Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Otthoni-Internetes munka

Zsanita74
Létrehozva: 2017. december 31. 17:49

Sziasztok! 😊
Gondolom sokan találkoztok a Facebookon online munka hirdetésekkel! Sokan biztos nem is nézitek jó szemmel! 😕
Akkor most állj meg egy percre és gondold végig! Ezek a cégek nem véletlenül választották a Facebook óriási közösségét! 😀Láttak benne lehetőséget! 😉Több millió embert céloznak meg! 😉És igen, ez működik! 👍🏻Vannak cégek amelyek most alakultak! Vannak akik pár éve! És vannak sajnos akik elbuktak! 😔De van olyan aki évtizedek óta uralja a piacot! 🏦Mert a legjobb valamiben! Mert óriási sikert ér el! 💸Mert imádják az emberek! Ha szeretnél Te is ennek a részese lenni, és valós pénzt keresni, most megteheted! 😁
Befektetés nélkül a legjobbat kapod! 👍🏻Ha kíváncsi vagy írj privát üzenetet! Kérem csak komoly emberek keressenek, mert a cég csak a legjobbakat keresi!

Címlap

top