Gasztro

Juhtúrós-kolbászos melegszendvics

Amikor este hazaesünk a munkából, mindenhez van kedvünk, csak ahhoz nem, hogy további órákat töltsünk a konyhában. Kiváló megoldás lehet néhány különleges melegszendvics, annak, hogy mit alkotunk, csak a képzeletünk, illetve az otthon fellelhető alapanyagok szabnak határt.


Hozzávalók 4 szelet kenyérhez:

  • 7-10 dkg füstölt kolbász apróra vágva
  • 15 dkg juhtúró
  • 1 tojás
  • 1 paradicsom körszeletekre vágva
  • kenyér

Juhtúrós-kolbászos melegszendvics

Elkészítése:

Az apróra vágott kolbászt összekeverjük a juhtúróval és a felvert tojással, majd a masszát a kenyerekre kenjünk, a tetejükre paradicsomszeletet fektetünk, és betoljuk őket a sütőbe néhány percre.
Friss paradicsommal, paprikával kínáljuk.

266 kcal/szelet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top