Fotó

A ma 34 éves Katalin hercegné legnagyobb pillanatai 2016-ban

Bár Katalin hercegnő számára eddig is csupa mesés dolgot hozott az élet, a 2016-os év is sok boldog pillanatot rejteget a ma 34 éves édesanya számára.
Katalin első gyermeke, a két és fél éves György herceg bölcsis lett. A Montessori bölcsöde otthonához közel, Norfolkban található. – fotó: twitter.com/kensingtonroyal

 

Az anyák napja idén dupla öröm lesz a kétgyermekes édesanya számára. Valószínű, hogy ezt a napot nemcsak gyermekei, de anyukája, Carole Middleton társaságában tölti majd.

 

A 2016-os év egyik legnagyobb pillanata Katalin számára egyértelműen kislánya első születésnapja lesz, amit idén is szűk családi körben ünnepelnek.

 

Ha a kis Charlotte is olyan gyorsan fejlődik majd, mint bátyja, szinte biztos, hogy a kislány még 2016-ban lábra áll, és beszélni is elkezd majd.

 

A téli vakáción Katalin és Vilmos idén is csatlakozik a Middleton családhoz Mustique szigetén – ezúttal azonban különleges vendéggel bővül a család, ez lesz az első alkalom, hogy György és Charlotte is velük tartanak.

 

Katalin és Vilmos idén április 29-én ünnepelik ötödik házassági évfordulójukat.

 

Katalin és Vilmos utoljára 2014. decemberében utazott a tengerentúlra, akkor New Yorkba látogattak, idén azonban India felé veszik az irányt.

 

A királyi család számára mindig nagy esemény Vilmos pólómeccse, ahol idén nemcsak György herceg, de tündéri kishúga is jelen lesz.

 

Katalin nélkül nincs Szent Patrik napi parádé. Tavaly az sem tartotta távol az ünneptől, hogy már terhessége nyolcadik hónapjában járt.

 

Nemcsak Katalin, de az egész királyi család számára nagy ünnep lesz a királynő 90. születésnapja április 21-én.

 

Katalin és Vilmos a 2012-es Londoni Olimpiát is végigszurkolták, így nagy az esély arra, hogy idén Brazília felé veszi a család az irányt.

 

A mentális egészség világnapja Katalin számára egy nagyon fontos nap októberben, évek óta támogatja és segíti a fiatalok és gyermekek mentális egészségének ügyét.

 

A 100 Women in Hedge Funds befektetési alap védnökeként minden év októberében részt vesz azon a gálaesten, ahol kiválasztják azt a nonprofit szervezetet, amit a vagyonos társaság anyagilag felkarol.

Katalin hercegné az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.