Gasztro

Oszd be az idõdet a Tefal segítségével!

Ha egy jótündértõl kérhetnél valamit, mit szólnál egy olyan konyhai géphez, amely magától felnyílik és hangjelzéssel adja tudtodra, hogy kész a fincsi reggeli?





Jó hír: a Tefal Croc’ Automatic kettő az egyben szendvicssütő létezik!

Ugye ismerős a reggeli képlet? Már a délelőtti értekezlet jár a fejedben, nem beszélve a vasalnivalókról, melyek otthon várnak majd az átdolgozott nap után. A reggeli az utolsó dolog, amiről hallani akarsz. Ne hagyd magad! Kövesd a tanácsainkat.
 





A reggeli kezdete
Nyugodtan készülődj: bíbelődj a rúzsoddal, vagy keresgéld párod nyakkendőjét. Azt kérdezd csak meg: édes vagy sós? Ha egybehangzó a válasz, akkor szaladj oda a Croc’ Automatic kettő az egyben szendvicssütőhöz.


Pár perccel később…
Rakd be a kenyér- vagy gofriszeleteket a sütőbe. Állítsd be a sütési időt, és figyelj. De ne a szendvicssütőre! Sokkal inkábba gyerekre, aki megint a konyhaasztalnál írja a matekleckéjét, a párodra, aki bókot mond, esetleg a reggeli hírekre. De egy mélyet is szippanthatsz a friss reggeli levegőből.


Nemsokára…




Kellemes hangocska jelzi: kész a reggeli! Akkor se ess kétségbe, ha épp nem hallod, mert jókedvedben éppen vidáman ropod a konyhakövön. A sütő ugyanis automatikusan felnyílik és kikapcsol a beállított sütési idő lejárta után, diszkrét hangjelzéssel kísérve a reggeli elkészültét.


 Hosszan…
…és nyugodtan reggelizz, hiszen megteheted!


Amikor van hozzá kedved…
…tisztítsd ki a sütőt. Ne ijedj meg: a sütőlapok egyszerűen, egy gombnyomással kivehetőek. Ráadásul, mivel Tefal tapadásgátló bevonattal látták el őket, könnyen tisztíthatóak.


További hasznos tippekért és háztartási furfangokért kattints ide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top