Gasztro

Pálinka, szerelmem – egy kicsit másként

2011 a szilva éve, legalábbis a hungarikumnak számító pálinka esetében. A tavaszi Budapesti Pálinkafesztivál több szempontból is rendhagyó lesz.
Pálinka, szerelmem - egy kicsit máskéntPróbáltátok már a zsendicét? Mi igen, érdemes!

Noha a pálinka és vele együtt úgy általában a röviditalok férfias műfajnak számítanak, azért mi, nők is biztosan megtaláljuk majd a számításunkat a május 5–8. között aBudai Vár területén megrendezésre kerülő fesztiválon. Hogy miért? Például mert a gasztronómiai élményeket a kézműves házi sajtok, a finom borok és pezsgők, és az immár elmaradhatatlan kolbászház teszi teljessé. Mindemellett pedig lehetőségünk nyílik a pálinka- és a csokoládéfogyasztás új műfajával is találkozni, tökéletes élvezeti forrást kreálva a párosításukból. Mondjátok meg őszintén, kell ennél több? Ha túlárad bennünk a hedonista, és még több élményre vágynánk, eláruljuk, hogy a megszokott és új ízeken túl a fesztiválon kiemelt helyet kapnak majd a szilva éve keretében készült ételspecialitások is.

A fesztiválról itt találsz még több információt: www.budapestipalinkafesztival.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top