Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lakberendezés-OKJ

meisje
Létrehozva: 2018. november 21. 14:44

Sziasztok!


Érdekelnének a tapasztalatok, aki már járt/hallott ilyen képzésről. Tudom, sok van... Elsősorban olyan iskolát keresek, amivel EU-s kereteken belül is el lehet indulni és havi szinten sem "vág hanyatt" ;). Nem találtam sehol véleményezést, visszajelzést konkrét iskolákról/tanfolyamokról.


 


Minden érdekel a témában!

Várom válaszaitokat és köszönöm!


  1. 2020. március 29. 23:342.

    Szia!


    Nem tudom, hogy aktuális-e még, vagy, hogy hol keresel ilyen tanfolyamot, de én nemrég végeztem Lakberenező OKJ-t az Alfakapos-nál Budapesten és szerintem nagyon korrektek!


    Meló mellett csináltam, részletfizetéssel, így nem volt vészes az összeg. Külön előny, hogy távoktatásban működik, így nem kellett hétvégente bejárnom valahova (most ugye nem is lehet...), csak a vizsgákon kellett részt venni, azokat jelen körülmények között valszeg távoktatásban oldják meg. Én nem terveztem külföldre menni vele, de Eu-n belül elvileg elfogadják!


    Remélem segítettem, további szép napot!

Címlap

top