Gasztro

5 őrült jó cucc anyák napjára

Még nincs késő, hogy idén ne a szép, de unalmas orgonavirággal lepd meg édesanyádat, hanem valami igazán ötletessel, amit a konyhában, vagy éppen bevásárláskor tud használni. Nézzük, milyen ajándékok közül válogathatsz, ha szemfüles vagy!
5 őrült jó cucc anyák napjáraHa történetesen a vizes ajándékokra kattansz rá, ahhoz is van néhány remek javaslatunk. Szerintünk a mamádnak is tetszenének!

1. Built NY – Sütőkesztyű
Az egyik legzseniálisabb, valóban használható (és nem porfogó) sütőkesztyű. Neoprén anyagának köszönhetően nem bumfordi, így használat közben nagyon jól tapintható a megfogni kívánt forró felület. Így mi sem égetjük meg magunkat és a kesztyű sem kap lángra. Gyönyörű színének és formájának köszönhetően nem kell eldugni a konyhában, nem lesz foltos, pecsétes, sőt mindig emlékeztetni fog bennünket a tavaszra és az ajándékozókra!

5 őrült jó cucc anyák napjára

Lelőhely: StahlDirekt.hu

2. Envirosax – a szép környezettudatos bevásárlótáska
A 100%-ban újrahasznosított táska rendkívül sokféle dizájnja megfelel a legújabb trendeknek. Minden női táskában ott kellene lapulnia egy ilyen apróra összehajtható, pár dekás zacsinak – mint ahogy nagyanyáink retiküljében is ott lapult a neccszatyor. Ha ezt használjuk, egyfelől nem szennyezzük műanyag szatyrokkal a környezetet, és a családi vacsora hozzávalóit is kellemesebb egy szép mintával ellátott szatyorban hazacipelni, nem igaz?

5 őrült jó cucc anyák napjára

Lelőhely: Ökobazár

3. Színes falióra evőeszközökkel
Anyukádnak kedveskedhetsz egy csokor virág helyett egy csokor színes evőeszközökkel díszített faliórával is! Amellett, hogy igen látványos, folyamatosan emlékeztet is arra, hogy előbb-utóbb éhes lesz a család. Jól látható helyre tedd anyukád konyhájában, és garantált, hogy a süti ezentúl mindig időben kész lesz!

5 őrült jó cucc anyák napjára

Lelőhely: Bigyoshop

4. Kekszes jegyzetfüzet
Egy napló azért, hogy legyen miben megörökíteni a mami legjobb recepjeit. Melyik anya tudna ellenállni egy olyan konyhai jegyzetfüzetnek, amely élethű mása egy igazi keksznek? Kétféle közül is választhatsz! Az egyik az Amerikában nagyon népszerű Oreo töltött kekszhez hasonlít. A másik pedig egy finom, ropogós vajas kekszre emlékezetet, amit karamellel töltöttek meg. A különbség az eredeti és a jegyzetfüzet között csak a formában és a méretben rejlik… meg talán az ízben is!

5 őrült jó cucc anyák napjára

Lelőhely: Dizájnshop

5. Rózsavölgyi csokoládék
Budapest egyik nagyon hangulatos utcácskájában, a Királyi Pál utcában található a Rózsavölgyi Csokoládé műhely boltja, amely a se nem hivalkodó, se nem csiricsáré portáljával és üzletbelsőjével várja az édességrajongókat. A csokoládé köztudottan megnyugtatja a stresszes lelket, kisimítja a felborzolt kedélyeket. Pláne, ha a kifogástalan ízeken túl a szemet is gyönyörködteti! Egy anya pedig csakis hálás lehet, ha az egész napi hajtás után csokoládébonbont, drazsét majszolva, vagy esetleg forró csokit szürcsölgetve szusszanhat egyet. Itt a nagy alkalom, hogy ilyen kényeztető csokival lepd meg a mamád!

5 őrült jó cucc anyák napjára

Lelőhely: Rózsavölgyi Csokoládé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top