Arany-ezüst kolloid

Babetta
Létrehozva: 2005. július 31. 12:04
Sziasztok!

Ki hallott már az arany-és ezüst kolloidról? Állítólag gyógyító hatása van ízületi problémákra és pszichés zavarokra is. Budapesten 2 helyen lehet beszerezni.

Valaki hallot róla?
22 hozzászólás
 1. Torolt_felhasznalo_681973
  Torolt_felhasznalo_681973
  2005. július 31. 12:302.
  . . . és az orrodat is tisztíccsa. . . .

  Bocs, de ez is egy újabb csodaszer. Ezt tették vele a forgalmazói: eredetileg fertőlenítő. . . . . khm:)
  előzmény:
  Babetta (1)
   
 2. Torolt_felhasznalo_651717
  Torolt_felhasznalo_651717
  2005. július 31. 12:443.
  Ilyenről még nem hallottam, de szerintem nem jó semmire. Nem vagyok túl jó kémiából, de a kolloid-oldat úgy tudom azt jelenti hogy nem valódi oldat, teházt az oldószerben nem keveredik el teljesen az oldott anyag, vagyis az arany vagy az ezüst. Magyarul egy kis folyadékba szórnak aranyport, vagy ezüstport, és eladják, mint csodaszer.
  előzmény:
  Babetta (1)
   
 3. 2005. július 31. 13:274.
  Szia, erről volt egy riport nemrég a kókuszban vagy az aktívban. Egy nő ezüstmérgezést kapott a gyermekkorában orvosi tanácsra használt ezüsttartalmú orrcsepptől. 3 évig nyomta a kislány az orrcseppet és szürkésre színeződött a bőre. . .
  Ez az eset azért elég szélsőségenek hat, jó nagy mennyiségű ezüstöt vitt be hosszú ideig, folyamatosan.

  De nekem is van itthon ezüstkolloidom (kaptam, egy rokonom valami géppel készítette), de nem vettem észre semmilyen hatását.
  Én úgy tudom, fertőtlenítő hatása van.
  előzmény:
  Babetta (1)
   
 4. 2005. július 31. 13:465.
  nem új csodaszer, nekem már 5 évvel ezelőtt adták természetgyógyászok. És folyamatosan lehet kapni, nem túl drága sem.
  Lehet hogy valami cég felkapta, és felturbózta, hogy jól meggazdagodjon:((
  Hogy használt-e vagy sem, nem tudom, ártani nem ártott, viszont a kezelésekkel együtt teljesen rendbe hoztak.
 5. 2005. július 31. 13:596.
  2. 14 Ezüstkolloid (vízben)
  A jó minőségű elektrolízises ezüstkolloid víz átlátszó vagy sötét-piros, pozitív töltésű ezüst-ionokat és 1 - 10 nanométeres (10 - 100 angström) negatív töltésű ezüst részecskéket tartalmaz desztillált vízben, amik sohasem üllepednek le, állandó brown-mozgásban vannak. Orvostudományilag bizonyított, hogy az ilyen kolloid szemcsés ezüst rendkívül hatásos baktérium, vírus, mikróba pusztító. Egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes pusztítani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. (forrás: Science Digest magazin, 1978. március) Dr. Robert O. Becker jelentése szerint ezenkívül igen hatásos csont-regeneráló is, 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményezve, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat. Az USA-ban azóta a sebészeti és az égéskezelő klinikák 70 %-ánál alkalmaznak ezüstöt. Dr. Gary Smith szerint az ezüstkolloid (ami kis mennyiségben a növényi táplálékokban is jelenvan), nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében. Számos írás számol be az ezüstkolloid más gyógyító hatásáról is, többnyire fertőző, vagy vírusos betegségeknél, pl AIDS, herpesz, gombásodás, szifilisz stb ellen igen hatásos, de még rák ellen is sikeresnek bizonyult. Egy viszonylag egyszerű eljárással házilag is készíthető. Erről írtam egy külön cikket is, mert a minőség kritikus a sikerhez, feltüntettem az összes pozitív és negatív oldalát, tudományos forrásmunkákkal, kapcsolatokkal.

  előzmény:
  cleopax (5)
   
 6. 2005. július 31. 14:107.
  az enyém átlátszó volt:) köszi, ilyen pontosan én sem tudtam a leirást:)
  előzmény:
  zeni (6)
   
 7. 2005. július 31. 15:088.
  "Számos írás számol be az ezüstkolloid más gyógyító hatásáról is, többnyire fertőző, vagy vírusos betegségeknél, pl AIDS, herpesz, gombásodás, szifilisz stb ellen igen hatásos, de még rák ellen is sikeresnek bizonyult. "

  Erdekes, hogy ennek ellenre az AIDS, a herpesz, a rak gyakorlatilag gyogyithatatlan betegsegek koze tartoznak. El kene terjeszteni, hogy mi itt olvastuk a megoldast.
  előzmény:
  zeni (6)
   
 8. 2005. augusztus 1. 02:499.
  Azt csinaljak. --Terjesztik a tudasukat a web-en.
  Mit gunyolodsz?
 9. 2005. augusztus 1. 14:3110.
  A természetgyógyászat erről ennyit:

  Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra:

  Ha megfelelő mennyiségű ezüst van a szervezetünkben, akkor az úgy viselkedik, mint egy "második immunrendszer". Hiánya esetén pedig szervezetünk fogékonyabbá válik a külső fertőzésekre. Ezenkívül az ezüst egy rendkívül erős, természetes antibiotikum. Már több ezer éve használják, de a kevésbé hatékony, ún. fémes formájában. Manapság már elő tudjuk állítani a sokkal hatékonyabb ún. kolloidális formát.

  Az ezüst az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, melyek az anyagcserében vesznek részt és így a kórokozó pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből. Kísérleti körülmények között -kémcsőben- hat percen belül minden kórokozót elpusztít! A mai napig kb. 650 féle kórokozóról tudjuk, hogy az ezüst hatékonyan elpusztítja! Kolloidális formában használva nincs mellékhatása és nem károsítja a szervezetben természetesen meglévő "szervezetbarát" baktériumokat.

  Használható belsőleg fogyasztva illetve közvetlenül a testfelszínre is kenhető. Adagolás belsőleg: a negyedik napig 3 x 1 teáskanál, majd az ötödik naptól 2 x 1 teáskanál naponta.

  Ezenkívül készíthető belőle beöntő illetve irrigáló oldat is. Használata javasolt: Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek esetén.

  Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza.

  Az írásos hagyományok és a jelenleg még élő népszokások is arról tanúskodnak, hogy az amerikai indiánok évszázadok óta használnak aranyból készített gyógyszereket.

  Az arany gyógyító hatását sokfelé kutatják a világon és még ma is fedeznek fel újabb és újabb betegségeket, melyek gyógyulását az arany képes elősegíteni.

  Eddig két olyan betegségcsoportot sikerült azonosítani, melyekben arany-kolloid alkalmazásakor határozott javulást lehetett elérni:
  * mindenféle idegrendszeri, illetve lelki vagy tudati probléma esetén
  * mozgásszervi panaszok esetén.

  Arany kolloid fogyasztásakor a depresszió, a levertség, a félelmek oldódnak és a betegek kellemes, általános "jólét" állapotáról számolnak be. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jó hatású, növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét.
 10. 2005. augusztus 1. 14:3311.
  Az arany másik fő hatása, hogy mind az akut, mind a krónikus izületi gyulladások, degenerációk esetén csökkenti a fájdalmat, javítja az izület mozgását. Ez a jelenség az arany általános gyulladáscsökkentő hatásán alapszik.

  Használata javasolt:
  * Az agy illetve az idegrendszer állapotának javítására.
  * Depresszió, félelmek, túlzott stressz esetén.
  * Minden olyan esetben, amikor a beteg hangulatának javítására, vitalitásának fokozására van szüleség.
  * Fájdalommal, mozgáskorlátozottsággal járó izületi gyulladások, izületi torzulások esetén.

  Rendelkezik egy, az atomszerlzezetéből adódó speciális hatással is: a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését harmonizálja, így jótékony hatást gyakorol az egész csontrendszerre.

  Adagolás: naponta 3 x 1 mokkáskanállal, lehetőleg étkezés előtt.

  Ez messze áll akár az AIDS, akár a rák gyógyításától.
  előzmény:
  senpenlamo (10)
   
 11. 2005. augusztus 1. 23:5712.
  Bizony, bizony :-)
  egy szep arany karkotot vagy nyaklancot kapni REMEK arra hogy elmuljon a depresszio
  ;-))))))))))))
  előzmény:
  senpenlamo (11)
   
 12. 2005. augusztus 2. 08:0013.
  Látod, ez egy jó gondolat. . .
  minek a kolloid készítéssel vacakolni annyit :)
  előzmény:
  Jankaneni (12)
   
 13. 2005. augusztus 16. 15:2814.
  Én már használtam ezüst kolloidot, bár szerintem egy nagy átverés volt. Hiába volt hozzá tájékoztató, de se forgalmazó, se semmi más nem volt a a papiron, ha valaki desztillált vizet öntött volna bele, azt sem vettem volna észre. Én nem tapasztaltam változást, és az immunrendszerem is ugyanolyan maradt. Télen szedtem, sokszor voltam megfázva+mandulagyulladás, ilyesmi.
 14. Moi
  Moi
  2005. augusztus 24. 16:2415.

  Sziasztok!
  Én már több hónapja szedek (inkább iszok ) ezüst kolloid oldatot, és nekem bevált, maximális mértékben.
  Elõtte állandó mandulagyulladásom volt, már semmilyen antibiotikum nem mulasztotta el, plusz ingen sokszor volt tüszõs mandulagyulladásom is. Elõször kb 2,5-3 hónapig szedtem, utána 2 hónapig nem, és most megint elkezdtem.
  Ezzel a módszerrel szerintem nem lehet ezüstmérgezést kapni. Plusz mindig csak egy kávéskanálnyival veszek be.

  Én egy lengyel cégtõl veszem, és akár ezüst-kolloid van benne, akár nem, nekem bevált

  Sziasz, Moi

  előzmény:
  domidya (14)
  2005-08-16  15:28
 15. 2005. augusztus 25. 14:5416.

  Sziasztok!

  Ismeretségi körben többen is isznak ezüst kolloid oldatot, de tõlük úgy hallottam, hogy napi 1-2 decilitert kell inniuk. Természetgyógyász orvos rendelte így. Nekem ez soknak tûnik ahhoz képest, hogy Ti kávéskanállal szeditek.

  A beszerzési helyére és az árára lennék még kíváncsi, hugomnak is innia kell candida ellen napi 2 dl-t.

   

  előzmény:
  Babetta (1)
  2005-07-31  12:04
 16. Torolt_felhasznalo_205859
  Torolt_felhasznalo_205859
  2009. május 14. 16:3517.

  Sziasztok en a sajat tapasztalatomat irom le az arany-ezust kolloidrol.

  2006-ban 11 honap alatt volt 3 porckorongserv mutetem Marosvasarhelyen ami nem sikerult mint utolag kiderult 2008-ban az utolso magneses rezonanciamon hogy mar negy csigolyanal van kinoves , gerincsorvadasom van es egy kis hemangiom az L1-es csigolyanal.Voltam novemberben egy idegsebesznel Budapesten aki nem tudod segiteni a fajdalmaimon mert mutet utan csak 10szazalek eselyem let volna labra allni . Ekkor talaltam ra az arany-ezust kolloidra es a biogelre februar 5-ol hasznalom minden honapban megiszok 200 ml. arany es ezust kolloidat.Azota nincsen fajdalama segedeszkoz nelkul jarok a jobb labamfeje is megmozdult.Igy en a szemelyes tapasztalatom utan azt mondom hogy batran lehet ini mert csak jot csinal En nelkuluk most  mar bena volnek.

  előzmény:
  Babetta (1)
  2005-07-31  12:04
 17. Torolt_felhasznalo_205859
  Torolt_felhasznalo_205859
  2009. május 14. 16:3718.
  En az ezust kolloidat es az arany kolloidat rendelem Magyarorszagrol es engemet a benulastol mentet meg es csak reggel este egy kiskanalal szedek batran ajanlom mindenkinek.Ha erdekel honan szerzem en be irjal nyugodtan.
  előzmény:
  mizsu5 (16)
  2005-08-25  14:54
 18. Torolt_felhasznalo_205859
  Torolt_felhasznalo_205859
  2009. május 14. 16:4219.
  Ha te is hasznaltad volna az arany-ezust kolloidat mas velemenyel volna rola.Ha nem talatam volna ra az arany-ezust kolloidra ma mar bena volnek megszabaditot a fajdalomtol es amikor az orvos tudomany csodot mondot nalam akkor topant be az eletembe ez a csodaszer.En csak dicserni tudom mert tudom ertekelni az eletet es a mindennapjaim fajdalomnelkul telnek .
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_651717 (3)
  2005-07-31  12:44
 19. 2009. június 20. 17:1320.

  Sziasztok!

  Látom rég nem írtatok ide, én ma vettem ezüst kolloid oldatot gombásodás ellen. Remélem használni fog és h nem lesz visszatérő fertőzésem.

  Kiváncsi vagyok tényleg olyan jó-e aminek momdják.

  Amúgy nem drága, én 2500-ért vettem 200 ml-est.

   

   

 20. Torolt_felhasznalo_550612
  Torolt_felhasznalo_550612
  2009. november 29. 20:1221.
  Én a családi tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Nagymamámnak 4 éve lábszáfekélye van, amit a kórházban nem tudtak gyógyítani, így 4 éve magánorvoshoz járunk vele 2 hetente. A doki 2000 Ft-ot kér minden alkalommal,+ a fizetjük  benzinpénzt ( másik megyébe járunk, oda-vissza 70 km)+ a baromi sok kötszert és gyógyszereket. Talán nem is kell mondanom, akinek van a családban ilyen betegség az pontosan tudja miről beszélek, ez a bőrgyógyász is hatástalannak bizonyult. Augusztusban vettem meg a nagyimnak a nano silver 500 ml-es oldatot. megbeszéltem vele, hogy minden nap igyon is belőle+permetezze kötözéskor  a sebre. Láss csodát 1 hónap után már jelentősen összement a seb, azóta is folyamatosan javul. Az orvos persze azt hiszi, hogy 4 év után!!! végre használnak a gyógyszerek, mi meg nem mondtuk neki, hogy mi a kiegészítő kezelés. Ha minden jól megy teljesen meggyógyul a lába. Az ezüst összesen 5600 Ft-ba került, a magánorvos több százezerbe.
 21. 2017. május 24. 15:2622.

  Sajnos ki kell mindenkit ábrándítanom. Mivel egy bioboltban vettem kolloid aranyat és semmi pozitív hatást nem tapasztaltam, sőt inkább kissé szédülékeny lettem, elhatároztam, alaposabban is utánanézek a témának. A kolloid arany valóban jótékony hatású!


   


  Csakhogy ezek a termékek, amik kaphatók itt a bioboltokban, nem kolloid arany egyik sem, még véletlenül sem, sőt tovább megyek: egyik kolloid ásvány készítmény sem kolloid ásvány, még véletlenül sem. Kivétel nélkül mind ízesített vízkészítmények melyeket ásványi anyagokkal kevertek, többnyire por formában.


   


  Éppen ezért hatástalanok is, kivéve azokat az ásványokat, amelyek jól oldódnak vízben ezért a szervezet képes felszívni őket. Az összes többi haszontalan, sőt azt kell mondjam némelyik mérgező is. Kolloid formában nem lenne az - de így igen.


   


  Hogyan juthatunk hozzá valódi kolloidokhoz? Nos a kolloid előállítás igen drága folyamat. De meg lehet találni a megfelelő helyet, ha valaki tud nyelveket. Például a valódi kolloid arany önköltségi ára, 250 ml esetén nagyjából 120 000 Ft. Ha ilyent találsz akkor körülbelül meg is bízhatsz benne. A valódi kolloid ezüst kb 80-100 ezer. A kolloid platina 150-200 ezer. A valódi kolloid ásványok ha például az ismertebb készítményeket veszem, (a nevüket nem írom le) 500ml-es formában és hasonló összetételben, az önköltségi ára lenne körülbelül 35-40 ezer forint.


   


  Másszóval bármi, ami ennél olcsóbb az egyszerű csalás. Mint a titán bevonatú késkészlet 8 ezerért.

Legnépszerűbb cikkek