Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Star Academy

markuslipcseyjudith
Létrehozva: 2016. november 13. 09:51

Mi a véleményetek?


Szőcs Reni lett a győztes, akinek természetesen gratulálunk, de! 


szerintem bunda volt erősen az egész szavazás.....és persze az eredmény is! akik néztük a müsort, szerintem nagyonjól tudjuk, hogy voltak erősebb versenyzők is, - most itt nem Reni személye vagy győzelme ellenéről szól a történet, 


nekem már akkor gyanus volt, amikor a facen  Alexandra és Dávit oldalán lájkoltunk sokan, én még irtam is, Alex oldalára, persze én is és sokan neki drukkoltunk elsőre, mert nem kérdéses még most sem, hogy tud Elexa és Dávid is, irtam hogy győztes születik, és persze hogy drukkolok neki, mikor törölték a kommentjeim akkor már biztos voltam benne, hogy eldöntött tény, az amire sokan nem mertünk számitani.....aztán ahogy a zsüri értékelte Dávidot Keresztes Ildikó és láttam Király Viktor arcán is hogy valami nem kerek a történetben....szerintem akkor már eldöntött tény volt!


szóval az én véleményem, hogy bunda volt a szavazás, szerintem mindenféle bántás nélkül elmondható, hogy Pádár Alexandra és Hegyi Dávid és győztesnek születtek!!! 


lényegében mindegyik győztesnek mondható, de azért erre az eredményre szerintem sokan nem számitottunk! 


én pl. csalódtam! még mindig Alexának és Dávidnak drukkolok a továbbiakban, látni lehetett hogy nagyon összetörtek, sajnálatos, de tovább kell lépni, mert a világ manapság már csak ilyen..................


 

  1. 2016. november 17. 21:042.

    Dávidnak kellett volna nyerni, nem vitás. Az egyetlen volt, akinek több produkcióját is megkönnyeztem.

Címlap

top