Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Sos!!Hugyhólyag polip!!

Mucika890
Létrehozva: 2018. november 22. 22:06

Sziasztok. Valaki tudna segíteni?? Nem rég voltam nőgyógyásznál rutin vizsgálaton és ultrahangon kiderült hogy van egy polip a hugyhólyagomon. Megnyugtatott a Doktor nő hogy jóindulatu kinövés stb Menjek el urulógusgo. Kértem is időpontot eleg későn kaptam egy hónap múlva azt kell mondjam be vagyok szarva rendesen hogy mi is lehet az a polip. Az internetre természetesen beírtam es mindenhol azt dobata ki h tuti rák  nagyon félek.....fiatal anyuka vagyok. De szerintem holnap meglátogatom a háziorvost es kérek sürgősségire időpontot.


Köszi a válaszokat előre is. 

  1. 2018. november 25. 10:103.

    A sürgősségi nem erre van!!!!


    Higgadj le, ha nagyon idegesít, menj magánba. De a polip az jóindulatú. No para.

  2. 2018. november 23. 12:462.

    Dehogy rák! Ahogy mondta a doktornő jóindulatú kinövés, amivel  ettől függetlenül foglalkozni kell és el is távolítják. Nyugi, 1 hónap alatt semmi nem fog veled történni. Vannak akiknek bélben, gyomorban van és nem is tudnak róla.

Címlap

top