Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Programok változatosan

Magnolia77
Létrehozva: 2011. Április 16. 18:06

Sziasztok!

 

20 hónapos kisfiammal vagyok itthon gyesen. Társasházi lakásban élünk (udvar, játszótér nélkül) egy olyan városban ahol nincs játszótér ilyen pici gyerekeknek. Ami van, inkább nagyobbaknak már, de az is csak két hinta, egy libikóka és egy csúszdából áll.  A férjem dolgozik, sokszor hétvégente is, így elég nehéz a programszervezés. A kisfiam viszont nagyon mozgékony, szinte állandóan kint lenne,elég sok fejtörést okoz, hová is vigyem (pláne ha rossz idő van). Sajnos a barátnőim vagy messze laknak, vagy már jóval nagyobbak a gyerekeik (vagy még nincsen gyerkőc), így a gyerektársaaságot is nehéz össezhozni. Van egy-két anyuka ismerősünk, akiknek van kertes házuk, de nem lóghatunk állandóan a nyakukon. Érdeklődni szeretnék, illetve ötleteket kapni, hogy ki mivel foglalja le hasonló korú gyermekét (kisfiam nem igazán játszik el egyedül).

 

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

 

Szép estét!

 

Magnólia

2 hozzászólás
 1. 2011. Április 16. 18:442.

  Szia

  Hasonló helyzetben voltam annó. Keress baba-mama klubot, ezek ingyenesek és hetente 1-1 nap vannak foglalkozások. Ott megismerkedhetsz más anyukákkal is.

  Mi heti 1 nap csavargósban voltunk, akkor 2-3 anyukával elmentünk valamerre a közelbe.

  Játszóházakban is egyre gyakrabban vannak ilyen klubfoglalkozások, nézz körül ott is.

  előzmény:
  Magnolia77 (1)
  2011-04-16  18:06

Legnépszerűbb cikkek