Igazán jó fodrász..

mancika
Létrehozva: 2013. augusztus 19. 23:42

Sziasztok!

 

Egy igazán jó fodrászt keresnék. Aki figyel a vendégre, nem horror áron dolgozik, Bp-en van, kreatív, változatos hajakat vág és precíz.

És megbirkózik a hullámos haj levágásával, mert baromira elrontották a hajam, és most azon tanakodom hogy növesszem meg, vagy vágassam le azonnal, teljesen féloldalas lett, borzasztó ahogy kinéz.

 

 

Köszönöm!

 

57 hozzászólás
 1. 2018. február 5. 13:2257.

  Sziasztok, köszönöm a sok ajánlást, végül Sánta Zoltán Krisztiánt választottam:) ÉS NAGYON JÓL TETTEM! 


  Nagyon dinamikus, nagyon tudja mit csinál és ami végtelenül ritka: Nála a vendég az ELSŐ! Mikor megkerestem, pontosan tudtam, hogy mit szeretnék a hajammal csináltatni! Mikor megérkeztem, akkor átbeszéltünk minden olyan szokásomat, ami a hajviseletemet befolyásolja. Olyan tanácsokat és tippeket kaptam Tőle, amit eddig még soha, senkitől. Nála éreztem, hogy nem csak az a lényeg, hogy megcsinálja, amit szeretnék, hanem hogy jól is érezzem magam azzal a frizurával!


  Mindenkinek csak ajánlani tudom! itt eléritek: http://santazoltankrisztian.com/ a szalon a VI. kerületben van a Nyugatihoz közel!  


  +36 20 431 0889

 2. 2017. december 21. 06:3056.

  Sziasztok!Včgre talŕltam egy olyan fodrŕszt aki azt csinŕlja amit kčrek,ha növesztem nem vŕgŕs belölle 5-10centit...Göndör hajamat egyenesen čs göndören is tudom hordani ezzel a fazonnal.Ŕrban nincs elszŕlva, kedves és odafigyel a munkŕjŕra.Nem fogtok csalódni, ha megbízható fodŕszt kerestek a 2 kerületben. ANETT 06 20 3333387 Hűvösvölgyi ůt 203. Ui.:Közel a villamos. 😀 

 3. 2017. november 15. 15:0855.

  Sziasztok! Ha a 2. kerületben kerestek jó fodrászt akkor én Csákváry Ágnest tudom ajánlani. Már évek óta csakis hozzá járok és nagyon meg vagyok elégedve.


  Ági mesterfodrász és rengeteg szuper dolgot csinál, mint például melegollós hajvágás, Joico hajújraépítés, kérhetsz Olaplex kezelést is. Hajfestés terén is csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, mint Kevin Murphy, Davines, Joico.


  Sok mindent írhatnék még de legegyszerűbb, ha megnézitek a weboldalát, ahol minden infót megtaláltok:


   


  https://www.fodraszmester.com

 4. 2017. október 3. 17:0854.

  Sziasztok! Milyen frizurák vannak modernek ez év őszén?

 5. 2017. október 2. 14:4153.

  Sziasztok! Ha van kedevetek valahol tényleg VENDÉGNEK érezni magatokat, akkor menjetek el az eclectica szalonba! Nem mondom, hogy a város szívében van, de kocsival is és BKV-val is gyorsan megközelíthető! És van saját parkoló!!! Akik keringtek már a városban parkolóhelyet vadászva, tudják mennyire fontos is ez! Nincs rohanás! Nem futószalagon dolgoznak!


  Azt sem mondom, hogy olcsó, de joico-val dolgoznak és ahhoz képest viszont jó az ár! 


   


  a szalon: https://eclectica.hu/fodraszat


  az áraik: https://eclectica.hu/arlista


   


  én ide járok és merem ajánlani!

 6. 2017. július 20. 14:5652.

  Legjobb fodrász Mancikának! Rudolf Zsuzsa mesterfodrász / profifodrasz.hu/ Belvárosban van az üzlete V.Váci utca 17. Tényleg profi!


   

 7. 2017. Április 25. 00:2751.

  Ahhhemmm..........    szabad  kerdezni,  MIERT  nem  az  egyik   fodrasz  ISKOLABAN csinaltatjatok  a  hajatokat??


      


  a  tanarok  NAGYON  figyelik,  ki-hogy  vag,


  HA  van  valami  rosszul  sikerult dolog,  az  renbehozzak......


    es:   INGYEN  VAN!!!!


  előzmény:
  zsuzsi40 (50)
  2017-04-25  00:20
 8. 2017. Április 25. 00:2050.

  MIERT  akarsz  ehhez  visszamenni?


   


   


   

  előzmény:
  Enicke (42)
  2016-07-08  16:14
 9. 2017. Április 24. 21:4549.

  Sziasztok.


  Én fél éve járok Németh Mónihoz zuglóba.


  Bob fazon vágása 3800 ft Long bob 4300 ft az árban a hajmosás is benne van.


  Egy órát szán minden vágásra, az időpontokat tartja. Nagyon profin vág hajat és nagyon közvetlen nem elszált agyú sztár fodrász. 2/3 hetet viszont kell várni a szabad időpontra de nekem ez nem gond mert megtudom oldani.


   

 10. 2016. november 22. 12:3748.

  Kedves Betti, köszönöm az ajánlásod, eleinte csak vágatni, majd tegnap festésre elmentem Kornélhoz és valóban "csodát tett" a hajammal, korrekt áron dolgozik és jó hangulatban telt az idő. A korábban elrontott vágást (cikcakkos volt) is kijavította októberben, most pedig végre a színe is olyan a hajamnak, amit szerettem volna már nyár óta. Noha nem kérte, hogy "reklámozzam", mégis szeretném, ha mások is jó kezelne kerülnének szóval szeretettel tudom ajánlani mindenkinek, ha kell, képet is küldök a remek munkájáról. Ha mentek hozzá, kérlek hivatkozzatok Szalontai Annára, ugyanis mindenkit, aki 2 vendéget ajánl neki, egy ingyen hajvágással jutalmazza meg 😍 www.fb.me/korneldoeshair a facebook címe és 0630 391 6026 a száma

 11. 2016. november 20. 13:2847.

  Sziasztok jó fodrász keresők!Végre megtaláltam az igazán jó fodrászt  Budapesten! :) Nagyon sok fodrászt kipróbáltam,a hajamra nagyon kényes vagyok,  de szakmailag alulmaradtak a várakozásomnak. Profi fodrászt kerestem.....a fb-on találtam....meggyőztek az előtte- utána képek, kértem időpontot és végre......már nekem is van egy az igazán jó fodrászom a belvárosban. Végre tökéletesen megvagyok elégedve az új hajammal. Végre olyan színe van amire mindig vágytam. A hajvágás is hibátlan, új divatos a forma, könnyen tudom kezelni, nincs vele macera. A hajam minősége pedig pozitívan változott, már nem száraz és töredezett hanem fényes és puha. Nagyon sok dicséretet kaptam. :) Az ára is rendben volt, nem horror! Csak ajánlani tudom , igazi profi munka ! A fodrász hölgy Rudolf Zsuzsa mesterfodrász, wwwprofifodrasz.hu.

 12. 2016. szeptember 15. 13:0646.

  Nyugodt szívvel ajánlom Nagy Melindát,aki 40 éve fodrász Óbudán. Telefonszám: 0670-600-1377 Honlapja:


  http://www.jofodrasz-obudan.gportal.hu/


   


   

 13. 2016. szeptember 9. 20:0345.

  Szia! :) tudnál légyszíves infót mondani arról, hogy kb. milyen árban végzi a festést Kornél? Nagyon-nagyon hálás ennék :) 

  előzmény:
  Teatrum (44)
  2016-07-26  13:32
 14. 2016. július 26. 13:3244.

  Sziasztok! Kornélt én is bátran ajánlom mindenkinek, tegnap voltam nála és igeeen!! A hajam olyan színű lett, amilyet akartam, kértem, hogy csak kb 5 cmt vágjon és tényleg csak annyit vágott, nem akarta felülbírálni a kérésem, csak tanácsot adott, így a választékom kicsit arrébb került, ami sokkal előnyösebb az arcomhoz. A belvárosi hely miatt féltem attól, hogy túl drága, de már a beszélgetéskor is megnyugtatott, nincsenek meglepi szerű plusz költségek, korrekt volt, nincs elszállva magától. Nem akarom agyonajnározni, de sok sok pesti év után véégre azt kaptam egy fodrásztól, amit megbeszéltünk és ez sajna elég ritka!! Szóval nálam 10/10, keressétek bátran ☺️☺️ Próbáltam fotót felrakni a névjegyéről amit adott, de nem engedi a telefonomról. A száma 0630 689-10-78 és facebookon minden infó és jópár munkája fent van:


  www.facebook.com/korneldoeshair


   


   

 15. 2016. július 13. 13:1743.

  Ha már fodrászok és ajánlások, akkor szeretnék egy saját tapasztalaton alapuló tippet adni mindenkinek, aki egy belvárosi, ám kedvező árakon működő szalonban szeretne szépülni; 


   


  a Párizsi utca 5. alatt a Le Fée nevű kis szalon, ahol Kornél székébe kerültem, csodát tett a hajammal! Precízen dolgozik, odafigyel a vendégre, árazás tekintetében is a földön jár, kedvezményeket biztosít, stb. Maga a szalon elmondása szerint most indult, gyönyörű közeg, de ami fontos volt számomra, hogy mindehhez tudás és kreativitás is társult. Szóval én eddig sokat kísérleteztem, de állandó vendégévé váltam. Keressétek fel, nem fogtok csalódni! 


  A száma 30 / 689 10 78


  Instagramra is tölti a munkáit: www.instagram.com/korneldoeshair


  Van facebook oldala is www.facebook.com/korneldoeshair 


   


  Remélem tudtam segíteni ☺☺

 16. 2016. július 8. 16:1442.

  Sziasztok! Az itteni vélemények alapján választottam ki Csák Lillát,mert csak jót olvastam róla, ennek ellenére akkora csalódás ért, hogy el se tudom mondani. Azt tudni kell hogy nem jártam fodrásznál régóta, mert amióta Budapestre költöztem állandóan elrontották a hajam, nem voltam hajlandó ezt tovább pénzelni, uh magamnak próbálkoztam youtube tutorial videókkal (jól is sikerültek). Viszont egy rövid fazont már nem akartam és nem is tudtam magamnak vágni, ezért kerestem fodrászt. egy long-bob frizkót szerettem volna a középhosszú hajamból vágatni. Lilla vajon direkt rontotta el? nem értem, mindenki isteníti, én mégsem azt kaptam amit kértem, pedig képet is mutattam,megkérdezte mennyi legyen a hossza, de úgy mutatta, hogy hátulról előrehozta a hátúl lévő hajat WTF???, eddig egy fodrász se így kérdezte hanem tükörrel mutatta... de gondoltam tudja mitcsinál hisz Hajasnál tanult....bíztam benne, nem kellett volna. 6100 ftomba került a művelet...most elmegyek vidékre a régi fodrászomhoz és kijavíttatom vagy 4000ért....10000ftés sok idegesség...köszönöm szépen:( Lillával egyébként emberileg nincs baj, tényleg kedves. Nem értem az egészet...de én voltam a hülye, hogy hagytam magam. Próbáltam jelezni hogy rövidebbnek szerettem volna hátul, de erre aztmondta már nemlehet csak vizesen. Majd legközelebb rövidebbre vágja, most szokjam ezt....könyörgöm nem ezért mentem:( egyébként a hátulja full egyenesre van levágva és elöl picit hosszabb, előről jó, hátulról egyenes sehogyse áll. nem longbob, nincs esése. Lehet csak a megszokott vendégek kapják azt amit kérnek.

 17. 2016. május 11. 09:0441.

  Sziasztok!


  Találtam egy jó fodrászt, aki tud hajat fonni és melírozni! Kerestem valakit aki megcsinálna egy fonott kontyot és így találtam rá.


  Az oldalán találtok sok képet: facebook.com/brillwicker


  brillwicker.hu

 18. 2016. március 16. 14:2740.

  Sziasztok!


  Nem régen váltottam én is fodrászt. Korábban voltak problémáim, gyakran elrontották a hajam.. Most Csák Lillához járok és csak ajánlani tudom! Nagyon kedves és segítőkész, oda figyel nem csak a hajamra de rám is. 


  Mindemellett nagyon szépen dolgozik, és úgy látom, hogy a legújabb termékekkel, irányvonalakkal is képben van (Olaplex, Beach waves, Brasil Cacau stb..)


  honlapja és facebookoldala: www.csaklilla.hu vagy facebook.com/csaklillafodrasz


  Szerintem mindenképp megér egy próbát, én azóta hozzá járok! 

 19. 2016. február 1. 09:4439.

  Sánta Zoltán Krisztián az egyetlen fodrász, akitől mindig elégedetten jövök haza,kedves, figyelmes, profi és kreatív, imádja amit csinál,és nem utolsó sorban nagyon jól is csinálja! Csak ajánlani tudom!


  Itt meg tudjátok keresni: https://www.facebook.com/santazoltankrisztian/

 20. 2016. január 10. 09:4638.

  Női modelleknek díjmentes frizura készítése közel a Belvároshoz.


  Mintalapra és szépségszalon falára fotók is készülnének.


  További fotók a szalon berendezési tárgyai mellett reklám céljából.(kozmetikusszék, műkörmös asztal, stb )


  Klasszikus és divatosabb frizurák, keresett a sűrű hosszú hajból készített long layers és a merészebb felhosszú-rövid típusok(bob, pixie stb).Több alkalom is lehetséges.


  haj.modell@yahoo.com

 21. 2016. január 5. 13:3737.
  Sziasztok!  Olvasom, hogy mennyien nem találtok egy igazán jó fodrászt... Én részemről egy pozitív hozzászólást szeretnék írni  :-) (!),  mert úgy látom nagy szükség van rá... Akihez én járok évek óta mindenkinek teljes szívemből tudom ajánlani. ( És szoktam is...) Ha gondoljátok menjetek el hozzá, egy próbát mindenképpen megér, legalább ennyit tettetek magatokért és még ha boldogok is lesztek a végeredménytől...:-) : Karkusz Anett - 20/333-3387. A fodrászat ahol dolgozik a hűvösvölgyi végállomásnál van, ahová sok busz meg villamos érkezik úgyhogy a közlekedés is tök jó. ( Pl. 61-es villamos Móricz-Moszkva ja Széll K. tér- Hűvösvölgy vagy a 29-es busz a Szentháromság tértől, stb.)A pontos cím Énok szalon Hűvösvölgyi út 203. Az jó, hogy neki is göndör a haja és ezért is sokféle frizurát tud csinálni göndör meg hullámos hajból is. Én szeretem mindig változtatni a hajam színét, hosszát, alakját stb..; és ő szereti ha viszek fényképet amit mindig kitépek valahonnan ha megtetszik, és tök jól megcsinálja. Tanácsot is szokott adni, ha annyira nem előnyös az ötletem..., és csinál egy stílusában hasonlót amit rám "szab." Amúgy is imád vágni, alkotni. Azért is szeretek hozzá menni mert közvetlen, mosolygós, látszik, hogy élvezi amit csinál! És mindig eltalálja a színt is, amit "megálmodok"! :-)Egyszóval: AJÁNLOM!!! 
 22. 2014. január 7. 09:1436.
  Kedves Hermelin! Meg tudnad lszi adni a budaorsi fodrasz elerhetoseget? Elore is koszonom!
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_776412 (15)
  2013-08-20  17:15
 23. 2013. december 18. 14:3235.
  szia,megadnŕd a csepeli fo fodrŕsz szŕmŕt?
  előzmény:
  kivi39 (28)
  2013-08-21  08:45
 24. 2013. november 7. 18:5234.

  Kedves Norelle!

  Szeretném én is elkérni a XVI. kerületi fodrász címét, telefonszámát. Régóta keresek egy jó fodrászt! Köszönöm szépen! 

  előzmény:
  Norelle (13)
  2013-08-20  15:33
1 2 3

Legnépszerűbb cikkek