Gasztro

Zöldborsófőzelék tejszínnel

Zöldborsófőzelék tejszínnelA hozzávalók:

  • 80 dkg zöldborsó
  • 3dkg Milli Teavaj
  • 3 dkg liszt
  • 6 dl húsleves
  • 4 dl Milli Főzőtejszín Light 15%
  • 2 csomag petrezselyemzöld
  • só; bors; cukor
Az előre elkészített húslevesben főzzük meg a borsót. Közben egy kis cukrot adjunk hozzá,és borsozzuk is meg. Amíg a borsó puhul, készítsük el a rántást. A Milli Teavajhoz adjunk lisztet , és szaporán kevergessük.
Akkor jó a rántás, ha világos. Ha kész a rántás, öntsük fel húslevessel, majd jöhet hozzá a Milli Light Főzőtejszín. Fogyókúrázók figyelem! Íme a bizonyosság, hogy alacsonyabb zsírtartalmú tejtermékekkel is lehet ugyanolyan finom és krémes ételeket készíteni.
Már csak keverjük hozzá a rántást a főzelékhez, és ha kellően besűrűsödött, tálaljuk fel. Még egy kis aprított zöldpetrezselyem és kész a nagy mű.
Jó étvágyat!
Itt most meg is nézheted,

milyen egyszerűen készül el ez a finom fogás!

 

 

Még több recept:

Panna cotta 8 személyre

Házi tagliatelle tejszínes vargánya gombamártással

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top