Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Soha ne menj

nokris
Létrehozva: 2018. július 16. 07:28

Fogorvost keresel? Ahol a beteggel kedvesek és türelmesek, valamint szaktudással is rendelkeznek? Megoldják a problémád?


Akkor budán a Királyhágó utcában lévő Full Dent-et FELEJTS EL ! Ott ezeket a feltételeket nem igen ismerik. Azt sem tudják mit jelentenek! Azoknál minden a pénzen múlik, amíg nem fizettél hajlonganak , de miután fizettél le vagy sz....!!! Ha utána problémád van, old meg. Ezenkívül horibilis áraik vannak és a saját fogtechnikai brigádjuk nem ért a munkájához. Nagy szar! Pontatlan módon dolgozik! Na ezeket felejtsétek el ezt a fogászati magánrendelőt! , ha nem akartok majd újra fizetni máshol, hogy rendbetegyék azt amit ezek elcsesznek. Ne kerülhessetek olyan helyzetbe se, hogy a repülőgép leszállásnál kiesik a fogad, meg még sok hasonló egyéb történet. 


Felejtsd őket, soha ne menj oda csak, ha sok sok meg még pkusz másik 100000ft-od van rájuk költened és nem magadra!


 

  1. 2018. július 29. 04:064.

    Jól teszed! A Fulldent fogászatnál ez negoldhatalan!


    Ne is próbálkozz bejelentkezni.


    Rámegy az egészséged!!! és nem utolsó sorban még a gatyád is! 


     


     

    előzmény:
    Kövesdiági (2)
    2018-07-17  16:21
  2. 2018. július 18. 18:483.

    köszi

  3. 2018. július 17. 16:212.

    Én is egy jó fogtechnikussal dolgoztatok inkább!

Címlap

top