Mágnesterápia (BEMER)

Masny
Létrehozva: 2006. május 10. 16:56
most olvastam a BEMER mágnesterápiáról egy csomó jó dolgot.vett már részt valaki ilyenen?érdekelnének a tapasztalatok.
34 hozzászólás
 1. 2006. május 22. 17:0834.

  Ezzel az egésszel kapcsolatban egyetlen kérdésem van,ami komolyan megkérdőjelezheti a hatásosságot.
  A mágneses kezelést adó gép elektromos árammal működik.
  Az elektromos szmog minden esetben befolyásolja,zavarja azokat a kezeléseket,amelyek az ember energia(csi,prana)háztartásának harmonizálására vonatkoznak.Az elektromos készülékek közelléte árthat.
  Vagyis a mágnessel mondjuk gyógyít,az elektromossággal pedig árt annak a folyamatnak,amivel éppen gyógyít.

  Tudjatok, mi az erdekes?

  Konnyen kimutathato, kozepiskolai fizikai kiserleti elrendezessel is, hogy a magneses ekeszer is elektromossagot indukal abban a pillanatban, ahogy megmozdul, vagy ha hozza kepest a tested elmozdul.

  Elgondolkoztato.

  előzmény:
  samtoft (33)
  2006-05-22  15:38
 2. 2006. május 22. 15:3833.
  Csak hogy a már idézett szövegnél maradjunk,ebből ennyi,amit elfogadok,ami számomra nem igényel bizonyítást:
  ,,Az egészséget többek között a testi és szellemi teljesítőképességgel lehet meghatározni, mely az egyes sejtek teljesítőképességén alapszik. Ennek megfelelően a betegséget bizonyos sejtek teljesítőképességének csökkenésével vagy hiányával lehetne jellemezni. Az érintett sejtfajtától és a teljesítoképesség csökkenésének mértékétől függően több vagy kevesebb tünet lép fel, melyek egy bizonyos betegségre utalnak.
  Az élet az embert „tökéletesre” teremtette, az egészséghez szükséges valamennyi elemmel. Miért leszünk mégis betegek?
  Az egyik lényeges aspektus az ember energiastátusa.
  A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.
  Lehet, hogy az energiahiány felelős azért, hogy az önszabályzó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően, s ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége és kialakulnak a betegségek."
  Az oxigénhiányról szóló részt,valamint a gép működését bizonyítani kellene.

  ,,annak aki allit valami hatast, kutyakotelessege lenne eloszor bizonyitani, es csak azutan penzt keresni vele. Mellesleg, akkor sokkal tobb penzt lehetne keresni vele"

  Igazad van,én is így gondolom.
  A betegek erre nem gondolnak. Orvos kezeli a gépet,akkor az nyílván olyan,amilyennek mondják. Mit gondolsz,hány beteg kérdőjelezi meg az orvos szavát és állítását?
  Aki beteg,gyógyulni szeretne,és ezért képes szinte bármit megtenni,pl. ezekért a kezelésekért nagyon sokat fizetni.
  Hogy utólag mit mond,hogy ítéli meg a hatásosságot,az meg az orvost nem érdekli.
  Ezzel az egésszel kapcsolatban egyetlen kérdésem van,ami komolyan megkérdőjelezheti a hatásosságot.
  A mágneses kezelést adó gép elektromos árammal működik.
  Az elektromos szmog minden esetben befolyásolja,zavarja azokat a kezeléseket,amelyek az ember energia(csi,prana)háztartásának harmonizálására vonatkoznak.Az elektromos készülékek közelléte árthat.
  Vagyis a mágnessel mondjuk gyógyít,az elektromossággal pedig árt annak a folyamatnak,amivel éppen gyógyít.
  És ha ez valóban így van,akkor inkább Mártis ékszereire szavaznék,az legalább nem árt. Hogy mennyire használ,az meg tőlem függ,de nem vagyok kitéve semmilyen káros hatásnak.

  előzmény:
  aloe_vera (31)
  2006-05-20  21:24
 3. Torolt_felhasznalo_544227
  Torolt_felhasznalo_544227
  2006. május 20. 22:0732.
  Nekem nagyon eros fejfajasaim vannak 7 eve heti ketszer. En voltam ilyenkezelesen, kb 10 alkalommal es sajnos semmit nem javult az allapotom. Pedig allitolag a migrenre kivalo. Bar ez olyan hogy a kineziologia es az akupunktura is nagyon sok embernek hat, nekem megsem, nekem semmi nem hat . Sokszor mondjak hogy 99 szazalekban hat, en mindig a maradek egyben vagyok es meg lehet hogy sokan masok is...
 4. 2006. május 20. 21:2431.

  1. en ramutattam, miert tartom ostoba altudomanyos megtevesztesnek. Tetelesen. Keretik cafolni, ramutatni, miben nincs igazam,vagy keretik elfogadni azt a velemenyt.

  Mivel tájékozatlan vagy,semmi alapod arra,hogy kijelentsd,hogy áltudományos.
  Nehany dologra ramutattam, mi az alapom.


  Vagy amit nem ismerünk,az nics is?
  Nem, nem errol van szo. De ha valami ellentetben all az ismert es mukodo elvekkel, akkor azt bizonyitas nelkul nem fogadjuk el.


   Így nagyon egyszerű lenne.Mindig van új a Nap alatt,függetlenül a Te tudásodtól.
  Termeszetesen van. De ha ez igaza, akkor rengeted dolog, amit tudunk, ismerunk, hasznalunk az nemigazza valik, mivel ellentetben all ezzel. Mivel az ezzel ellentetben allo tenyek alaposan bizonyitott, a mindennapi gyakorlatban mukodo dolgok, konnyu eldonteni, hogy a ket egymast kizaro allitas kozul melyik igaz, melyik hamis.

  2. valoban annak ellenere, hogy amit az elvekrol allitanak az butasag, meg akar mukodhetne is. Teljes mertekben egyetertunk, annak aki allit valami hatast, kutyakotelessege lenne eloszor bizonyitani, es csak azutan penzt keresni vele. Mellesleg, akkor sokkal tobb penzt lehetne keresni vele.

  Az, hogy nem bizonyitjak, nekem azt bizonyitja, hogy tudjak: becsapasrol van szo.

  előzmény:
  samtoft (30)
  2006-05-20  19:01
 5. 2006. május 20. 19:0130.
  ,,Az elve szamomra tokeletes zoldseg, suletlenseg, altudomanyos hablaty. Semmi alapja."
  Nem az elvvel van baj,hanem Veled.
  Ez arra vall,hogy rendkívül tájékozatlan vagy ezen a téren.
  Nem kell mindjárt mindenre rásütni,hogy áltudományos sületlenség. Esetleg azt is lehet mondani ilyenkor,hogy én ehhez nem értek.
  Mert az látszik,hogy fogalmad sincs ennek az alapjairól,ha azt mondod,áltudományos. Nagyon sok dologot tudsz a saját területeden,de vannak olyan dolgok is,amikről nincsenek ismereteid.Ez olyan. Nem szégyen azt mondani,hogy nem érted,hisz sosem tanultad.
  Mivel tájékozatlan vagy,semmi alapod arra,hogy kijelentsd,hogy áltudományos.Vagy amit nem ismerünk,az nics is? Így nagyon egyszerű lenne.Mindig van új a Nap alatt,függetlenül a Te tudásodtól. Ráadásul ez egyátalán nem új gondolat,csak most egy géppel kombinálták össze.
  Magad is azt mondod,hogy ettől még működhetne.
  Igen,én éppen ezt mondtam,kár,hogy nem veszik a fáradságot,és nem bizonyítják be. Így ebben a formában valóban csak pénzkeresetre jó, támadási felület ,ahelyett,hogy bizonyítékokkal indítanának. Akkor a tudomány szemponjából is elfogadott lehetne.
  Az elvét ismerem,értem. Azt azonban nem tudom,hogyan tudja egy gép ugyanazt létrehozni,mint amit a természet. Itt hiányzik egy szakszerű leírás,valamint a gyógyhatást igazoló összehasonlítások.
  Lehet,hogy igazad van,és ez egy rendkívül titkos dolog.
  előzmény:
  aloe_vera (26)
  2006-05-19  22:58
 6. 2006. május 20. 17:2129.

  A verplazma a ver folyadek resze, nem mas, mint sos viz, benne oldott feherjekkel.

  Kepzeld el a vizet, ami szabadon folyik, tetocserepekkent. Nincs itt valami nagyon sulyos felreertes?

  A verlemezkekre gondoltal  esetleg?
  Vagy talan a voros vertestekre?

  Ha ezek letapadnak, az infarktust okoz, mert elzarja az ereket, ez ellen nem magnest hasznalnak.

  Hogy a magneses ter noveli az oxigen nyomasat, az szinten egy legbol kapott, teljesen megalapozatlan es fizikailag keptelen allitas.

  Ha no az oxigen hasznositasa, akkor csokken a szintje, mert tobbet hasznal belole a szervezet.

  Erdemes ezt folytatni? Teljesen lejaratod a csodamodszert.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_308793 (28)
  2006-05-20  15:40
 7. Torolt_felhasznalo_308793
  Torolt_felhasznalo_308793
  2006. május 20. 15:4028.

  Képzelj el egy háztetőt a cserepekkel, az ugye csusztatva van egymáson.

  Nos a vérplazmák ugyanígy helyezkednek el. Viszont, ha teljesen le vannak tapadva, akkor beszélhetünk oxigén hiányról, hiszen nem tudják szállítani az oxigént.

  A mágneses erőtér esetén a vér viszkozitása javul, fokozódik az oxigén nyomása, az oxigén telítettség és az oxigén hasznosítása

  Javul a vérellátás a hajszálerek keringéséig és megemelkedik a vér oxigén tartalma

  előzmény:
  aloe_vera (27)
  2006-05-20  00:08
 8. 2006. május 20. 00:0827.

  A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.

  IGAZ

  Lehet, hogy az energiahiány felelős azért, hogy az önszabályzó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően, s ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége és kialakulnak a betegségek?

  ENERGIAHIANY AKKOR VAN, HA EHEZEL, HA NEM ESZEL, VAGY HA NEM TUDOD FELDOLGOZNI A TAPLALEKOT. EBBE BELE LEHET HALNI, A DE A BETEGSEGEK DONTO TOBBSEGE NEM EHEZES KOVETKEZMENYE. MAGYARUL EZ AZ ALLITAS NEM IGAZ, TEHAT INNETOL AZ OSSZES BELOLE KOVETKEZO SEM IGAZ.

   A krónikus oxigénhiány okai mindenek előtt a civilizált ember életmódjában keresendőek.

  HA OXIGENHIANY VAN, AKKOR OXIGENT KELL ADNI. DE NINCS OXIGENHIANY.

  Kialakulásának kedvez, illetve előidézőjének oka többek között a mozgáshiány, a fizikai stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés. Ezen kíván segíteni az elektromágneses mező terápia, mely vezérlő szerepet tölt be, de nem szállítja szükségszerűen az élet és egészség fenntartásához szükséges energiát.

  DURVA CSUSZTATAS: HOGYAN SEGIT AZ OXIGENHIANYON AZ ELEKTROMAGNESES REZGES?

  MIT TESZ A KORNYEZETSZENNYEZESSEL AZ ELEKTROMAGNESES REZGES? NETALANTAN AKTIVALJA AZT IS??

  VEZERLO SZEREPET TOLT BE: MIT VEZEREL ES HOGYAN?

  Eltekintve a strukturális tulajdonságoktól az effajta, alapvető fizikai törvényszerűségek alapján történő aktivizálások hatékonysága nagymértékben függ a töltések nagyságától, az abban részt vevő tömegek mozgásától, ezzel együtt pedig a beható elektromágneses mező intenzitásának időbeli menetétől.

  JOL HANGZO SEMMITMONDAS

  ...

  Kifejlesztettük a különböző molekularendszereket a lehető legszelésesebb sávban aktivizáló, azaz a Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció-ra irányuló speciális stimulációs jelet -BEMER-, melynél minden egyes impulzus az ingerlési lehetőségek széles spektrumát tartalmazza.

  KETLEM, HOGY JO LENNE A KULONBOZO MOLEKULARENDSZEREKET MINDET AKTIVALNI, AZ ELET SZABALYOZOTT FOLYAMAT AZ AKTIVALAS ES GATLAS FINOM EGYENSULYA.

  SZERENCSERE A KESZULEK NEM AKTIVALJA A KULONBOZO MOLEKULARENDSZEREKET (mit takar egyebkent ez a kifejezes?).

  "az ingerlési lehetőségek széles spektruma" ez olyan jo, hogy leesek a szekrol a nevetestol... :-)

 9. 2006. május 19. 22:5826.

  Az elve szamomra tokeletes zoldseg, suletlenseg, altudomanyos hablaty.

  Semmi alapja.

  Ennek ellenere, ettol fuggetlenul akar mukodhetne is, ehhez kellenenek az osszehasonlitasok.

  Igy csak penzkeresetre jo. Gyogyito webgomb ez is.

  előzmény:
  samtoft (25)
  2006-05-19  21:59
 10. 2006. május 19. 21:5925.
  Hogy mennyire titkos,vagy nem titkos,nem tudom.
  Csak bemásoltam ide azt,ami a legrövidebb ismertetőnek tűnt,egy olyan oldalról,amelyik bemer termékek forgalmazásával foglalkozik.
  A forgalmazók között a legtöbb a sportorvos,sportsebész,belgyógyász. Nagyon sok magán orvosi rendelőben használják.
  A hozzáállás ebben a témában is a szokásos, a forgalmazóknak eredményekről számolnak be,a betegeknek dícsérik, de egyetlen orvosi fórumon sem nyilatkoznak a gyógyhatásról, annak bizonyítékairól.
  Az elvével nekem nincs semmi bajom,a baj az,hogy nem veszik a fáradtságot arra,hogy elfogadható módon bebizonyítsák a hatását. Kár.
  Mert így ez is csak a vita tárgya lesz. Persze a forgalmazók nem sokat vitatkoznak.Ők eladnak.
  előzmény:
  aloe_vera (19)
  2006-05-19  18:03
 11. Torolt_felhasznalo_986725
  Torolt_felhasznalo_986725
  2006. május 19. 20:1124.
  Most olvasom a végén, hogy azért a diszkusszióban egész korrekt módon kritikát mondanak a vizsgálatról (nem lehet differenciálni a mágnesterápia hatása és a spontán javulások között, és szükség lenne olyan vizsgálatra, ahol a kontroll csoportot egy ugyanolyan, de inaktív géppel kezelnék, így kizárhatnák a spontán javulás és a placebo effektust).
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_986725 (23)
  2006-05-19  20:06
 12. Torolt_felhasznalo_986725
  Torolt_felhasznalo_986725
  2006. május 19. 20:0623.
  Szívesen. Csak az abstractot olvastam el, a végén azért írják, hogy kontrollcsoportos vizsgálatokra is szükség lenne.
  Hát igen, ha a tudományos adatbázis nem jegyzi, akkor annyira nem lehet komoly cikk...
  előzmény:
  aloe_vera (22)
  2006-05-19  19:37
 13. 2006. május 19. 19:3722.

  Koszonom!

  Akkor ez nem komoly cikk, hiszen nem lehet tudni, hogy volt-e hatasa a kezelesnek, nincs mihez viszonyitani.

  Nyilvan ezert nem jegyzi a PubMed adatbazis.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_986725 (21)
  2006-05-19  19:04
 14. Torolt_felhasznalo_986725
  Torolt_felhasznalo_986725
  2006. május 19. 19:0421.
  Nem volt kontrollcsoport, 44 fős betegcsoportot vizsgáltak.
  előzmény:
  aloe_vera (20)
  2006-05-19  18:31
 15. 2006. május 19. 18:3120.

  Ez a rendszer napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezőterápiák között – ideértve a megelőző és a hagyományosan alkalmazott orvosi kezelési eljárásokat is

  Vajon miert nem irnak rola egyetlen szakmai cikket sem az orvosok a nemzetkozi szakirodalomban?

  (Pontosabban talaltam egy nemet nyelvu cikket a gyarto ceg weblapjarol  kiindulva, ahol a kemoterapia mellekhatasainak csokkentesere probaltak ki. http://www.bemer3000.hu/Pdf/Gabrys-PulsierendeMagnetfeldth erapie.pdf  Ha valaki tud nemetul ranezne, hogy volt-e ellenorzo, nem kezelt betegcsoport is? Hogy legyen mihez hasonlitani mi tortent a kezelt betegekkel.)

  előzmény:
  samtoft (18)
  2006-05-19  17:28
 16. 2006. május 19. 18:0319.

  A nemzetkozi orvosi irodalomban egyetlen szo emlites sem esett BEMER-rol a mai napig. Egyetlen orvosi vagy biologiai cikk sem foglalkozik vele. Sem az elvevel, sem a hatasaval, sem a hasznalataval.
  Semmi.
  Nulla.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?DB=p ubmed

  Bizonyara nagyon titkos dolog ez.

  előzmény:
  samtoft (18)
  2006-05-19  17:28
 17. 2006. május 19. 17:2818.
  Ezen forradalmi – idoközben szabadalmaztatott ötlet – megvalósításával létrejött egy rendkívül egyszerű és ergonómikusan alkalmazható BEMER terápiás rendszer. Ez a rendszer napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezőterápiák között – ideértve a megelőző és a hagyományosan alkalmazott orvosi kezelési eljárásokat is – csakúgy, mint a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyításban.
  előzmény:
  samtoft (17)
  2006-05-19  17:26
 18. 2006. május 19. 17:2617.
  A topic eredeti témája a bemer. Nem a mágneses ékszerek használatának előnyei. Ez csak valahogy véletlenül egy forgalmazó által ismét ide keveredett. Akit érdekel,tekintse meg a tudnivalókat az ajánlott honlapon.
  Mi a bemer? Bemásolom röviden a lényegét,aztán lehet róla beszélgetni,ha már tudjuk,mi az.


  Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció, mint a jövő gyógymódja
  prof. Dr. Wolf A. Kafka  Az egészséget többek között a testi és szellemi teljesítőképességgel lehet meghatározni, mely az egyes sejtek teljesítőképességén alapszik. Ennek megfelelően a betegséget bizonyos sejtek teljesítőképességének csökkenésével vagy hiányával lehetne jellemezni. Az érintett sejtfajtától és a teljesítoképesség csökkenésének mértékétől függően több vagy kevesebb tünet lép fel, melyek egy bizonyos betegségre utalnak.
  Az élet az embert „tökéletesre” teremtette, az egészséghez szükséges valamennyi elemmel. Miért leszünk mégis betegek?
  Az egyik lényeges aspektus az ember energiastátusa.  A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.
  Lehet, hogy az energiahiány felelős azért, hogy az önszabályzó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően, s ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége és kialakulnak a betegségek? A krónikus oxigénhiány okai mindenek előtt a civilizált ember életmódjában keresendőek. Kialakulásának kedvez, illetve előidézőjének oka többek között a mozgáshiány, a fizikai stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés. Ezen kíván segíteni az elektromágneses mező terápia, mely vezérlő szerepet tölt be, de nem szállítja szükségszerűen az élet és egészség fenntartásához szükséges energiát. Eltekintve a strukturális tulajdonságoktól az effajta, alapvető fizikai törvényszerűségek alapján történő aktivizálások hatékonysága nagymértékben függ a töltések nagyságától, az abban részt vevő tömegek mozgásától, ezzel együtt pedig a beható elektromágneses mező intenzitásának időbeli menetétől. A hagyományos mágneses mezőn alapuló terápiás eljárások a statikus (permanens mágnesek), ill. szinusz-, négyszög-, trapéz- és furészfog-formájú pulzáló mezők alkalmazására támaszkodnak. A fent említett alapvető igény egy a fiziológiás rendszer molekuláris adottságaira hangolódó, a döntő jelentoségű kölcsönhatások aktivizálásához szükséges jelforma azonban mindeközben messzemenőkig figyelmen kívül maradt vagy a fizikailag-pszichikailag alig megvalósítható elképzelésekre korlátozódik.
  Az e probléma megoldásához vezető úton 1998-ban tettünk egy fontos lépést. Kifejlesztettük a különböző molekularendszereket a lehető legszelésesebb sávban aktivizáló, azaz a Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció-ra irányuló speciális stimulációs jelet -BEMER-, melynél minden egyes impulzus az ingerlési lehetőségek széles spektrumát tartalmazza.
  előzmény:
  aloe_vera (16)
  2006-05-19  16:04
 19. 2006. május 19. 16:0416.

  Az időben volt a gyorsaság. Amikor kontroll vizsgálatra ment és megröngenezték, akkor látható volt, hogy nagyobb volt a javulás, mint ami arra az időszakra jellemző.

  Elfogadom, hogy gyorsabban gyogyult, mint az atlag.

  Honnan tudod, hogy mages nelkul nem gyogyult volna ugyanilyen gyorsan, vagy epp meg gyorsabban? Komolyan kerdem.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_308793 (15)
  2006-05-19  14:34
 20. Torolt_felhasznalo_308793
  Torolt_felhasznalo_308793
  2006. május 19. 14:3415.

  Most nem is tudom mit gondoljak a hitetlenkedésedről.

  Az időben volt a gyorsaság. Amikor kontroll vizsgálatra ment és megröngenezték, akkor látható volt, hogy nagyobb volt a javulás, mint ami arra az időszakra jellemző.

  Az aloe vera név esetleg arra utal, hogy foglalkozól vele ?

  Tudod annak hatékonyságában is sokan kételkednek. Én nem,mert ismerem és nagybátyám használja is a gyomorfekélye miatt.

  Addig amíg valamiről nem vagy meggyőződve, addig nem kéne gúnyolódni.

  Őszintén megmondom, hogy amikor megismertettek az ékszerekkel én sem hittem. Viszont egy kolléganőm ekcémás keze ragyogóan helyre jött az ékszer használata mellett.

  Ezekután kénytelen voltam átértékelni , és komolyabban venni ezt a témát. Neked is ajánlom.

   

  előzmény:
  aloe_vera (14)
  2006-05-19  12:40
 21. 2006. május 19. 12:4014.

  A családomban van egy gyerek, akinek a karja eltört, és használva az ékszert gyorsabban gyógyult.

  Gyorsabban mint...???
  Minel volt gyorsabb a gyogyulas?

  Probalta magnessel is, meg magnes nelkul is, es amikor a magnes rajta volt, akkor gyorsabban gyogyult, mint ha levette a magnest?
  Honnan lehet tudni, hogy gyorsabb volt a gyogyulas?

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_308793 (13)
  2006-05-19  10:09
 22. Torolt_felhasznalo_308793
  Torolt_felhasznalo_308793
  2006. május 19. 10:0913.

  Igen igaza van Martisnak, hogy gyórsabban gyógyul a csonttörés.

  A családomban van egy gyerek, akinek a karja eltört, és használva az ékszert gyorsabban gyógyult. Az orvos is csodálkozott, de az Anyuka nem merte megmondani, hogy mit viselt a gyerek.

  Ma már elismert az orvosok körében is a mágneses ékszerek jótékony hatása.

  A Fizikóterápián már alkalmaznak mágneses kezelést, különböző rheumatikus betegségeknél.

  Az allergiától az ekcémáig nagyon sok dologra alkalmas.

  Ráadásul még dekoratív elegáns darab is.

  előzmény:
  aloe_vera (11)
  2006-05-18  23:37
 23. 2006. május 19. 08:2412.
  Az orvosi tapasztalatokra, véleményekre gondoltam. Rendszeresen járok orvosi előadásokra és ott elhangzottaknak valószínüleg van valóság alapja. 
  előzmény:
  aloe_vera (11)
  2006-05-18  23:37
 24. 2006. május 18. 23:3711.

  Csonntores hamarabb gyogyul. Ugye ezt csak akkor allithatod, ha valakinek egyszerre ket csontja torik el egyforman, es az egyiket magnesezed, a masikat nem.

  Vegzett valaki ilyen kiserletet? Ha nem, akkor mire alapozod az allitast?

  Ugyanez a kerdes a serulesekre is.

  előzmény:
  Mártis (10)
  2006-05-18  23:06
1 2

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek