Gasztro

Toast-falatok

Egyszerû, de nagyszerû, ráadásul szép színes, és ezért remekül mutat a tálon.

Hozzávalók:

• 4 szelet toast-kenyér
• 1-1 piros és zöld húsú paprika
• 8 koktélvirsli
• majonéz
• 2 póréhagyma


Elkészítése:





A kenyeret pirítsuk meg, ha kihűlt, kenjük meg majonézzel, majd az átló mentén vágjuk ketté a kenyérszeleteket.

A megtisztított paprikát és a virslit vágjuk fel vékony csíkokra. A póréhagymát tisztítsuk és mossuk meg, majd vékonyan szeleteljük fel. A póréhagyma-, a paprika- és virslicsíkokból készítsünk 8 „csokrot”, s ezeket rakjuk a pirított kenyérszeletekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top