Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bélférgesség várandósan

Zitus20
Létrehozva: 2018. október 20. 03:30

Sziasztok!


Tegnapi nap este a székletemben bélférgeket találtam, nem mozogtak, de ilyen több rizsszemű akármi volt.


Nem emlékszem lett-e volna bármikor is bélférgem, de persze most 31 hetes várandósan miért is ne lenne?!😡


Hívtam a nőgyógyászt, tenyésztés kellene... 


Ünnepek révén nincs háziorvos, rohantam az ügyeletre. Sajnos erre várandósan nem tudnak semmit adni, egyek sok fokhagymát.


Nem tudok aludni, aggódom.... Felhívtam a sűrgősségit 3 helyre kapcsoltak mire közölték, hogy inkább aludjak hajnali 3-kor, ha nagyon aggódom menjek be délelőtt és lehet tudnak valamit mondani,de így gyógyszer tényleg nincs.


Na most legyek okos. Annyi mindent olvastam, hogy már csak sírni tudnék. Féltem a gyermekem, meg persze magamat is.


 


Remélem valaki olvassa és tud valami tapasztalattal szolgálni.


 


Köszönöm!🙏🏻❤️

  1. 2018. október 24. 23:494.

    Gyerekkoromban mi még sokszor játszottunk mezítláb. Párszor gilisztásak is lettünk. Hogy attól-e, vagy mert a fáról ettük a gyümölcsöt, nem tudom. Nagymamám olyankor mindig fokhagymát etetett velünk. Apróbb darabokra vágta és sok vizzel lenyeltük. És tényleg használt. Később, mikor kisfiam is férges lett egyszer én is így jártam el, a gyerekorvos szerint ragyogó megoldás volt. Akkor nem is adott rá más gyógyszert. Állapotosan azt hiszem egy két fokhagymagerezd nem okozhat problémát a szagán kívül. Az meg majd elmúlik. Én biztos kipróbálnám, mielőtt erősebb gyógyszerhez fordulnék.

    előzmény:
    Miacida (3)
    2018-10-24  19:32
  2. 2018. október 24. 19:323.

    Kaphatta állattól, mosatlan gyümölcstől is akár, tökmindegy :( Felfázástól kizárt, hogy gilisztás lesz az ember.


    A vermox tabletta jó lenne, de terhesek sajnos nem szedhetik. Gyógyszertárban nem tudnának segíteni? A fokhagyma amúgy tényleg jó állítólag. 

    előzmény:
    Dnanga1 (2)
    2018-10-24  09:56
  3. 2018. október 24. 09:562.

    Jó tanácsot kaptál, egyél meg pár gerezd fokhagymát. Ha le tudod nyelni, akkor egészben is jó, nem kell elrágni. Viszont azt jó lenne kideriteni, mitől kaphattad? Felfázás? Állat esetleg?

Címlap

top