Fotó

Fogadj örökbe! 16 fekete kutya és cica, aki nem kell senkinek

Szomorú, de tény hogy a fekete kutyáknak kevesebb esélyük van gazdát találni. Hogy mi ennek az oka, azt nem tudjuk, és sajnos ahogy öregszenek, egyre rosszabbak a kilátásaik az örökbefogadásra. Hogy megpróbáljunk javítani a statisztikán, ellátogattunk a Rex Kutyaotthonba, ahol 12 szuper jó fej fekete kutyust és 4 cicát ismertünk meg. Azonnal bele fogsz szeretni az összesbe! Mi előre szóltunk...

 

Berliner (5 éves, keverék kan) 2013-ban találták az újpesti Berlini utcában, egyszer már örökbe fogadták de visszaadták, mert csak határozott gazdának engedelmeskedik. Nagyon várja új szerető gazdáját!

 

Bodri (7 és fél éves, keverék kan) 2013-ban került be, gazdája már nem tudta gondozni. Csak határozott férfi gazdát tűr meg maga mellett!

 

Bubi (8 és fél éves, szuka snaucer keverék) 2014 óta van a menhelyen, gazdája egy hajléktalan volt aki azóta meghalt. Új gazdira vár, akinek hű társa lehet.

 

Cuki cica (1 éves, lány) kilakoltatott gazdáját várja, aki még nem jött érte

 

Dezső cica (3 éves, kandúr) Városkapunál találták betegen, de a Rexnek köszönhetően hamar felgyógyult, és szerető gazdira vár

 

Dózer (10 éves, keverék kan) szaporítótól került be 2012-ben. Sajnos nem szereti a gyerekeket, ezért ezt érdemes figyelembe venni ha magunkhoz vennénk!

 

Mano (szuka kutya, 9 éves pumi keverék) április óta van a menhelyen, gazdája rosszul lett az utcán, azóta nem tudja már ellátni

 

Matula bácsi (14 éves keverék kan) a korábbi örökbefogadója meghalt és egyedül maradt párja nem tudta gondozni

 

Pörkölt (2 éves keverék szuka) a Flórián téren találták 2014-ben, elég félős kutyus

 

Rozi (2 és fél éves, szuka tacskó keverék) 2015 februárban egy vízműtelepen találták

 

Spuri és Sprint cicák (2 hónaposak) egy újpesti fodrászat tetejéről estek le, úgy találták rájuk

 

Szilas (5 éves, kan puli keverék) 2 éve a Szilas patak mellől mentették. Nagyon sok munkájukba került a gondozóknak hogy kezelhető legyen, de most már nyugodt és szerető gazdira vár.

 

Sziszi (14 éves szuka keverék) egy kollégiumban találták. 2009-ben került be először, utána örökbe fogadták de a gazdája 2013-ban meghalt.

 

Sztefi (Másfél éves Staffordshire keverék kan kutya) 2014 szilveszterén került be sérült lábbal, azóta sem jelentkeztek érte

 

Tesla (8 éves keverék szuka) 2007-ben 6 hónaposan találták, nagyon félős, sosem volt még gazdája. Az igazira vár.

 

Zénó (10 éves keverék kan) 2014-ben fogadta be a menhely, miután gazdája elhunyt

Ha szeretnél örökbe fogadni vagy csak találkozni velük, látogass el a Rex Állatszigetre a hét bármelyik napján 10 és 16 óra között!
Címük: 1048 Budapest, Óceánárok u. 33.
Több információt a Rex Kutyaotthon Alapítvány weboldalán találsz.

Nézegess fotókat kutyákról és gazdáikról!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.