Fotó

Femme fatale: gyönyörű plus size nők vetkőzik le gátlásaikat Erdős Juci fotóin

Melyik nő ne szeretne olykor a végzet asszonya lenni? Erdős Juci vagány és szexi fotósorozatának szereplői ez alkalommal újra felfedezhették magukban azt a dögös nőt, akit a mindennapos rohanásban néha hajlamosak vagyunk elfeledni.

„Hiába van rajtunk pluszkiló, hiába vagyunk kerekebbek, mint a konfekcióméret, ettől még bennünk is ott van a szexiség, a hódítani akarás. Egy kis smink, egy kis frizuraigazítás, fűző, harisnyakötő, csipkeruha, és újra magabiztosan állnak a lányok, nők, asszonyok a kamerám elé” – jegyzi meg Juci, a fotós

„Az ilyen fotósorozatok önbizalmat adnak, és hitet, hogy igenis jó nők, igenis szépek és értékesek. Sokszor beszélgetünk a fotózások előtt és alatt, hogy szóban is kapjanak megerősítést, hiszen belülről is érezni kell, nem csak a külsőt kell felöltöztetnünk.

Az ilyen önbizalmat növelő beszélgetések, előadások is fontosak, mert segítséget nyújtanak az útjukat kereső hölgyeknek, ezért is rendezzük 2017. november 12-én már 3. alkalommal a Plus Size Napot, mely kifejezetten telt, plus size-os nőknek szervezett esemény, plus size divatbemutatókkal, önfejlesztő előadásokkal. Minden olyan telt nőnek ajánlom, aki szeretne feltöltődni ezen a vasárnapi napon, és egy olyan közegben lenni, ahol nem lóg ki a sorból, csak mert van rajta pluszkiló. Mellékhatása pedig a nagyobb önbizalom és a sok mosolygás.”

A 3. Plus Size Napról bővebben az esemény Facebook-oldalán olvashatsz, Erdős Juci további képeiért pedig látogass el a fotós oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.