Fotó

Ilyen a háromfős magyar falu és New York egy fotós szemével

A 2015-ös év is bővelkedett színes, megrázó, euforikus és történelmi pillanatokban, amelyeknek én és a kamerám is részesei lehettünk. Nem mondom, hogy nem fáradtam el, de ezekért a pillanatokért újra és újra elindulnék. Munkáim közül ötöt hoztam el.

Kattints, és visszaviszünk a nyárba!

Bár még messze vagyunk a strandszezontól, egy mozdulattal visszavarázsollak a Velencei-tó partjára, a Lupa-szigetre, Surányba és Budaörsre. Utazz velem, kattints a képre!

Tömegek éjszakáznak a hideg szántóföldön – Menekültek a szlovén határnál 

A pokol közepén éreztem magam azon az éjszakán, amikor egy szakaszon elkísértem azokat a menekülteket, akik Horvátország felől érkeztek Magyarországra. Ezek a képkockák örökre bevésődtek a lelkembe.

Szanticska – a falu, ahol hárman laknak

Egy mese kellős közepén találtam magam, amikor Magyarország legkisebb településére betettem a lábam. Szerettem itt lenni! Kattints a képre és nézd meg, hogyan élnek itt az emberek!

Bódvalenke – virtuális álmok földje a világ végén

Bódvalenkén, a freskófaluban mindössze 208-an laknak, térerő nincs, de Facebook annál inkább. Soha nem fogom elfelejteni azt a két napot, amit a Sárkányfesztivál alkalmából itt töltöttem. Ismerd meg a települést és azok páratlan lakóit!

Városi zeneimádók: ilyen az élet fülhallgatóval a fejeden

New York utcáit járva rengeteg emberrel találkoztam, akik hozzám hasonlóan a város zaja helyett inkább saját egyéniségüknek megfelelő hangok társaságában utaznak át a városon. Nézd meg őket!

Nézd meg Hernád Géza többi munkáját is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.