Gasztro

Sós chipseket teszteltünk

Itt az ősz, és a nyáresti bulikat felváltja egy jó film, vagy egy borozás a barátokkal. Most leteszteltük a sós chipseket, hogy a legfinomabb ropogtatnivalót vidd haza!

Lay’s (90 g – 185 Ft)

Egyszerű, sárga csomagolásán egy igazán guszta, vékonyra szeletelt krumpli mosolyog ránk sokat sejtetően. Jobb felső sarkában zöld pipa jelzi, hogy nem tartalmaz tartósítószert.
A zacskóban szép nagy, ropogós burgonyaszirmok várják, hogy elpusztítsuk őket, bár a csomagolás méretéhez képest kicsit kevesen vannak. A chips finom, kellemesen sós, bár kicsit olajos.

Lay's
Lay’s
Lay's
Lay’s

 

Pom-Bär Original (65 g – 195 Ft)

A roppanós kis medvék igazából a gyerekek kedvencei, de mi sem tudtunk ellenállni nekik. Pláne, hogy most ajándék radírt rejtettek el minden csomagolásban, iskolakezdés alkalmából. Nekünk egy hófehér, zöld szemű cicaradír jutott, amelyet a szerkesztőség minden tagja nagy örömmel fogadott.
Azért a macikról sem feledkeztünk el, gyorsan megkóstoltuk őket. A medvék frissek, ropogósak voltak, nem is túl olajosak. Egyetlen hátrányuk az, hogy nem sózták meg őket eléggé.

Pombär
Pom-Bär


Pom-bär
Pom-Bär

 

Chio hagyományos burgonyaszirom (45 g – 89 Ft)

A barnás csomagolása a nagyi konyháját idézi. Azt gondoltuk, valami igazi békebeli finomságot rejt.
Sajnos csalódnunk kellett, a burgonyaszirmok inkább szivacsosak, mint ropogósak, és sót sem láttak sokat. Igazából se ízük, se bűzük.

Chio
Chio

Chio
Chio

Viva Chips (50 g – 105 Ft)

A Viva Chipsszel még sosem találkoztunk, így muszáj volt kipróbálnunk. Román gyártmányú ropogtatnivalóról van szó, csomagolása kisebb, mint a Chióé, mégis több van benne. A tasak egyszerűsége alapján semmi különösre nem számítottunk, mikor megvettük. Ehhez képest kellemes meglepetés ért: finom, fodros burgonyaszirmok. Aminek pedig a legjobban örültünk: a lehető legkevésbé olajos!

Viva Chips
Viva Chips

 

Viva Chips
Viva Chips


Pringles Original (170 g – 949 Ft)

A Pringles magyarországi megjelenése óta varázsolja el a vásárlókat. Igazi csoda, hogy egy chips nem zacskóban van, sőt minden egyes darab formája egyforma! Az ára sajnos borsos, valószínűleg a csinos kis dobozt fizetjük meg.
Ami viszont benne van, az nagyon finom, szinte már túl finom! Omlósan ropogós, kellemesen sós, íze nagyon hasonlít a krumpliéra, és egy kicsit sem zsíros, egyszóval tökéletes.

Pringles
Pringles
Pringles
Pringles


Slick burgonyaszirom (50 g – 95 Ft)

Átlátszó csomagolása nem rejtegeti azt, ami benne van, sajnos. Miután közelebbről szemügyre vettük, azt láttuk, hogy a zacskó belső falán bizony ülnek a zsírcseppek. Ezek után nagyon bíztunk benne, hogy ha a látvány nem is szép, de a chips íze, az jó lesz. Sajnos csalódnunk kellett: az illata sem kellemes, és zsíríze van. Se krumpli, se só, az átlátszó szirmok leginkább egy zsíros szivacsra emlékeztettek.

Slick
Slick

Slick
Slick

Amit még kipróbáltunk:
3 jegesteát teszteltünk »
5 salátaöntetet teszteltünk »
3 letesztelt hűsítő szörp »
Ti írtátok – fórumajánló:
Norbi chips »
Chips+üdítő »
Chipshez mártások »
Lap.hu:
Chips.lap.hu »
Elhízás.lap.hu »
Üdítőital.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top