Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

KOVÁCS MAGYAR ANDRÁS

maria44
Létrehozva: 2006. január 21. 17:38

KEDVES MINDENKI !!! Aki szokta nézni a Zenit Televíziót kedden késő este, kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy hisztek-e benne, ill. a www.taltos7.hu weboldalon az általános információkban /bal oldal/ lehet olvasni róla részletesen.

  1. 2010. december 31. 23:1836.

    Boldog uj evet kivanok mindenkinek!

     

    Kedves N, kivancsi vagyok, hogy  az elozo tortenetnek lett-e folytatasa, kaptal-e privat uzenetet mastol, aki hasonlokeppen jart mint te es parod. Talaltatok-e valamifel gyogymodot a mozgasszervi bajaitokra? Furcsa volt, hogy mar a varoteremben ugy viselkedtek veletek, mintha ti nem oda tartoznatok. Ennek vajon mi lehetett az oka, meg az undok viselkedesnek??

     

    En csak most, par napja hallottam eloszor a taltosokrol es a kozpontrol, ahol gyogyitanak. Kivancsiva tett. Kulfoldon elek es ha majd Magyarorszagon jarok, szeretnek egy jo gyogyito kezebe kerulni. Ha van valakinek friss tapasztalata a Tabornok utcai gyogyito kozpontrol, orulnek ha leirna. Koszi!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_770932 (35)
    2010-03-16  15:27
  2. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2010. március 16. 15:2735.

    És most jöjjön a mérleg:

     

    2x10 perc kezelés = 20.000 Ft.

    Eredmény részemről: Semmi. Se jobb, se rosszabb, pedig már eltelt annyi idő, hogy érezzem a javulást - ha lenne.

    Páromnál: Rosszabb. Azt mondja, jobban fáj neki, mint a táltos-kezelés előtt.

    Mindemellett számoljuk hozzá az útiköltséget, ami vidékről nem 2 Ft, illetve ráment egy egész napunk, és bizony bármilyen javulás nélkül!!

     

    Én személy szerint HATALMASAT csalódtam ebben a dologban. Nem azt mondom, hogy csalók,  mert nem hiszem, hogy az a rengeteg ember, aki rendszeresen eljár hozzájuk, mind kiadná alkalmanként azt a 10-20 ezer forintot, ha nem lenne eredmény. Láttam a rengeteg videót K.M A. gyógyításairól, láttam a tv műsorokat, amelyekben szerepel, láttam a meggyógyult emberek élménybeszámolóit, és saját tapasztalataim ellenére azt gondolom, hogy ő tényleg tud valamit. Valamit, amihez azonban ezeknek a tanítványoknak már semmi közük sincsen!

     

    Mindenkinek azt javaslom, hogy jól gondolja meg, van-e fölösleges több tízezer forintja, mielőtt időpontot kér a táltos központba!

    Tudom, hogy sokaknak ez tűnik az utolsó esélynek, nekünk is az volt, éppen ezért vagyok ennyire csalódott és bizony dühös is!

    Ha már rászánják az idő és a pénzt, inkább próbáljanak meg személyesen K.M.Andrással kapcsolatba lépni, bár nem tudom, ez hogyan lehetséges, mert állítólag ő már nem fogad betegeket, Ha mégis, akkor nagyon megköszönném, ha valaki megírná az elérhetőségét! :)

    Nem igazán értem egyébként, hogy ő vajon semmit sem tud a tanítányai módszereiről? Vagy ha tud, akkor hagyja ezt az átverést? Vagy talán éppen ő találta ki ezt az egészet? Bár ez már tényleg hatalmas csalódás lenne!

     

    Még egy kérés: Ha valakinek szintén ilyesfajta élményei vannak a Tábornok utcai "táltosokkal" kapcsolatban, örülnék, ha megosztaná velem, mert így kicsit magamat érzem hülyének, hogy persze, csak nálunk nem működött.

     

    Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

     

    Még egyszer hadd szögezzem le, hogy amit itt leírtam, az az én személyes benyomásom, nem szeretnék senkit sem megbántani, mert tudom, hogy sokaknak tényleg segítettek. Legalábbis remélem!

    De úgy gondolom, mindenkinek joga van tudni az esetleges negatív, vagy kevésbé szerencsés tapasztalatokról is.

     

     

    Üdvözlettel:

     

     

    N.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  3. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2010. március 16. 15:2734.

    Sziasztok!

     

    Először is köszönöm azoknak, akik priviben írtak!

     

    Néhány mondatban szeretném Veletek megosztani az élményeimet, közben ugyanis sikerült eljutnom egy ilyen kezelésre a Kovács-Magyar András irodájába. Előre leszögezném, hogy véleményemmel nem szeretnék senkit megbántani, de úgy gondolom, másoknak is joga van megtudni, miből is áll ez a híres táltos-kezelés!

     

    Szóval:

     

    Néhány nappal ezelőtt párommal együtt ellátogattunk a Tábornok utcai táltos központba. Mindeketten elég komoly mozgásszervi problémmákkal küzdünk már évek óta, végigjártunk egy csomó orvost, masszőrt, csontkovácsot, de egyik sem tudott eddig segíteni, így utolsó esélyünk Kovács-Magyar András módszere maradt. Nagyon sok jót hallottunk róla, végignéztük a videóit, átböngésztük a honlapját és nagy reményekkel indultunk fel Pestre, hogy a tanítványai majd biztosan segítenek. Maga K.M.A. ugyanis már nem gyógyít a Tábornok utcában, átadta a rendelőt a "legjobb" tanítványainak.

    A vonatunk korán ért be, volt még időnk bőven, de gondoltuk, odamegyünk hamarabb, hátha tudnak fogadni.

    Ahogy beléptünk, megkérdezték, kihez jöttünk, s mondták, hogy foglaljunk helyet, majd hívnak. Volt egy óránk feltérképezni a helyzetet. :)

    A "váróban" , ami egyébként egy nagyon stílusosan berendezett kis helyiség, még vagy tízen voltak rajtunk kívül. András tanítványai mind hófehérbe öltözve, arcukon állandó vigyorral járták körbe a várakozókat, mindenkit megöleltek, körbepusziltak, váltottak velük pár mondatot. Hozzánk azonban senki oda sem lépett, nem is köszöntek. Gondoltam, sebaj, a többiek már biztosan mind visszatérő páciensek, majd ha jövünk mi is rendszeresen, akkor velünk is barátságosabbak lesznek.

    Közben a tv-ben egész idő dvd-ről nézhettünk a K.M.Andrással készült riportokat, a kisfilmeket a gyógyításairól, tanításairól. 

    Elkeztem olvasgatni a Nagy Táltoskönyvet, amit ugye András írt, és itt jött a második furcsa benyomás, ugyanis a könyvben azonnal olyan mondatokra találtam, amiket értetlenkedő mosollyal megmutattam a mellettem ücsörgő páromnak is, és hát meg kell mondjam, igencsak jót derültünk a látottakon. Egy példa: a könyvben K.M.A. a magyarokat a maják leszármazottainak titulálja, majd kijelenti, hogy mi, vagyis őseink eredetileg egy régen elsüllyedt, ma már ismeretlen kontinensen éltünk, ami a mellékelt térkép szerint valahol az egyenlítőtől délre helyezkedett el és kétszer akkora volt, mint Ausztrália. Hmm....

    Nem baj, még ezt is lenyeltem, gondoltam, mindenki abban hisz, amiben akar, ha egyébként tényleg ért a természetgyógyászathoz és meg tud gyógyítani súlyos beteg embereket, akkor szíve joga ilyesmit mondani.

    Valahogy eltelt az egy óra, minket szólítottak. Elvileg az egyik legjobbnak kikiáltott tanítványa fogadott minket. Már az első pillanattól rossz érzésem volt vele szemben. Se egy mosoly, se egy kedves szó, betessékelt minket a kis szobába, ott bemutatkoztunk, majd megkérdezte, ki lesz a bátrabb? Párom vállalkozott, hogy majd ő.

    A "táltos" (inkább nem nevezném meg, mivel valószínűleg sértené a személyiségi jogait, de akik jártak már ott, tudni fogják, kiről van szó) megállt előtte, megkérdezte, mi a panasza, majd miután már választ kapott, pálcájával csinált 1-2 mozdulatot, és mondta, hogy lehet lefeküdni. Így: lehet lefeküdni, nem az, hogy légy szíves, vagy valami... Egyébként én eddig úgy tudtam, hogy ők mérik be ezzel a vesszőszerűséggel, hogy hol vannak a gyenge pontjaink, és megmondják, hogy otthon jó helyen fekszünk-e, de semmi ilyesmi nem történt. Mindemellett nem kért el semmiféle orvosi leletet, pedig a táltos oldalon lévő videókon András mindig elkérte a leleteket, hogy pontosabban, hatékonyabban tudjon segíteni. Újabb hmm....

    Ezután párom felfeküdt az ágyra, vagy minek hívják, én meg leültem egy székre, hogy kivárjam a sorom. A "táltos" neki is esett, jól átropogtatta, de nekem már a látvány is fájdalmas volt, nemhogy szegény páromnak, aki később bevallotta, hogy neki bizony baromira fájt, főleg, amikor az amúgy is fájdalmas területet dolgozta át. Tényleg rossz lehetett, mert nem egy nyafka típus, de akkor bizony nagyokat nyögött szegény. Mindeközben a "táltos" valami félelmetesen életúnt képet vágott, meg mernék esküdni rá, hogy még a szemeit is forgatta, az egész úgy hatott, hogy "Jajj csak legyünk már túl rajta!" Én persze erre is találtam magyarázatot, gondoltam, biztosan fáradt, meg hát unalmas lehet minden nap ugyanazt csinálni.

    A csontkovácsolás rész után az "úriember" kijelentette, hogy most pedig energiával fogja kezelni, ami abból állt, hogy a kezeit a derekára, illetve a combjára helyezte, lehunyta a szemét és úgy maradt kb. 5 percig. 

    Ez az egész egyébként nem tartott tovább 10 percnél. 

    Majd velem ugyanez.

    Ezután megeresztett felénk egy félmosolyt, megkérdete, érzünk-e változást, könnyebbséget, mondtuk, hogy most még nem, de egyébként jól esett a ropogtatás, legalábbis nekem. Párom szólni akart, hogy neki azon a fájó ponton nagyon rossz volt, de a gyógyítónk egyből rávágta, hogy hát igen, kell neki 1-2 nap. Emellett javasolt még egy utókezelést.

    Kicsit öszezavarodtunk ugyan, de úgy voltunk vele, biztosan csak nekünk furcsa ez az egész, és 1-2 nap múlva tuti érezni fogjuk a csodálatos gyógyulást. Én vártam volna még valamiféle jótanácsot, vagy útmutatást, mint a videókon, hogy hogyan tornáztassuk a fájó részt, mire ügyeljünk, de semmi ilyesmit nem kaptunk. Fizettünk és elköszöntünk. Számlát természetesen nem kaptunk. :)

     

    ...folyt.köv.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  4. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2010. február 24. 11:1433.

    Hello!

     

     

    Régi a topik, de hátha jár itt valaki :)

     

    Arra lennék kíváncsi, mostanság mennyibe kerül egy kezelés a Tábornok utcában? Tudtommal Kovács András már nem gyógyít, átadta a rendelőt a tanítványainak. Vannak tapasztalatok esetleg, hogy érdemes-e elmenni?

    Konkrétan gerincsérvről lenne szó...

     

    Köszönöm.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  5. 2006. január 31. 11:1632.
    Ma visszahívtak, jövő kedden kell mennem konzultációra az Andráshoz, már 10.000-be kerül.Lehet hogy meggondolom.Dilemmában vagyok, nincs pénzem.
    előzmény:
    maria44 (31)
    2006-01-28  18:42
  6. 2006. január 28. 18:4231.
    Miért fizettél 7000-t, csontkovácsolásért?Én felhívtam az irodát, hogy konzultációt kérek az Andrástól.Azt mondták, hogy egy hónapon belül visszahívnak az időpont miatt.Egy negyed óráid fog tartani.Mit gondolsz ez mennyibe fog kerülni?Megúszom 7000-ből?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (30)
    2006-01-27  22:26
  7. Torolt_felhasznalo_868700
    Torolt_felhasznalo_868700
    2006. január 27. 22:2630.
    Ja, és utoljára azt hiszem 7000 ft-ot fizettem. A nőgyógyászom ennyit kért a magánrendelésén azért, hogy a terheskönyvembe beírjon valamit...................
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (29)
    2006-01-27  22:19
  8. Torolt_felhasznalo_868700
    Torolt_felhasznalo_868700
    2006. január 27. 22:1929.

    Kedves Maria! Ne haragudj, hogy most válaszolok, de nem voltam gépközelben. Én nála akkor voltam, amikor még jóformán csak ő gyógyított. Most utoljára Péter fiánál voltam, az élmény ugyanaz. Egyébként kérheted magad hozzá, de többet kell rá várni, mint a többi csontkovácsra és csak a komolyabb esetekkel foglalkozik. De ha kitartó vagy, biztosan el tudod érni, hogy Ő kezeljen.

    Szia

    előzmény:
    maria44 (21)
    2006-01-27  16:13
  9. 2006. január 27. 19:4828.
    Sajnos nem vagyok néprajzos, ezért a magyar népmesék tündéreinek ügyében nem tudok nyilatkozni. Bocs. Történész vagyok és klasszika-filológus. Az ókori mitológiák alapján az ember belső jó szellemének kivetítése lehet (talán) . Egyébként a kelta eredetű történetekből került be a magyar hagyományba.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (25)
    2006-01-27  16:38
  10. 2006. január 27. 16:5927.
    Kedves Csibevirág!Nem válaszolnál a 21-es hozzászólásra?arra várok itt a gép előtt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (25)
    2006-01-27  16:38
  11. 2006. január 27. 16:5426.

    Sziasztok!

    Őszintén szólva, anno én is kételkedve fogadtam András és a Táltosok szavát, életét, TUDÁSÁT!

    Amit az emberek nem ismernek kételkedve vagy félelemmel fogadják.

    2002-ben az édesanyám 42 évesen rákos lett, nyirokmirigy rák. Kellemetlen eseményeket követve egy onkológus főorvosnő (!) ajánlotta a természetgyógyászatot,homeopátiát,  így eljutottunk a Táltosokhoz.

    Az én Anyukámat a Táltosok gyógyították meg! Azóta minden lelete negatív, egészséges és a világ egyik legvidámabb embere!

    A Táltos Iskolában tanul és másoknak segít a gyógyulásban!

    És még egy történetet leírnék:

    Karácsony előtt elestem a jegen, olyan rosszul sikerült, hogy a keresztcsontom és a csigolyáim elcsúsztak, kiálltak a csontjaim. Csontkovácsolással 10perc alatt rendbe hozta az egyik legjobb gyógyító!

    Le a kalappal a Táltosok előtt és ezúton is köszönöm Nekik!

    Sánta Noémi

    Budapest

    előzmény:
    maria44 (1)
    2006-01-21  17:38
  12. Torolt_felhasznalo_868700
    Torolt_felhasznalo_868700
    2006. január 27. 16:3825.
    Gratulálok, nagyszerű végzettséged van. Így már másképp festenek a dolgok. Egyébként ez a tündér dolog nagyon érdekes. Erdélyi mese nincsen tündérek nélkül. Mit szimbolizálhat a tündér? Miért olyan fontos része ez a népmeséknek? Tudsz erről valamit?
    előzmény:
    fortinbras (24)
    2006-01-27  16:31
  13. 2006. január 27. 16:3124.

    "De olyan régen volt a dolog, hogy akár valami lehet is benne. "

    Hát igen, a laikusokat ezzel könnyű bekábítani. De nekem ez a szakmám, és olyan mestereim voltak, mint László Gyula. A szavak hasonlósága meg nem minden, a nyelvi tendencia is számít. Sumerül egy istenség neve Dingir Il-Ana. Egy sumer eredet párti ember szerint ez a magyar Tündér Ilona. Ugye, milyen jól hangzik? De! A Dingirt nem is kell olvasni, az egy determinatívum, azt jelenti, hogy az utána következő név egy férfi isten neve...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (23)
    2006-01-27  16:23
  14. Torolt_felhasznalo_868700
    Torolt_felhasznalo_868700
    2006. január 27. 16:2323.

    Hát igen. Az elég meredek. De olyan régen volt a dolog, hogy akár valami lehet is benne.

    De mondok valami érdekeset: külföldön éltünk egy darabig, a fiam ott is járt oviba. Az egyik óvónő dél-amerikai származású volt, és nagyon sok magyar szóra mondta, hogy náluk is így mondják. Pl: puszi, születés, és a csecsemőre is hasonló szót használnak. Érdekes azért. Nekem mondjuk jobban tetszik, mint az urali elmélet. De tényleg azért fura összefüggésekről beszél...

    előzmény:
    fortinbras (22)
    2006-01-27  16:18
  15. 2006. január 27. 16:1822.
    Nem a gyógyító képességeivel van bajom. Ha egyszer valaki klinikai körülmények között próbára teszi, az majd foglalkozik vele. Nekem a honlap történelmi vonatkozású elemeitől ment fel az agyvizem. Az pedig nem hit kérdése...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (20)
    2006-01-27  16:04
  16. 2006. január 27. 16:1321.
    Kérheted Magad hozzá személyesen?Miket kérdeztél tőle?Mennyi ideig tartott a beszélgetés?Mennyit fizettél érte?/ha nem titok/
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (20)
    2006-01-27  16:04
  17. Torolt_felhasznalo_868700
    Torolt_felhasznalo_868700
    2006. január 27. 16:0420.

    Nézd, ez az ember nálam már mint gyógyító bizonyított.  Több jót tett velem, mint a  mindenféle hit nélküli agyon- egyetemet tanult háziorvosom......

    És hogy ki miben hisz? Az Ő dolga. Egyébként egy hihetetlen energiával rendelkező ember. Ha van rá módod találkozzál vele személyesen. Érdemes.

    előzmény:
    fortinbras (19)
    2006-01-27  15:59
  18. 2006. január 27. 15:5919.
    Belemerültem, ezért írtam, amit írtam. Hol a szívroham kerülgetett, hol az agyvérzés, hol a guta ütögetett. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868700 (18)
    2006-01-23  11:46
  19. Torolt_felhasznalo_868700
    Torolt_felhasznalo_868700
    2006. január 23. 11:4618.
    Honnan tudod, hogy neki nincsen képesítése? Ugye-ugye, csorda szellem: ha valaki mást mond,  mint amit mindenki gondol, akkor megijedünk. Miért nem tisztelitek az ő hitét? Én sem gondolok mindent úgy, ahogy ő, de ez is egy változat a dolgokról. És ha belemerülsz sok igazság van benne.
    előzmény:
    fortinbras (9)
    2006-01-21  19:20
  20. 2006. január 22. 16:0417.
    ÉS MENNYIBE KERÜL EGY ÜVEG ILYEN VÍZZEL ELKEVERT HÓKUSZ-PÓKUSZ, ÉS MENNYI IDEIG ELÉG?VAN MÁR AKI MEGGYÓGYULT TŐLE?
    előzmény:
    czmary (15)
    2006-01-21  20:32
  21. 2006. január 21. 20:3316.

    Köszi a kiegészítést! Nem akartam hülyeséget írni, mert aki kiropraktikust én ismerek, az nem orvos, de orvosi egyetemen végzett valamilyen képzést.

    előzmény:
    ativeclod (14)
    2006-01-21  20:30
  22. 2006. január 21. 20:3215.

    Részlet a Táltos Cseppek leírásából:

    "Ősmagyar Táltos Egyházunk szenteltviztei, amelyeket a szertartásaink rendszerének elemeiként használunk. Erre a nemes feladatra a Teremtő egyik fő elemét a vizet hívjuk segitségül.

    A Táltos Cseppek évekig képesek az információt tárolni. A Táltos Cseppekre szent helyek energiáit, a földi teremtmények, ásványok, növények és egyéb élőlények ősi rezgéseit visszük fel egy igen különleges módszerrel.

    Az ember valamennyi teremtett elemnek ura és birtokosa. Gondjait, betegségeit az elemek uralásának zavara okozza. Az elemi információkat tartalmazó Táltos cseppekkel ezek a zavarok állithatók vissza, vagy előzhetők meg. A szervezetet ezek a szent információk egészségre programozzák.

    A betegségeket gyakorta több információs zavar szüli egyszerre. Ezért betegségenként mi a Táltos cseppekben több komponensből álló információs segítséget nyújtunk."

    "A víz, mint a Teremtő egyik fő eleme

    Elődeink tisztelték a vizet. Hiedelmünk szerint a vizeket tündérek lakják. Régi hagyományok őrzik a forrás csodáit, ahol szemölcsök hullottak le, levágott végtagok forrtak vissza, nőttek ki, szemek láttak újra, meddőségek szüntek meg, gyomorbetegségek, idegbetegségek, izületi gyulladások, daganatok tüntek el.

    A Táltos Cseppek alkalmasak az információk tárolására, hiszen a vízmolekulákra felvitt információt végekig megőrzik.

    A Táltos Cseppek alkalmazóinak ajánljuk, hogy a testüket jelentős mértékben károsító földsugárzásokat /melyek igen durva rezgések/, a vízereket, és a Hartmann zónákat minden esetben szakembereinkkel mérettessék ki lakásukban, munkahelyükön. Fekhelyüket, gyakori tartózkodási helyüket sugárzásmentes helyre tegyék.

    Igy érhető el, hogy a cseppek végleges harmóniát hozzanak." 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. 2006. január 21. 20:3014.

    Lehet, hogy vannak nem-orvos csontkovácsok is, de legtöbbjük  kiropracteur, azaz orvosi egyetemet végzett manualterapeuta. Van ilyen ismerősöm Kanadában.

    A többivel egyetértek.  

    előzmény:
    fortinbras (9)
    2006-01-21  19:20
  24. 2006. január 21. 19:3913.
    A legtöbb emberben fel sem merül, hogy rákérdezzen összetételre, engedélyre. Naivitás? Jóindulat? Ki tudja... Sokaknak az is elég, ha azt hallja, valakin segített. Hogy igaz-e? Bizonyították-e független emberek kontrollvizsgálattal? Nem is foglalkozik vele. És ezt olyan sokan kihasználják!
    előzmény:
    maria44 (12)
    2006-01-21  19:24

Címlap

top