Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Rexetin hozzászokás

superherooo
Létrehozva: 2018. október 1. 20:43

Sziasztok! Van bárki aki szedi ezt a gyógyszert? Meddig tartott a hozzászokási idő? Hogyan bírtátok ki? Megérte? Még csak 1 napja szedem, de majd meg őrülök, valaki nyugtasson meg, hogy megéri! 


(Olyanok kíméljenek, akik le akarnak róla beszélni, mert hogy gyógyszer nélkül is meg lehet oldani. 2 évig próbáltam, nem ment, szeretnék már jobban lenni)

  1. 2019. Április 6. 20:463.

    Szia Superherooo! Nem tudom olvasod-e még a fórumot de kíváncsi lennék hogy hogy vagy? Mi történt Veled az elmúlt hónapokban? Én most kezdtem el szedni a Rexetint. Felet, 10mg-ot kell reggel, este 0,5 xanax. De így legalább el tudok aludni még ha nem is úgy alszom mint előtte. Még várom a hatását. Reggelek nagyon nehezek. Nehezen indul a nap, étvágytalanság, délre jobb, este mintha semmi bajom nem lenne. Akkor tudok enni is. Más is volt / van ezzel így?

  2. 2018. október 1. 21:362.

    Szia!


    Én mást szedek,de erre a gyógyszerre is az igaz,mint amit én szedek,hogy kell legalább 3-4 hét,mire elkezd hatni.Minden ember agyában van egy szerotonin nevű anyag.Ha ez lecsökken,akkor jönnek a betegség tünetei,nem részletezem,úgyis tudod.Bár ezt a hormont még pótolni nem tudják-sajnos-viszont ha a gyógyszer hatására jobban leszel,mondhatjuk nyugodtabb,boldogabb,stb...akkor beindul a hormon termelődése.Na ebben segít ez a gyógyszer,beindítja a folyamatot.Ehhez kell a 3-4 hét.


    Jobbulást,vigyázz magadra!


     

Címlap

top