Gasztro

Száműzték Jamie Olivert!

Úgy tűnik, hiába szurkoltunk az angolok beszédhibás, ám imádni való celeb séfjének. Jamie nemhogy talpra állni nem tudott, de immár a kutyának sem kell.
„Kész, feladom, vége!” – fakadt ki legutóbb Jamie

Lehet, hogy Los Angelesben mindig süt a nap, és az egy négyzetméterre jutó sztárok száma is a végtelenhez közelít, de hogy Jamie Olivernek nem lesz a szíve csücske, az már tuti! Az angyalok városa gyakorlatilag porrá zúzta a hírnevet, amit eddig a klassz receptjeivel, a szakácsiskolájával vagy éppen az éttermével sikerült felépítenie. 

A „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket. A társaság közleménye szerint később, főműsoridőn kívül, Jamie persze majd visszatérhet… Gondold át, Jamie, kell ez neked? Inkább gyere hozzánk, Magyarországra, beszélgess velünk, süss nekünk bárányt vagy mondjuk egy isteni brownie-t, és mi sokkal hálásabbak leszünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top