Gasztro

Pisztráng fehérrépa- és zellerágyon

Hozzávalók:

  • 2 közepes pisztráng
  • 25 dkg fehérrépa
  • 10 dkg zellergumó
  • 1 dl kukoricaolaj
  • 10-20 db lestyánlevél vagy 1 ek. szárított lestyán

(A lestyán helyettesíthető a zeller leveleivel.)

 

Elkészítés:

Serpenyőben megbarnítjuk/karamellizáljuk a tisztított fehérrépákat és a zellerszeleteket. A megtisztított halakat megkenjük sóval és lestyánnal belülről, majd ráhelyezzük a zöldségekre. Megkenjük kukoricaolajjal a halakat, és negyven percig 180 fokon hagyjuk sülni a tálban.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top