Gasztro

Jazz, bor és túrós csusza

Április 8–10. között rendezik meg a tavasz első igazi, szabadtéri gasztronómiai eseményét a jazz és bor kedvelői számára. A helyszín Óbuda, a Fő tér, a fesztivál pedig ingyenes – mi ez, ha nem a tökéletes kombináció a hétvégére?!
Jazz, bor és túrós csuszaÉrdekel minden, ami kézműves? Itt találsz néhány tuti tippet!

„Jöjjön ki Óbudára, egy jó túrós csuszára!” – ismerős, ugye? Na, ez a régmúlt. A jelen viszont valami sokkal vérpezsdítőbb! Az Óbuda-Békásmegyer Tavaszi Jazz és Borfesztivál elnevezésű rendezvény nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy hagyományteremtő szándékkal adjon teret kézműves borászatoknak, pálinkásoknak és hamisítatlan hungarikum ételféleségek készítőinek. Vagyis lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: krumplilángos, tócsni, dörgicsei rizling, és talán még palóc puppa is. A rendezvény péntek délelőttől egészen vasárnap estig látogatható, és aki egy kicsit is nyitott a gasztronómiai élvezetekre, no és a kellemes zenére – a fellépők között megtaláljuk például a Hot Jazz Bandet is –, annak ott a helye! Mert miért is ne köszönthetnénk a tavaszt az ismerőseink, barátaink, családunk körében egy-egy pohár jó borral a kezünkben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top