Gasztro

Starbucksra ébred holnap Budapest

Holnap nyílik meg Magyarország első Starbucks kávézója a WestEnd bevásárlóközpontban.

A budapesti kávézó vendégei élvezhetik majd a Starbucks teljes kínálatát, így a 100% Fair Trade Certified presszókávéból készült forró és hideg italokat, a filteres kávékat, valamint a Tazo teák teljes választékát. A Starbucks emellett 16 féle arabica babkávét is kínál Latin-Amerika, Afrika, Ázsia és Csendes-Óceánia farmjairól.

Starbucksra ébred holnap Budapest

A Starbucks hagyományos kávéházi termékeket, így süteményeket, muffinokat, fánkokat, szendvicseket és salátákat is kínál majd. A Starbucks Magyarország egyedi terméke lesz többek között a reform háromszög szendvics, a kolbászos, valamint a Pick szalámis szendvics. A Starbucks Magyarország büszkén kínálja a nagyhírű helyi cukrászda, a Gerbeaud két remekét is: a sajtos pogácsát és a mandulás-nugátos süteményt.

Nagyra tartjuk Magyarország hosszú múltra visszatekintő, színes kávéházi kultúráját és izgatottan várjuk, hogy a részesei legyünk” – mondta Vladan Armus, a Starbucks közép- és kelet-európai régiójának márkaigazgatója. „Az elmúlt néhány évben a kávéházak visszanyerték korábbi népszerűségüket Magyarországon, ezért örömmel várjuk, hogy megismertessük vásárlóinkkal minőségi kávéinkat és az egyedülálló Starbucks Élményt, amely felpezsdíti és gazdagítja az emberi lelket.

Starbucksra ébred holnap Budapest

A Starbucks nyitott már kávézókat Csehországban és Lengyelországban is – jelenleg összesen 16 kávézót működtet a három országban.

A WestEnd bevásárlóközpont eleven, lendületet sugárzó hely Budapest szívében, ahol az emberek örömmel vásárolnak és találkoznak egymással”, fűzte hozzá Armus. „Úgy véljük, ideális helyszínt nyújt majd az embereknek a „harmadik hely” élményéhez, ahol megpihenhetnek, kikapcsolhatnak és jókat beszélgethetnek barátaikkal egy nagyszerű csésze kávé mellett”.

Izgatottan várjuk első magyarországi kávézónk megnyitását, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Magyarországon is „jó szomszédként” a közösség részévé váljunk, és hogy olyan erőt képviseljünk, amely közel hozza egymáshoz partnereinket, vásárlóinkat és közösségeiket” – fejtette ki Buck Hendrix, a Starbucks Európa, Közel-Kelet, Afrika régiójának elnöke.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top