Gasztro

Paradicsomcsónak krémsajttal töltve


Hozzávalók:

  • 8 darab közepes paradicsom
  • 25 dkg túró
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 10 dkg márványsajt
  • egy csokor snidling
  • 15 dkg félkemény sajt (vitorlának)

Paradicsomcsónak krémsajttal töltve

Elkészítés:

Keverjük össze a túrót, a krémsajtot és a márványsajtot. Adjuk hozzá a felaprított snidlinget, sózzuk a krémet. A paradicsomokat vágjuk négy gerezdre, szedjük ki a magokat, majd töltsük bele a csónakokba a sajtkrémet. A vitorlához vágjunk vastagabb szeleteket a sajtból, majd ezekből háromszögeket, végül fogpiszkálóval szúrjuk a vitorlát a csónakra.

Tipp:
Pritaminpaprikát is használhatunk a paradicsom helyett, mellé pedig friss kenyeret vagy pirítóst is kínálhatunk.

Elkészítés: 30 perc

Joghurttorta friss gyümölcsökkel
A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top