Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Vorwerk

Torolt_felhasznalo_958063
Torolt_felhasznalo_958063
Létrehozva: 2009. január 31. 17:28

Sziasztok,

 

Erdeklodnek, ismeri-e valaki a Vorwerk porszivot?

 

Tegnap egy joakarom kuldott hozzank egy porszivougynokot, aki a fent emlitett porszivot dicserte 20 percen keresztul. 

 

A porszivo ara: 400.000 Ft! (az ugynok irasos tajekoztatoja alapjan). Ma rakerestem a neten: Vateran is es ebayen is aruljak a porszivot. Ara agyon szeles skalan mozog, de meg sem kozeliti a 400.000 forintot. Ujat ebayen mar 300 euroert lehet kapni...

15 hozzászólás
 1. Torolt_felhasznalo_600439
  Torolt_felhasznalo_600439
  2009. szeptember 8. 14:1815.

           

        NYÍLT LEVÉL AZ ALLERGIÁSOK ÉS ASZTMÁSOK RÉSZÉRE


  Részt vettem az Allergianap rendezvényén annak okán, hogy én egy allergia és atkamentesítő Vorwerk takarítórendszer közvetlen forgalmazásával foglalkozom, mint területi referens.
  A rendezvény neves professzor előadója hangot adott annak, hogy Magyarországon népbetegséggé fajul az allergia gyors terjedése.

  Mivel még nem sok ember ismeri a takarítórendszer hatékonyságát, minden erőmmel azon vagyok, hogy megismertessem azokkal az emberekkel, akik szenvednek a kínzó allergiás tünetektől, vagy légúti problémáik vannak.

  Akit ez érint, tudja, hogy mivel kell szembenéznie, életre szóló gyógyíthatalan gond marad, a gyógyszerek, amik meglehetősen drágák, különösen a támogatás megvonása óta, hatásában az immunrendszerünket gyengítik, minnél több gyógyszert szedünk, annál hatékonyaban támad az allergia a gyengülö immun ellenállásunk okán.

  Az okot kell megszüntetni, nem a tüneteket elnyomni! Erre való a Vorwerk! Hogy a tökéletesen fertőtlenített, tiszta ágyban alvás ne okozzon kínzó élményeket.

  Sok embert próbáltam és próbálok továbbra is meggyőzni arról, hogy megmutatom a takarítórendszert saját otthonában, ingyen, kötelezettség nélkül, győződjön meg egy fertőtlenített ágyában töltött éjszaka után arról, hogyan telt szenvedések nélkül az alvása, és ha még akkoris érdekli amit mutattam, csak akkor hívjon az elérhetőségeimen, saját döntésén alapulva megkereshet.

  Amit ajánlok, és kínálok, meggyőzés, saját tapasztalat, anyagi vonzat nélkül, egyetlen fillérbe nem kerül, egy órácskát kell rásszánniuk a saját otthonukban az általuk megjelölt időben, és tapasztalhatják, hogy segít-e nekik a tüneteik enyhítésében.A bemutatóim célja, hogy ha szembe kell néznünk a kialakult betegséggel, aktuális időben mindenkinek beugorjon a lehetőség, hogy van egy ilyen gép, ami segíteni fog! Elmulasztani nem tudja, de klinikai tesztek alapján tünetmentessé teszi a szenvedőket.

  Ennek ellenére azt tapasztalom, hogy eleve elzárkóznak attól, hogy ingyen fertőtlenítsek egy fekvőhelyet, semmibe nem kerül, csak kis időbe, és figyelembe.

  Ha valaki tudja az okát ennek az elzárkózásnak, kérem segítsen nekem, mert nem értem, miért zárkóznak el attól hogy megtekintsék és megtapasztalják hogyan lehet segítségükre ez a csúcskategóriás német gyártmányú takarítórendszer, aminek ráadásul a tisztítószerei sem vegyszerek!

  Több helyen felajánlottam allergiás kluboknak, hogy elmegyedk előadást és ismertetővel egybekötött bemutatót tartani- ingyen- de sajnos egyetlen meghívást nem kaptam!

  Tudom hogy sokaknak komoly negatív élményük volt egyéb bemutatókkal, de kérem, hogy a negatív élményeiket félretéve próbáljanak nyíltabbá válni,kérem hogy csak nézzék meg!

  Itt állok a remek segítő eszközzel az érintettek számára, és nem kíváncsiak rá, a drága gyógyszerek helyett, hogy mennyivel fantasztikusabban éreznék magukat az okok megszüntetésével!

  Ajánlom szives figyelmébe a http://www.zoldtakaritas.hu/  weboldalon megjelent rövid ismertetőnket, és a megadott elérhetőségen saját weboldalamat további infókért. Jó anyagunk olvasható a  Millieu magazinban is.

  Minden kedves érdeklődő számára részletes bemutatkozóó anyagot, 6 oldalas TÜV minősítést tudok küldeni, az alábbi elérhetőségeimen örömmel várom jelentkezését bemutatásra, időpont egyeztetésre.

   Nyitottabb hozzáállás reményében üdvözlettel


                                           Zsilinszkiné Mag Mária
                              Vorwerk Magyarország területi megbizottnál 
                                              06-20/809-4882
                                        email: kobolina@freemail.hu">kobolina@freemail.hu
                                         web:  http://kobolina.extra.hu/

   

   

   

   

 2. Torolt_felhasznalo_600439
  Torolt_felhasznalo_600439
  2009. június 27. 21:1714.

  Kedves  Slambuc!

   

  Egyetértek, hogy a vászonzsákos kivitel használata igényel némi ismeretet...azokat már több irányban fejlesztették.  Sok sikert, és remek segítség, ha a párod is használja a Luxot!

  üdv kobolina

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_266606 (13)
  2009-06-24  04:44
 3. Torolt_felhasznalo_770932
  Torolt_felhasznalo_770932
  2009. június 24. 04:4413.
  Mindezt a Lux porszívó is tudja, viszont könnyebben kezelhető, mint a Vorwerk. Amióta megvan, a férjem se porszívóz a Vorwerkkel. Ez van.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_600439 (12)
  2009-06-23  22:01
 4. Torolt_felhasznalo_600439
  Torolt_felhasznalo_600439
  2009. június 23. 22:0112.

  Kedves Slambuc!

   

  Valamit félreértettél!

  Nem a Luxra gondoltam a noname jelzéssel, ismerem a Luxot, és gondolom nem piros :)    Hanem arra, hogy a jópár éve meglévő Vorwerketekhez ragaszkodik a párod, amiben igazat adok neki, hogy nem érdemes egy "noname pirosra" cserélni még 20 évesen sem.. 

  Szereted a gőzös Luxodat, nyilván új beszerzés- tedd hozzá hogy a 20 éves vászonzsákos zöldeddel méred össze, ami nagyon szép tőle, hogy öreg létére még mindíg dolgozik. De akármilyen régi a gép, még mindíg pénzt ér. Új tipusra cseréjekor 100 e forintot számol be érte a vételárba  a cég, csak tartsd meg! Ezt a lehetőséget sokan nem ismerik.

  Az új tipusok, a 135 és 136-os gépek, amik nagyobb szűrő védelemmel és sok praktikummal, kiegészítővel vannak kifejlesztve a köv 20 évre megbízható csúcs porszívó marad.  Pl a  gégecsövét nem kell majd szigszalaggal javítgatni, mert ez Bayer müanyag, ami sosem öregszik. Majd emlékezz rám, amikor a kedvencedhez vásárolod a köv. gégecsövet.   Alap a  Vorwerkben,  hogy szárazon dolgozik- emeltél már vizesen tisztított szőnyeget?? Ahhoz egy erőművésznek kell lenni, vagy dohos szagura szárad... És azt tudod, hogy az atka 65 C fokon pusztul el, de ott marad?? és az a  fertőző, ami az allergia kiváltója. Tudjuk azt, hogy miért nehezebbek a párnáink évről évre? hát mert ott gyűlnek benne... 

  Nem akarlak elrettenteni, olvass utána... no, ezt tudja a Vorwerk- 30 cm mélyen kiveri, és a tisztítószerei fertőtlenítenek, és felszívja :) felújítja azt, amit nem tudunk mosógépbe tenni.

  Infókat írok főleg, mert nem ismerik a gépet... másoknak is hasznára!

  üdv  kobolina

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_266606 (11)
  2009-06-22  08:27
 5. Torolt_felhasznalo_770932
  Torolt_felhasznalo_770932
  2009. június 22. 08:2711.

  Bocsi, a LUX nem "noname" márka......

   

  Azóta LUX pórszívónk is van. Jobb, mint a Vorwerk. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_600439 (10)
  2009-06-19  21:45
 6. Torolt_felhasznalo_600439
  Torolt_felhasznalo_600439
  2009. június 19. 21:4510.

  Kedves Slambuc!

  A Párodnak igaza van- nem érdemes egy " noname pirosra" lecserélni!

  Igaz, hogy az orrszívót nem tudod normál csatija révén rácsatlakoztatni a Vorwerkre,  de had védjem meg:

   

  sosem érhet áramütés, megfoghatod vizes kézzel is, a Vorwerk csatlakozója nem fog bántani!  teljesen burkolva van, biztonságban vagy használat közben és áram alatt- azért van ilyen formában kitalálva!

  Ha valamiből hiányod van, keress, segítek!

  üdv

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_266606 (5)
  2009-01-31  18:30
 7. Torolt_felhasznalo_600439
  Torolt_felhasznalo_600439
  2009. június 19. 21:289.

  Kedves Andi!

   

  Nagyon reális dolgokat mondtál a Vorwerkről,  az én állításaimat alátámasztva,  amikor azt írtad, " életem legjobb vásárlása volt"

   

  Ha belegondolsz és számolsz, a  15 év Vorwerk védelem alatt hány darab noname porszívót, és mennyi pakurás tisztítószert használtál volna el összegszerüen?

   Ez helyett biztonsággal és kellő higiéniában élve kényelmesen tologatod a Koboldot!

  Köszönöm a hozzászólásodat, ami csak engem igazol!

  Ha szükséged van valamire a gépedhez, az elérhetőségeimen állok rendelkezésedre

   

  üdv. kobolina

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_614531 (7)
  2009-02-12  21:20
 8. Torolt_felhasznalo_600439
  Torolt_felhasznalo_600439
  2009. június 19. 20:548.

  Kedves Niki75 !

   

  Látom, hogy szinte alig ismerik sokan a Vorwerket, ha megengeded adnék pár infót hozzá... 

   

  Mivel ez nem egy porszívó, hanem egy komplett takarítórendszer a padlótól a plafonig, nem rakható ki a polcra a vevőknek, erre vannak a kiképzett referensek, akik házhoz mennek megmutatni és betanítani a használatát. Nem azért mert bonyolult, hanem  épp azért, mert annyi mindent tud, hogy célszerűbb az egyszerű fogásokat látva megismerni, mint használatit böngészni.


   A gép fantasztikus, egyedi technológiájával tökéletes mélységig fertőtlenít,  a 0,3 mikron méretű atkaürüléket is 30 cm mélységben veri a matracból, kárpitból, szőnyegből- mindezt szárazon! Fapadlóra, kőre, márványra, a falra, a függönyre, párnára, és magára a szoba levegőjének tisztítására is vannak felszerelései.


  Előnye, hogy kezdeni lehet egy alapgéppel, és folyamatosan részekben lehet bővíteni hozzá a többit...akár részletre is.

  Csak egy apró infó: 3x védelemmel rendelkezik az összegyűjtött por és egyéb ellen: 6 rétegű a 3,5 literes porzsákja, aktív szénnel dúsítva, amitől sosem lesz büdi a gép, a motoron egy szénszűrő, és egy Hepa lamellás szűrő, amivel a műtők levegőjét is tisztítják! ez csak egy db infó....és még mi mindent tud!

  Az ára ahogy tapasztaltad nagy szórást mutat- azért is, mert az a különböző felszereltség függvénye.
  Ha belegondolunk, egy noname porszívót megveszünk
  5-6-x ezer forintért jó ha 2 évre aztán kuka- ha ezeket összeszámoljuk, meg a pakura alapu tisztítószereket amiket mellette használunk, mint tudjuk mérgező, egy Vorwerk, a  megbízható német gyártmány a tapasztalatok szerint 30 év múlva még vígan működik, a motorjaira 5 év a garancia -tehát tutira mennek-  soha nem öregedő Bayer műanyagból készül,
  az ár mindjárt másképpen fest!

  TÜV vizsgával rendelkező, BNV Nagydíjas, Red Dot Awards ipari design díjas, csúcskategóriás német gyártmányu készülék, tisztítószerei nem vegyszerek!
  Labor vizsgálatokkal alátámasztott atkamentesítő takarításra képes, EU szabványnak megfelelő higiéniát garantál.

   

  Aki allergiás, vagy asztmás, vagy bőrproblémái vannak, tünetmentessé teszi a használata.
  A tökéletes tisztaság  az igényes használóknak a megelőzés biztonságát garantálja. Talán nem  drága gyógyszerek mellett kellene szenvednünk, mert manapság ha allergiánk még nincs, várható hogy csapdájába esünk!

   

  A Cég garantálja  az alkatrész ellátást 20 évre, az utolsó csavarig minden kapható hozzá, futárszolgálata és netes rendelési lehetősége van, tehát a kényelem biztosított.


  Kicsivel bővebb infókat találsz a 125 éves, a porszívót feltaláló Vorwerkről és a nem vegyszer alapu tisztítószereiről "Allergiamentes takarítás" címmel ha ide kattintasz:
             http://www.zoldtakaritas.hu/

   

  Remélem, hogy segíthettem az infókkal, bármi kérdés van, mindent tudok a gépről, nagyon szívesen tájékoztatok  érdeklődőket bármelyik elérhetőségemen, amit itt megtaláltok:
             http://kobolina.extra.hu/


  üdv. kobolina

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_958063 (1)
  2009-01-31  17:28
 9. Torolt_felhasznalo_614531
  Torolt_felhasznalo_614531
  2009. február 12. 21:207.

  Kedves Niki,

   

  Előre bocsátom, hogy nem akarlak semmire se rá-, se lebeszélni.

   

  Nekem kb. 15 éve van egy Vorwerk porszívóm. Az utolsók között voltam, aki üzletkötőn keresztül még hozzájuthatott, mert akkoríban számolták fel az üztletkötői hálózatot. Életem legjobb vásárlása volt. Már akkor is elég drága volt. Az alapgép kb. 100 ezer forint, az összes kiegészítővel együtt pedig 150-175. Az idő múlását és az árfolyam változását figyelembe véve az üzletkötő által közölt ár reálisnak tűnik. Most is megvenném, ha tehetném.

   

  Igaz, hogy nekem határozott elképzeléseim voltak arra vonatkozólag, hogy milyennek kellene lennie egy jó porszívónak. A régit csak kutyának hívtam, mert azzal - illetve a hozzá hasonló típusokkal - a porszívózás egy olyan kutyasétáltatásra emlékeztetett, amikor a makacs, lusta kutyát vonszolni kell a pórázzal.

  Abban is biztos vagyok, hogy 20 perc alatt nem lehet bemutatni, hogy mit tud ez a gép, miben különbözik a többitől. Nálam a bemutató másfél-két órás volt. Egy középkorú hölgy (gyakorló háziasszony!) mutatta be úgy, hogy közben kitakarította a házat.

   

  Sajnos az üzletkötő munkáját minősíti az is, hogy nem tudod, hogy ezért az árért mit kapnál!

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_958063 (1)
  2009-01-31  17:28
 10. Torolt_felhasznalo_770932
  Torolt_felhasznalo_770932
  2009. január 31. 18:316.
  Még egy: két éve egy LUX nagynyomású gőzös tisztítógépet vettünk. Árban az is kb. ott van, mint a Vorwerk porszívó, de szerintem sokkal hasznosabb. Azt nagyon szeretem.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_958063 (1)
  2009-01-31  17:28
 11. Torolt_felhasznalo_770932
  Torolt_felhasznalo_770932
  2009. január 31. 18:305.

  Nekünk egy használt, legalább 20 éves Vorwerk-ünk van, a férjem meg nem válna tőle. Nagyon erős, tuti tartós - szóval jó.

   

  Én azért nem kedvelem, mert négyszögletű a csatlakozója és nem passzol bele az orrszívó-porszívó...

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_958063 (1)
  2009-01-31  17:28
 12. 2009. január 31. 17:394.
  aki elhiszi hogy egy porszívó 400.000 ft ba kerül az megérdemli ,hogy megvegye
  előzmény:
  -noname- (2)
  2009-01-31  17:38
 13. 2009. január 31. 17:393.
  Fél milla egy porszívóért? Mit tudhat?
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_958063 (1)
  2009-01-31  17:28
 14. 2009. január 31. 17:382.
  5000 ft ért is lehet porszívót kapni
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_958063 (1)
  2009-01-31  17:28

Legnépszerűbb cikkek