Gasztro

Egerek a Tescóban?!

Noha a vásárlók még nem panaszkodtak, néhány napja a vidékfejlesztési miniszter az összes Tesco áruház ellenőrzését elrendelte. Az ok: sok helyen rágcsálók vették be magukat az üzletekbe.
Egerek a Tescóban?Rájár a rúd a Tescóra…

A közelmúltban még a vegyszerrel kezelt paradicsom okán volt terítéken az ország egyik legnagyobb áruházlánca. Akkor úgy tűnt, a beszállító tévesztette meg a Tescót, amely emiatt közleményben tudatta, hogy elhatárolódik az esettől és megteszi a szükséges jogi lépéseket. Most azonban itt az újabb fiaskó: a sajtóban megjelent hírek alapján – miszerint több áruházban nem tartják be az előírásokat és a higiéniás feltételeket, emiatt sok helyen rágcsálók vették be magukat az üzletekbe – a vidékfejlesztési miniszter hétfőtől elrendelte az összes Tesco áruház ellenőrzését.

Mivel az élelmiszer-biztonság mindennél fontosabb, lényeges a rágcsálók – nevezetesen egerek – megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozása. S bár az áruházi dolgozók néhány esetben észlelték a rágcsálók megjelenését, vásárlói visszajelzéseket nem kaptak ebben a kérdésben – ismeri el a Tesco közleménye. Mit lehetne még ehhez hozzátenni? A szakemberek remélhetően mindent rendben találnak, ám ha mégsem, a hibát gyorsan orvosolják. Mi ugyanis krumpliért, felvágottért, tejért, és ha nagyon sietünk, pizzáért járunk a boltba. Ha házikedvencet szeretnénk, azt máshol vesszük meg…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top