Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Halász Judit a Fórumon!

adrijan
Létrehozva: 2011. szeptember 1. 11:34

Kedves fórumozók!

 

Ki ne ismerné Halász Judit gyerekdalait közülünk? Van itt olyan, aki sosem hallotta kiskorában például a Se hall se lát Dömötört, vagy az Almaszószt?...

 

Na és a Szabó István rendezte Szerelmesfilmet és az Álmodozások korát van, aki sosem látta?... Na ugye!... 

 

A lényeg:

 

szeptember 5-én hétfőn délután 1 és 2 óra között a fórumon válaszol a kérdéseitekre Halász Judit,

 

Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja!

 

Szóval ne tartsátok vissza magatok, kérdezzetek bátran a művésznőtől!

  1. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2011. szeptember 5. 14:3868.

    Mi is köszönjük szépen a válaszokat.

     

    (Kedves fórumozók, akinek esetleg megvan valamilyen formában ez az Apa, ne menj el, írna nekem privit?)

    előzmény:
    Halász Judit (66)
    2011-09-05  14:01
  2. 2011. szeptember 5. 14:0267.

    Kedves Művésznő, a dal szövegét elolvastam, megható, valóban érezni a párhuzamot, nagyon tetszik! Igyekszem beszerezni az új albumot, hogy meg is tudjam hallgatni, és kíváncsian várom a férjem reakcióját (ha elpigyeredem A dal ugyanaz marad-ot hallgatván, mindig megmosolyog, hogy századszorra is ilyen hatással van rám) A kislányom is biztos örülni fog egy sor új dalnak!

     

    Üdvözlettel

    Melinda

    előzmény:
    Halász Judit (39)
    2011-09-05  13:05
  3. 2011. szeptember 5. 14:0166.

    Köszönöm a kérdéseket! Hogy ha valakinek van még olyan kérdése, amire szeretné, ha válaszolnék, a weblapomra írjon, a fórumra: www.halaszjudit.hu !

     Megpróbálok válaszolni.

     

    Remélem, hogy Apa, figyelj rám! című lemezem is örömöt fog okozni önöknek - októbertől már a koncerteken is énekelni fogom a dalait. A decemberi vígszínházi vasárnapokon már a koncerteken  is találkozhatunk. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  4. 2011. szeptember 5. 13:5865.
    Drága Művésznő!

    Természetesen én is az Ön dalain nőttem fel, és most már a keresztlányommal és a testvéreivel járok koncertre. Még most, 27 évesen is nagyon szeretem ezeket a dalokat, szívesen hallgatom csak úgy itthon is őket.
    Most viszont a kedvenc filmemmel, az Ismeretlen Ismerőssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Arra volnék kíváncsi, hogy hogyan emlékszik vissza erre a filmre, mi volt benne a legjobb, mit szeretett benne a legjobban.

    Engem az varázsol el a leginkább, hogy olyan, mintha életrajzi filmecske lenne (vagy részben az is?), de mégis tele van meseelemekkel, és varázslatosan mosódik össze ez a kettő a filmben. Na meg persze a dalbetétek, amik szintén nagyon jól illeszkednek bele a történetbe, a prózába... Ez a film az énekesnői karrierjének a kezdetéről szól, mennyire valósághű?
    idézet:
    h.agnes (45)
    2011-09-05 13:16:00
    Az Ismeretlen Ismerős kitalált történet, az én pályámhoz nincs köze, legfeljebb annyiban, hogy megtaláltam a kapcsolatot a gyerekekkel, ami azóta is nagy örömöt okoz nekem. 
    előzmény:
    h.agnes (45)
    2011-09-05  13:16
  5. 2011. szeptember 5. 13:5664.

    Kedves Halász Judit!

     

     Előszöris az én gyermekeim is az Ön számain Nőttek föl,nagyon köszönjük a kedvességét és kitartását!Olvastam róla,hogy mellrákkal küzdött,sajnos én is ,két hete vagyok túl az összes kezelésen.Megkérném Önt,hogy küldjön egy kis biztatást,hogy túl lehet élni ezt a szörnyű betegséget!Köszönöm szépen!Ne haragudjon,hogy fel kellett idéznie egy rossz emléket,de nekem erőt adott,hogy megírta a betegségét,és amint látjuk megküzdött az életért,mert csak mi tudjuk-akik átéltük-,hogy ez mit jelentett.

    idézet:
    gyöngyösi (30)
    2011-09-05 10:55:14

    Látja, én is túléltem.

     

    Nem tudom, hány esztendős, de pár dolgot tudok ilyenkor mondani: ne legyen központi gondolat a betegség, figyeljen a táplálkozásra, minél kevesebb tartósítószert és vegyszert tartalmazó ételt egyen. Az immunrendszer nagyon fontos. 

     

    Ha lehet, találjon valami olyan mozgásformát, amit szívesen csinál! Olyan sportot, amit nem érez nehéznek.  Nevessen sokat, ezt mondja minden onkológus. 

     

    Nem kis feladat!... 

    előzmény:
    gyöngyösi (30)
    2011-09-05  10:55
  6. 2011. szeptember 5. 13:5263.

    Kedves Halász Judit!

     

    20 hónapos kislányommal folyamatosan az Ön dalait hallgatjuk. Jó volt több év után elővenni a szinte "rongyosra" hallgatott kazettáimat, és felidézni a régi emlékeket. Kislányom kedvence az Ákom-bákom, talán nem véletlen, hogy az anyukájáé is. Köszönjük!

     

    Kérdésem pedig az lenne, hogy Ön idén is fellép-e a Csili Művelődési Házban valamikor, mert tavaly szívesen mentünk volna, csak akkor még gyermekem kisbaba volt, most viszont már nagyon élvezné?!

     

    Köszönettel:

     

    Kaltenecker Rita

    Egy 31 éves "rajongó"

     

     

    idézet:
    kalrita (29)
    2011-09-05 09:01:15
    Egyelőre nincs meghívásunk a Csilibe, ajánlom decemberben a Vígszínházat. Karácsony előtti vasárnaponként 11-től két előadásban. 
    előzmény:
    kalrita (29)
    2011-09-05  09:01
  7. 2011. szeptember 5. 13:5162.

    Kedves Halász Judit!

     

    Nemcsak kiskoromban „rajongtam” Önért, hanem tesómmal 17-18 éves korunkban is rendszeres látogatói voltunk a pesti koncertjeinek. Főleg, amikor a Vígszínházban énekelt. Ebből nem lehet kinőni!

     

    Ma már van egy 4 éves lányom és egy 9 hónapos fiam. A lányom minden szülinapján a Boldog születésnapot dalra kapja meg a tortát és az ajándékot (majd a fiamnál is így lesz). Mivel a „boldog” szó gyakran szerepel a dalban, 1 évesen csak azt jegyezte meg és elnevezte Önt Boldog néninek. Mai napig így hívja, hiába javítom. Néha Boldog Juci néni. Tavasszal voltunk utoljára koncerten, de már nagyon várja, hogy újra mehessen (én is).

    Addig is nagyon jó egészséget és sok örömöt kívánok! Köszönöm, hogy van nekünk és a gyerekeim átélhetik ugyanazt, amit én.

     

    A kérdésem pedig az, hogy óvodákban szokott énekelni? Az unokáinak a saját dalait énekeli?

     

    Szeretettel: Zsuzsi

    idézet:
    mandula (28)
    2011-09-04 23:14:16

    Óvodákban nagyon ritkán, mert soha nem éneklek playbackre, csak élő zenekarra. Ahhoz pedig elég nagy helyiség kell: öt zenésszel és két technikussal szoktam menni mindenhová. 

     

    Az unokáimnak éneklem a saját dalaimat is, de mindenféle mást, ami az eszembe jut. Ha újra eljönnek a vígszínházi koncertre decemberben, ott már az új lemezből sok dalt hallhatnak, és miután a gyerekek szeretik azokat a dalokat, amiket már ismernek, jó lenne, ha előtte meghallgathatnák. "Apa, figyelj rám!" a címe!

    előzmény:
    mandula (28)
    2011-09-04  23:14
  8. 2011. szeptember 5. 13:4761.

    Kedves Művésznő!

     

    Köszönet azért, amit Ön adott ennek a kis országnak. 

    31 éves vagyok, két kislány anyukája, kiscsoportos óvodás korom óta fújom a dalait.

    Lemezei nálunk is állandó "használati tárgyak"

     

    Nagyon jó egészséget és boldogságot kívánok Önnek.

     

    Egy kérdés: Az Ön zenelejátszójában milyen dalok szólnak? 

    Szép napot!

    Mónika

    idézet:
    Pettson (26)
    2011-09-04 21:29:32

    Én mindenevő vagyok. Attól függ, hogy milyen hangulatom és kedvem van, na meg attól is, hogy csak zenét hallgatok, vagy háttérként szól valami. 

     

    Szívesen hallgatok komolyzenét, de azt többnyire akkor, ha leülök zenét hallgatni. És lehet, hogy régimódi vagyok, de szeretem Stinget, Leonard Cohent, Paul Simont, meg persze a barátaimat, akik nekem is írnak zenét. Szívesen hallgatok eredeti cigány dalokat is. 

    előzmény:
    Pettson (26)
    2011-09-04  21:29
  9. 2011. szeptember 5. 13:4460.

    Kedves Művésznő!

     

    Nagyon köszönök én is mindent, a hungaroton bakelitek és a diafilmek persze visszahozzák rögtön a gyermekkort...

    Tudom hogy mindenki a dalokat emeli ki, és a zene persze nagyon is fontos, nekem mégis először a (Kis csacsi története helyesebben a) Mirr Murr jut eszembe mikor Önre gondolok. Ahogy a kisgyereknek mesél az anyuka, ahogy néha beleszól a kisgyerek, és valahogy együtt kanyarítják a mese vonalát, és persze ahogy a végén "kiszól" mindannyiunkhoz az idillből az anyuka....

    Úgyhogy én inkább a mesékről kérdeznék:

    Ha fejből kell mesélni milyen történetet kanyarít ki az unokáinak?

    Van-e esetleg kedvenc meséje vagy mesekönyve?Ha van tudja-e hogy miért?

     

    Köszönm szépen:

    Banyár Lívia

    idézet:
    PirosLivi (24)
    2011-09-04 10:28:26

    Mindig az igazságot válaszolom, úgyhogy unalmas lesz :)

     

    A három unokám közül mindhárom mást szeret hallgatni. Másfél-másfél év különbség van köztük, de mindig naprakésznek kell lennem.

     

    A legnagyobb unokám évek óta előről-hátulról százszor hallgatta, és szereti hallgatni a Micimackót. De olvastam neki Lázár Ervint, a Kisfiú és az oroszlánt, meg a többieket, az Ózt, a Csudálatos Maryt, az Aranykulcsocskát meg a Pinokkiót.

     

    A kicsik szívesen hallgatják Bartos Erika összes műveit.

     

    Ha én olvasok gyerekkönyvet magamnak, a Kis herceget akárhányszor el tudom olvasni, és nagyon nagy szeretettel lapozgatom még ma is Janikovszky Éva összes írását. 

    előzmény:
    PirosLivi (24)
    2011-09-04  10:28
  10. 2011. szeptember 5. 13:4259.
    Drága Jutka!
    Több kérdésre már valószínűleg nem lesz idő, így csak meg szeretném köszönni, hogy eljött ide, hogy egy kicsit itt volt velünk, és persze az összes szépet és jót, amit kaptunk és még fogunk kapni Öntől, a daloktól, meséktől...
    Sok boldogságot kívánok!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  11. 2011. szeptember 5. 13:3958.

    Kedves HalászJutka! :) (Bocsánat a megszólításért, de nekem így fogalom ez a név.)

     

    Én is szeretném megköszönni azt az értékes szépséget, amit a gyerekeknek és a felnőtteknek adott és ad a mai napig. 

     

    Éppen tegnap nyílt itt a fórumon egy téma "mi a kedvenc dalszöveged?" címmel. Mivel én imádom a dalokat,  nagyon nehéz volt kiválasztani a legszebbet, de aztán végiggondoltam, melyik az, amelyik a legtöbbször adott erőt az életem során, és akkor már egyértelmű volt, mit írok le:

     

     Ki tudja, honnan érkezett egy téli éjszakán
    És az is lehet, hogy találkozásunk véletlen csupán
    Én mégis azt hiszem, hogy vártam rá nagyon
    Ha nem jött volna, másként szólna most az én dalom

    Szívem mélyén elhervadt már minden virág
    De megtanultam, mit jelent egy igazán jó barát
    Ha bajban vagyok, elég az, ha rágondolhatok
    Hisz nélküle már nem lehetnék az, ki most vagyok

    Azóta minden mosolyban már ő nevet felém
    És nem hagy engem el, akárhol járok, a remény
    Azóta mindig őt látom, ha csillognak a szemek
    És úgy érzem, hogy rá hasonlít minden gyerek

    Én azt hiszem a szívünkben, ha nyílna még virág
    Boldogabb és szebb lehetne az egész világ
    Ha véletlenül találkozunk, egy mosoly legyen a jel
    Hogy ismeretlen ismerősként búcsúzunk majd el --

     

    A Művésznőnek mi a kedvenc dala (elsősorban a sajátjai közül)? 

    idézet:
    trivial (23)
    2011-09-04 09:16:28

    Természetesen azok, amiket a legtöbben szeretnek. De talán csak azért, mert tudom, hogy azzal örömöt szereztem nekik. 

     

    De egy színésznek mindig az új szerep, az énekesnek mindig az új dal a legkedvesebb, az "Apa figyelj rám!" lemezen van néhány olyan dal, ami ebben a pillanatban a kedvenceim közé tartozik.

     

    Például ez: 

     

    Tóth Krisztina

     

    Koszos vers

     

    Akinek a füle nem koszos,

    
az az ember énnekem gyanús. 


    Ha nem sáros a cipője se,

    
lábát a szobámba ne tegye. 


    Ha a ruhája is rendes,

    
nem lesz nekem rokonszenves. 


    Hát még ha haja se zsíros:

    
a külseje roppant kínos. 


    Menjen innen az a tiszta,

    
ne is kéredzkedjen vissza, 


    Menjen haza és fürödjön,

    
ide többet sose jöjjön!

     

    Persze ez csak vicc, de nagyon szeretem a "Tatok tatok", meg az "Apa, ne menj el!" dalokat is.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (23)
    2011-09-04  09:16
  12. 2011. szeptember 5. 13:3557.

    Kedves Művésznő!

     

    Köszönjük hogy van nekünk!

     

    Mikor külföldre költöztünk, az volt az egyik legfonotsabb feladat, hogy minden hiányzó albumát megszerezzük, hiszen azt külföldön biztosan nem lehet kapni. Azóta Westerwald is a Csiribiritől hangos!

     

    További sok sikert!

    idézet:
    bubamaci (22)
    2011-09-04 07:25:37

    Amerikában sok évvel ezelőtt találkoztam egy családdal, ahol senki nem ismert meg, kivéve az 5 éves kislányukat. A család a kislánytól tudta meg, hogy az én lemezeimet hallgatják éjjel-nappal. Nekem ez máig is nagyon mulatságos történetként él az emlkezetemben. 

     

    A férjem meg volt hívva, bemutatkoztunk mindannyian. Bementünk a helyiségbe. A kislány volt az egyetlen, aki rám nézett, hirtelen levegőt is alig kapott, és elszaladt, elbújt. A család nem értette, hogy mi történt vele, és szabadkoztak. 5 perc múlva előkerült a hóna alatt az összes lemezemmel. A szülők elájultak 

    előzmény:
    bubamaci (22)
    2011-09-04  07:25
  13. 2011. szeptember 5. 13:3256.

    Kedves Művésznő!

     

    További szép éveket,mi pedig csak hallgatjuk-hallgatjuk,és majd a többi generáció is köszönni fogja ezt a csodát.

    idézet:
    sokmaci (21)
    2011-09-04 07:03:42
    Köszönöm!
    előzmény:
    sokmaci (21)
    2011-09-04  07:03
  14. 2011. szeptember 5. 13:3255.

    Kedves Művésznő!

     

    Nekem két gyermekem van: 9 éves lányom és egy 7 éves fiam.

    Fiam sokáig csak az Ön dalait volt hajlandó meghallgatni és énekelni.

    Iskolába menet minden reggel a Pap viháncot és az Ördögfiókat hallgattuk hosszú heteken át.

    Lányom tanítónénije pedig úgy tanította meg az osztállyal a verseket, hogy délután az Ön cd-jét hallgatták napköziben a gyerekek.

    Kérdésem nekem sincs, inkább köszönetet szeretnék mondani azért, hogy örömet szerzett dalaival a gyermekeimnek és nekem is.

    idézet:
    aceace (20)
    2011-09-04 06:02:18

    Hát ennek nagyon örülök, ez két remek dal.

    Nem szoktam koncerteken énekelni, és örülök, hogy hallom, hogy a gyerkek szeretik.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_587624 (20)
    2011-09-04  06:02
  15. 2011. szeptember 5. 13:3154.
    Igen, tudom, november 26-án. Az lenne a kérdésem, hogy ez a koncert már az új lemez anyagából szól majd?
    előzmény:
    Halász Judit (51)
    2011-09-05  13:27
  16. 2011. szeptember 5. 13:3053.

    Kedves Művésznő!

     

    Az emlékeim immár tudássá váltak, mert barátom a Wikipédia és a Google.

    1963 év dec. 26-án a televízió (forrás: A televíziózás története) közvetítette a "Féjek a küszöbön" c. színdarabot a József Attila Színházból.

    De jó lenne újra  látni. Vajon megtalálható az archívumban?

     

    Tisztelettel: Jara

    idézet:
    jara (19)
    2011-09-02 22:16:03

    A "Férjek a küszöbönt" én is megnézném, ha meg volna.

     

    Talán a Televízió archívumában megvan, jó ötletet adott, utána nézek. 

    előzmény:
    jara (19)
    2011-09-02  22:16
  17. 2011. szeptember 5. 13:2952.

    Kedves Művésznő!

    Nekem két kislányom van: 3 és 5 évesek és büszkén mondhatom, hogy az Ön összes dalát fejből fújják (meg persze mi is a férjemmel). Emlékszem, az egyik televíziós vetélkedőben volt egy kérdés, amiben Weöres Sándor Csiribiri c. verséről kérdeztek és az én 3 éves lányom tudta a választ, a játékos meg nem. És ezt Önnek köszönhetjük, ezt a rengeteg megzenésített, csodálatos verset. Az abszolút kedvenc a Sehallselát Dömötör, állandóan ez szól a kocsiban, ha kazettán lenne, akkor már tényleg ronggyá hallgattuk volna.

    Gondolkoztam kérdésen, de nem igazán jut eszembe semmi, csak az, hogy megköszönjem én is, hogy énekel nekünk.

    idézet:
    Taisha (18)
    2011-09-02 14:53:55
    Az, hogy a három éves kislány tudja, hogy Weöres Sándor írta a Csiribirit, az nekem a legnagyobb fizetség az összes munkámért. Köszönöm! 
    előzmény:
    Taisha (18)
    2011-09-02  14:53
  18. 2011. szeptember 5. 13:2751.

    Kedves Jutka néni!

     

    Én már harminc éves gyerek vagyok, de a mai napig megvan az összes bakelit lemezem az Ön dalaival. Már van nekem is két kislányom, nekik már DVD-jük van, illetve olyan szerencsések, hogy élőben is hallhatták Önt már többször is. Sajnos, amikor én kislány voltam, nagyon vidéken laktunk ehhez. Azt hiszem, az első igazi koncert nekem is akkora élményt jelentett, mint a gyereknek. Köszönöm a szép dalokat, a katicásat különösen, az a kedvencünk. Ha Székesfehérváron jár, biztos lehet abban, hogy mi is ott fogunk ülni az egyik sorban!

    idézet:
    Ariaden (17)
    2011-09-02 13:31:22
    A ww.halaszjudit.hu weblapon megtalálja, hogy mikor megyek Székesfehérvárra, fejből csak annyit tudok, hogy ezen az őszön.
    előzmény:
    Ariaden (17)
    2011-09-02  13:31
  19. 2011. szeptember 5. 13:2650.

    Drága Művésznő!

     

    Visszaolvasva annyi szépet és kedveset írtak. Én is ezeket írtam volna, "kis zöld manó"-éhoz hasonlóan. Szebbet már nem lehet.

    Alig év különbség van korban köztünk. Önre Akkor figyeltem fel, amikor még televíziónk sem volt.

    Elmentünk a szüleimmel a kúltúrházba és ott ment adásban egy színdarab, annak a végét láttam. Nem tudom mi a címe, de Ön sikítozott, toporzékolt és olyan átéléssel játszotta a szerepet, hogy azóta is gondolok arra, de jó volna újra látni ezt a műsort.

    A végén a szereposztás felsorolásánál azt közölték, hogy Halász Judit  főiskolai hallgató. Mi lehetett a címe ? (hatvanas évek)

    Éljen sokáig ebben a boldog tudatban, hogy milliók kedvence.

    Szerető tisztelettel.: Jara

    idézet:
    jara (16)
    2011-09-02 13:03:40
    Drága Jara, fogalmam sincs róla! 
    előzmény:
    jara (16)
    2011-09-02  13:03
  20. 2011. szeptember 5. 13:2349.

    Draga Muveszno!

    Gratulalok a csodalatos munkassagahoz, a bajos, akar a szivhezszolo egyenisegehez ami a kedvessege mellett megis erot, biztonsagot es kitartast sugarzott tobb generacionak.

     

    Kivanok Onnek sok boldogsagot, nagyon jo egeszseget hogy meg sok szep koncerten , eloadason hozzon olyan vidamsagot a hallgatoi eletebe amilyet mindig adott azoknak akik hallagathattak akar eloben akar lemezeken.

    A Szerelmesfilm egyik kedvencem, a ami napig is sokszor megnezem ha nosztalgiara tamad kedvem. 

     

    Udvozletemet kuldom Onnek Ausztraliabol nagyon sok szeretettel! 

    idézet:
    Amarynda (15)
    2011-09-02 11:47:48
    Köszönöm a kedves írást, kilencven éves nénikém is Sidneyben él, most úgy érzem, még egy kapcsolat nyílt a távolból. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_552514 (15)
    2011-09-02  11:47
  21. 2011. szeptember 5. 13:2248.
    Igazából csak megköszönni szeretném, hogy munkásságával még szebbé tette a gyerekkoromat. Kívülről fújok tucatnyi dalszöveget, rongyosra hallgattam anno a kazettáit. Ma már a gyerekeim éneklik/hallgatják. De szerettem a Mirr-Murr meséket! Önnek olyan megnyugtató hangja van, hogy én az örök sajtkukac sokszor már a mese vége előtt "kidőltem".
    idézet:
    angelak (14)
    2011-09-02 10:04:10
    Igen, nagyon örülök, mindig, amikor a "régi gyerekek" jelentkeznek! 
    előzmény:
    angelak (14)
    2011-09-02  10:04
  22. 2011. szeptember 5. 13:2047.

    Kedves Művésznő!

    Mindig nagyon szerettem a dalait. A 70-es években,  Kamaszkoromban hallgattam a lemezeit, Rendszeresen jártunk a középiskolás barátnőimmel a Vígszínházba, ahol csodáltuk a játékát. 

    Ön volt a kedvenc színésznőm, a Jóestét nyár, jó estét szerelem, és a Játszd újra Sam című darabok, és a filmek közül a Lila ákác voltak a kedvenceim. 

    Aztán amikor anyuka lettem a nyolcvanas években a fiammal hallgattuk a lemezeket, és voltunk egy koncertjén is. 

    Tavaly nagymama lettem, és alig várom már, hogy a kisunokámat is vihessem Halász Judit koncertre. 

    Nagyon jó egészséget, és további erőt kívánok Önnek. Sok boldogságot, és örömöt a családjában.

    Reméljük, hogy még nagyon sokáig örvendeztet minket a dalaival, koncertjeivel, játékával!

    Tisztelettel egy rajongó nagymama: Hajnalka 

     

    idézet:
    maszi (13)
    2011-09-02 08:21:55

    Kedves Hajnalka!

     

    Minden decemberi vasárnapon karácsonyig a Vígszínházban két koncertem is lesz. Örülök, ha eljön az unokájával. 

    előzmény:
    maszi (13)
    2011-09-02  08:21
  23. 2011. szeptember 5. 13:1946.

    Kedves Judit!

    Az én gyerekkoromat is meghatározták a dalai, ültem a nagyi foteljában és órákig forgott a bakelit...viszont most a kisfiamról lenne szó. Pontosan szeptember 5-én lesz 2 éves és állandóan "halászjuditot" hallgat. Megyünk a váci koncertre is. Kérem, lehetne arról szó, hogy szülinapjára küld neki egy üzenetet? Iszonyúan boldoggá tenné vele. Illetve annyit szeretnék még kérdezni, hogy vállal-e dedikálást és hol, mikor.

    Előre is nagyon köszönöm, ha  furcsa kérésemnek eleget tesz, elnézést a tolakodásomért, de Zaránd szinte isteníti Önt.

     

    Sok sikert a jövőben is!

    Üdv,Györgyi 

     

    idézet:
    morzsa0721 (12)
    2011-09-02 07:26:23

    Isten éltessen, Zaránd, boldog szülinapot, sok puszit küldök neked! Nagyon szép napon születtél, ha hiszed, ha nem, az én édesanyámnak is ma van a születésnapja.

     

    A koncertek után mindig szoktam dedikálni, úgyhogy ha arra szánnak néhány percet, akkor ott nagyon szívesen aláírok mindent.  

    előzmény:
    morzsa0721 (12)
    2011-09-02  07:26
  24. 2011. szeptember 5. 13:1645.
    Drága Művésznő!

    Természetesen én is az Ön dalain nőttem fel, és most már a keresztlányommal és a testvéreivel járok koncertre. Még most, 27 évesen is nagyon szeretem ezeket a dalokat, szívesen hallgatom csak úgy itthon is őket.
    Most viszont a kedvenc filmemmel, az Ismeretlen Ismerőssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Arra volnék kíváncsi, hogy hogyan emlékszik vissza erre a filmre, mi volt benne a legjobb, mit szeretett benne a legjobban.

    Engem az varázsol el a leginkább, hogy olyan, mintha életrajzi filmecske lenne (vagy részben az is?), de mégis tele van meseelemekkel, és varázslatosan mosódik össze ez a kettő a filmben. Na meg persze a dalbetétek, amik szintén nagyon jól illeszkednek bele a történetbe, a prózába... Ez a film az énekesnői karrierjének a kezdetéről szól, mennyire valósághű?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     

Címlap

top