Fotó

Főszerepben a múzeumos nénik

Szinte észre sem vesszük őket, pedig egy kiállítás kötelező résztvevői a teremőrök, akik mozdulatlan, türelmes, észrevétlen jelenlétükkel mintha illeszkednének a kiállításba. <a href=http://andyfreeberg.com/ > Andy Freeberg </a> fotográfus egy egész sorozatot szentelt nekik. Munkája az Őrzők címet kapta.
Ez a kép a szentpétervári Sztroganov-palotában készült, a néni pedig mintha része lenne ennek a múzeumi enteriőrnek. – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Kényelmes papucs, elegáns harisnya és a nélkülözhetetlen kardigán. Őt is szeretjük, a nénit az Ermitázs Múzeumból. – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Ha nem ér le a láb, vagy túl hideg a padló, elég egy fa lábemelő. Egy kedves kis néni Antoninus Pius szobrai között az Ermitázs Múzeumban – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Csodaszép színek, elegancia és egy kedves arc. Pillanatkép a moszkvai Állami Tretyakov Galériából – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Nem tudjuk elképzelni, milyen lehet egész nap a festmények felett őrködni, de ennek a fiatal nőnek az arca elárulja, álmodozni, kalandozni azért lehet. Csendélet az Ermitázs Múzeumból – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Néha olyan érzésünk van, hogy tényleg csak a szárnyak hiányoznak. Egy megfáradt “őrangyal” a moszkvai Állami Tretyakov Galériaban – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Ez a hölgy szinte már beleillik a kompozícióba, ahogy vagányan ül Michelangelo szobrai között a moszkvai Puskin Múzeumban – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

A hölgy arca majdnem olyan, mint azoké, akik az üveg mögött vannak. Sápadtság a moszkvai Puskin Múzeumban – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Egy kedves kép: Malevich önarckép és őrzője a moszkvai Állami Múzeumban – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Csak ülni, és ülni és ülni… Pillanatkép a moszkvai Állami Múzeum egy másik terméből – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Vajon előírás, hogy a ruha színvilága egyezzen a fal színével? Egy őrző a moszkvai Állami Tretyakov Galériából – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

A kortárs teremben lehet színesen is öltözni. Egy újabb hosszú nap a moszkvai Állami Tretyakov Galériában – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Ez a fiatal teremőr akár fel is ülhetne a padra, a lányok mellé. Ő a moszkvai Állami Tretyakov Galériában ül. – Még több képet a fotós, Andy Freeberg oldalán találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.