Gasztro

Pixie, avagy a legkisebb kávégép

A Pixie, a Nespresso legújabb modellje praktikus, gyors és intuitív készülék, amely abszolút illik a tökéletes megoldást kereső kávéimádók modern életstílusához.
Pixie, avagy a legkisebb kávégép


Kardamomos kávészelet »

Forradalmian új technológiai megoldásainak köszönhetően minimális helyigénnyel rendelkezik és rendkívül rövid idő alatt, a lehető legkisebb energiafogyasztás mellett is tökéletes kávét készít.

A legkisebb

A Pixie a legkisebb kávégép, amelyet a Nespresso valaha megalkotott. Létrejöttét olyan újszerű mechanikai megoldások tették tehetővé, mint az alkatrészek egymásba csúsztatása, így a készülék méretét a fejlesztők a lehető legkisebbre tudták csökkenteni. A kávégép hatféle merész és élénk színben kapható.

Bemutatkozik a Pixie
Bemutatkozik a Pixie
A letisztult, kompakt formavilágú gép oldalát elegáns, eloxált alumíniumból készült oldalsó borítás díszíti, amelyet az ipari, minimalista stílus ihletett.

A leggyorsabb

A Pixie segítségével minden eddiginél gyorsabban készíthetünk kávét, mivel kevesebb, mint 30 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül. Automatikusan kikapcsol, ha kilenc percig nem használjuk, ennek köszönhetően kiváló energiafelhasználási mutatókkal rendelkezik.

A legokosabb

A gép azt is jelzi, ha készen áll a kávé lefőzésére, vagy ha a víztartályt meg kell tölteni. Ergonomikus és praktikus kialakítása a kávé szerelmeseinek kényelmét szolgálja, és egyben illeszkedik mozgalmas életvitelünkhöz: harmadannyiszor kell vízkőteleníteni, mint az egyéb Nespresso kávégépeket, és természetesen automatikusan szabályozza a kávé mennyiségét is.

A kávérajongók örömére a Pixie kávégépen két, igény szerint akár programozható kávégomb található, így az Espresso vagy a Lungo kávét egyaránt ideális méretű csészében szolgálhatjuk fel.

A Pixie kollekció

Hogy a kávézás élménye még gazdagabb legyen, a Nespresso megalkotott egy avantgárd és játékos kiegészítőkollekciót.

Bemutatkozik a Pixie
Bemutatkozik a Pixie
A PIXIE kollekció kávéscsészéi 16 különböző színben kaphatók, összhangban a 16 kávéból álló, Nespresso Grand Cru őrlemények színeivel, amelyek közül a világ összes kávérajongója kiválaszthatja a saját kedvencét. A csészék kétféle méretben, Espresso és Lungo változatban kaphatók.

A PIXIE kollekciót számos alumínium kapszulatartó gazdagítja, amelyeket a Nespresso kapszuladobozai ihletettek.
A PIXIE kollekciót számos alumínium kapszulatartó gazdagítja, amelyeket a Nespresso kapszuladobozai ihletettek.

A Pixie kávégép javasolt fogyasztói ára 44 990 forint, és 2011. március 16-tól vásárolható meg a Nespresso Boutique-ban (1061 Budapest, Andrássy út 27.), a Nespresso weboldalán (www.nespresso.com), a Nespresso Clubon keresztül (06 80 2582 80 a nap 24 órájában ingyenesen hívható szám) és a kereskedelmi partnereknél.
További információk: www.nespresso.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top