Fotó

40 kép bizonyítja: a ma 70 éves Goldie Hawn tudja, mi az örök fiatalság titka

A hatvanadik születésnapjára tetoválást csináltatott az egész családjával, máskor csak bekuckózva nézett tévét Kurt Russell-lel. A születésnapján is csak egy dologra figyel Goldie Hawn: hogy kiélvezze azt.

Bomba formában van Goldie Hawn, erre minden alkalommal rácsodálkozunk, de nem csak mi. Állandó téma, hogy vajon hogyan marad ilyen fiatalos, és honnan van ennyi energiája.

Goldie Hawn a huszonötödik Glamour Women Of The Year díjátadóján
Goldie Hawn a huszonötödik Glamour Women Of The Year díjátadóján

“A kíváncsiság és a csodálkozás tükröződjön a szemeden. Ezek nélkül élettelen és öreg lesz a tekinteted.”

X kép bizonyítja: a ma 70 éves Goldie Hawn tudja, mi az örök fiatalság titka

Voltak nehezebb időszakai a Goldie Hawnnak, például amikor a második férjétől, a két gyereke apjától vált, de akkor sem csüggedt. Minden nap úgy kelt fel, hogy vajon mindent megtett-e a gyerekei és a saját jókedve érdekében.

X kép bizonyítja: a ma 70 éves Goldie Hawn tudja, mi az örök fiatalság titka

32 éve él boldog párkapcsolatban Goldie Hawn, és máig élvezi, hogy Kurt Russell a barátnőjeként mutatja be, és nem a feleségeként. “Egészen más érzés. A barátnő azt sugallja, hogy még randizunk, azt meg nem kell elmondani senkinek, milyen érzés.”

Megnézem
Összes kép (1)

Fantasztikus generáció tagjaként lett világsztár Goldie Hawn, aki hálás a sorsnak, hogy milyen nagyszerű lehetőségeket kapott. Sosem bánta, hogy komikaként tekintenek rá. “A vígjátékok falakat döntenek le. Egy pillanatra kiszakítanak a világ összes borzalmából, és feltöltődhetünk. A mosolyt, amit adsz, azt kapod vissza.”

Megnézem
Összes kép (1)

A Kaktusz virága óta megállíthatatlan a karrierje. Walter Matthau partnereként is sikerült kiragyognia a filmből, pedig Ingrid Bergman mellett nehéz kitűnni. Oscar-díjas szereppel kezdett, de sosem érezte a nyomást, hogy ezt meg kellene ismételni.

Walter Matthauval a Kaktusz virágában
Walter Matthauval a Kaktusz virágában

“A karriernél vannak sokkal fontosabb dolgok. Például érezni a homokot a lábujjaim között, amikor a tengerparton sétálok, csodálni az ég kékjét, élvezni egy kisgyerek kacagását. Ezek a megélt pillanatok teszik ki végül az életedet, érdemes odafigyelni rájuk.”

Goldie Hawn és Kate Hudson
Goldie Hawn és Kate Hudson

Ugyanezt tanácsolta a lányának, Kate Hudsonnek, akit Goldie Hawn gyakran elkísér a vörös szőnyegen is. Anya és lánya kapcsolata ugyanolyan irigylésre méltó, mint amilyennek a Szívek szállodája sorozatban mutatták.

Kate és Goldie
Kate és Goldie

“A gyerekeimnek és az unokáimnak is azt mondom, ha nevetni tudsz már a gyengeségeden, akkor túl is tudsz rajta lépni. E mentén éltem én is az életemet.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top