Fotó

Mindent bele, csajok! – Nekik szurkolunk Athénban

Az UVSE-Centrál vízilabdacsapata nem kis bravúrral továbbjutott a női vízilabda-Euroliga négyes döntőjébe, amelyet április 26–28-án rendeznek Athénban. A margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában szemtanúja voltam annak, hogy mennyire elszántan és lelkesen készülnek a lányok. Hajrá! Én nagyon szurkolok!
Az UVSE Vízilabda Sportegyesület 2008 decemberében alakult, azóta pedig a legnagyobb létszámmal működő egyesületté fejlődött, közel 300 utánpótlás sportolót foglalkoztat.

 

Az UVSE napjaink legeredményesebb utánpótlás-nevelő klubja, amely korosztályos válogatottak sorát (a 2014-ben Isztambulban U18-as világbajnokságot nyerő fiúcsapatban 7 fő UVSE-játékos szerepelt) adja a magyar csapatoknak.

 

Az UVSE székhelye, a “vízilabdázás Mekkájának” is nevezett margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda kiváló körülményeket biztosít sportolóink számára a mindennapi edzésekhez.

 

A tavaly decemberben Magyar Kupát nyert UVSE-Centrál ma már a magyar bajnokság első helyén áll.

 

A válogatott játékosok: Gangl Edina, Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Tóth Ildikó, Szücs Gabriella, Kisteleki Hanna a tavalyi évhez hasonlóan, idén is indultak az Euroligában, a csapat nem kis bravúrral továbbjutott az Euroliga Final Fourba, amelyet április 26–28-án rendeznek Athénban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.