Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

TUDOD MELYIK AZ IGAZI KAPC

orsi_orsi
Létrehozva: 2013. július 12. 06:04
Amely úgy indul hogy örömmel, békességgel, igazi vággyal és szerelemmel. Amelyben érzed hogy Isten is benne van. Ahol szomorúság, fájdalom, nehézség, és csak megfelelni akarás van az nem Istentől való. Ahol érzed hogy a másikkal együtt tudnál élni örökké és nem csak ideig óráig. Akinél az életed is elképzeled és elterveznéd és nem csak pár hónapot az életedből. Amikor a társad nem csak szórakozás - mert jó a szamár is. Hanem igazi társ. Aki nem lekoppint - mondván flörtölök veled de legyünk amúgy csak barátok, hanem azt mondja SZERETLEK és VELED AKAROK lenni.
Ahol ha rágondolsz csak jót érzel és nem szomorúságot. Akivel legbelső dolgaidat meg tudod osztani és nem csak hülyéskedni. Akivel hosszútávra tervezhetsz és nem csak pillanatok élvezetére. Ahol a kapcsolatnak magasabb rendű célja van és nem csak a magány kipótlása. Ahol a társam nem a szeretet tankom, hanem az akivel megosztom saját boldogságomat. Az igaz létezik. Csak rá kell találni

Címlap

top