűnik, hogy leáldozóban van a fenegyerek séfek csillaga. Jamie Oliver után ugyanis most a káromkodós skót szakácsot küldték el melegebb éghajlatra.
Gordon Ramsay-nek vége!Egy ideje már Jamie Oliverre is rájár a rúd…

Olyan, mint dr. House: szókimondó, goromba, de ha kell, aranyból van a szíve. Ráadásul a tévédokival ellentétben ő hús-vér ember is. A világ nagyobbik fele imádta. Mostanra azonban valami menthetetlenül megváltozott. A 44 éves skót Ramsay legújabb műsorára ugyanis már a kutya sem kíváncsi: az első adás gyakorlatilag megbukott Angliában. A nézőátlag még az egymilliós határt sem érte el, érthető, ha az adás után nem Gordon káromkodott folyamatosan, hanem a producerek.

Leginkább azért, mert korábban 5 millió fontot fizettek neki – volt is miből plasztikáztatnia. „Elképesztően csalódottak vagyunk – nyilatkozta az angol Daily Mirrornak egy tévés bennfentes. – Minden jel szerint hiába a tuti receptek, a show, az emberek mostanra egyszerűen ráuntak Gordonra. Nemsokára lejár a szerződése és nem hinném, hogy meghosszabbítanák. Az pedig azt jelenti, hogy többé nem szerepel a tévében.”
Ha ez bekövetkezik, akkor Ramsay kezet foghat Jamie Oliverrel és végre nyithatnak egy közös éttermet. Lehetne az a neve, hogy Vendéglő a Bukott Séfekhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top