Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Galériaágy-Cyrrus

pmnc
Létrehozva: 2011. január 13. 11:03

Galériaágyat szeretnék venni, a címben is szereplő Bt-t is megtaláltam a neten és tetszenek az ágyaik. Viszont nincsen üzletük, bemutatótermük, mert a főprofil az egyedi galéria készítés, így csak fotók vannak.

Mivel megnézni nem tudom az ágyat keresnék olyanokat, akik rendeltek tőlük - akár galériát, akár ágyat - és kérném, hogy írják meg a tapasztalatukat (jót és rosszat egyaránt) a megrendelést, a kivitelezést, garanciát, stb. illetően.

Ha más gyártóról is van tapasztalat, azt is örömmel veszem.

 

Köszönettel,

pmnc

  1. 2011. január 13. 12:053.

    Mi 2005 elején, azaz már 6 éve csináltattunk náluk fekvő galériát. Szerintem már önmagában az, hogy a cég azóta is a piacon van, egy pozitív dolog.

    Egyébként nekünk is csak jó tapasztalatunk volt velük. Gyorsak, megbízhatóak, korrektek, jó árban vannak. Nekünk volt egy tartóoszlop, amit ki kellett cserélni. Azt az elején mondták is, hogy lehet, hogy gond lesz vele, figyeljük, aztán mikor szóltunk, két nap múlva már jöttek is.

    Már elköltöztünk onnan, ahová a galéria készült, de még mindig megvan és semmi baja nincs.

    előzmény:
    pmnc (1)
    2011-01-13  11:03
  2. 2011. január 13. 11:472.

    Szia!

     

    Olyan két éve mi is meg az unokatesómék is csináltattunk velük galériát. Korrektek voltak, gyorsak, pontosak. Mi meg voltunk velük elégedve!

    előzmény:
    pmnc (1)
    2011-01-13  11:03

Címlap

top