nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Pisztráng fehérrépa- és zellerágyon

Pisztráng fehérrépa- és zellerágyon

NLCafé
f Ajánlom

Hozzávalók:

  • 2 közepes pisztráng
  • 25 dkg fehérrépa
  • 10 dkg zellergumó
  • 1 dl kukoricaolaj
  • 10-20 db lestyánlevél vagy 1 ek. szárított lestyán

(A lestyán helyettesíthető a zeller leveleivel.)

 

Elkészítés:

Serpenyőben megbarnítjuk/karamellizáljuk a tisztított fehérrépákat és a zellerszeleteket. A megtisztított halakat megkenjük sóval és lestyánnal belülről, majd ráhelyezzük a zöldségekre. Megkenjük kukoricaolajjal a halakat, és negyven percig 180 fokon hagyjuk sülni a tálban.

 

 

Megosztás Facebookon
[central_CentralFbLikeboxComponentWidget fb_page="https://www.facebook.com/noklapjacafe/" small_header="true" show_facepile="0" show_posts="0"]