Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Hollywood nyelviskola

Szombatica
Létrehozva: 2014. Április 7. 09:23

Kérlek ajánljatok olyan nyelviskolát, amely külföldi munkavállaláshoz nyújt intenzív angoloktatást, és használható nyelvtudást lehet szerezni.

Hollywood Nyelviskolát esetleg ismeri valaki?

4 hozzászólás
 1. 2017. Április 14. 20:444.

  Sziasztok! Nem ajánlom SENKINEK a Hollywood Nyelviskolát!


  Mindenki elé más árlistát raknak ki! Van nekik vagy 3-féle. Én a legdrágábbat vettem meg (mint később kiderült), amikor jöttek be próbaórákra mások, akikkel halkan beszélték az árakat, de hallottam, hogy teljesen más! Volt egy lány, aki annyira bizonytalan volt, hogy felajánlottak neki 2 hetes ingyenes próbaórát. A próbaóra náluk arról szól, hogy próbálnak azonnali döntésre sarkallni és turkálnak a zsebedben, hogy mennyire vállalható a díj, mert ha látják rajtad, hogy nem, akkor hirtelen lesz nekik egy akciós ajánlatuk.


  Ettől függetlenül semmi pénzért nem mennék még egyszer, mert az ottani dolgozók nem kedvesek, a "képzés" drága és nem ér semmit.
  Nem tanítanak, hanem egy munkafüzetből tanulsz, te magad. Ha elakadsz, odahívhatod a segítőt. Közben pedig hallod, hogy mások mondják fel a bemagolt mondatokat, ami igen zavaró, ha próbálsz koncentrálni. 1 vagy 1,5 évet mondtak arra, amíg elérhetsz egy bizonyos szintet, és addig veheted a bérleteket. Úgy van kitalálva a rendszer, hogy egy alapszinten tart téged, és nagyon lassan visz el a Headway könyv alapján készített munkafüzetük a valós tudás felé, mivel így tudnak a legtöbb pénzt kicsalni belőled.

  Megnéztem az e-cegjegyzek.hu oldalon, hogy egyszer már volt valami anyagi gondja (felszámolás) a Hollywood nyelvstúdiónak, de újraélesztették.


   

 2. 2014. Április 7. 10:313.
  Nagyon szépen köszönöm! Tudomásom szerint van még próbaóra, ez alapján ajánlotta az egyik ismerős.
  előzmény:
  Motoko_Kusanagi (2)
  2014-04-07  10:08
 3. 2014. Április 7. 10:082.

  Igen, jártam oda, bár lassan lesz annak már tíz éve is. Tudom ajánlani. Angolt tanultam, a mai napig beszélem a nyelvet. 

   

  Németet tanultam 12 évig iskolában, középfokú nyelvvizsgám van és azóta nem beszéltem egy mukkot sem amióta vizsgáztam (bár ez a középiskolás tanáromnak is köszönhető, a nyelvvizsga előtti nap azt mondta hogy értelmetlen volt engem vizsgára küldeni, aztán osztályelső vizsgám lett). 

   

  Van különbség. 

   

  Javaslom kérdezd meg hogy van -e mód arra hogy megnézz egy órát (azt hiszem régen volt), és nézd meg hogy tanítanak ott.  

   

  előzmény:
  Szombatica (1)
  2014-04-07  09:23

Legnépszerűbb cikkek