Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Óvuláció miatt?

Eviikee
Létrehozva: 2018. Április 25. 20:17

Sziasztok! 20 éves vagyok , a menstruációm elég pontos volt az utóbbi időben de 2 havi most körülbelül 1 heteket csúszott. 1 hónapja azt vettem észre hogy fájdalmat szúró érzést érzek mikor együtt voltunk a barátommal akkor ki is derült hogy van a bal oldalon egy kisebb ciszta az rendben fel is szívódott a következő mensesig


ami ápr. 7 én kezdődött rendben el is múlt és most vasárnap 22-én a számolgatásaim és a mensi naptáram szerint aznap volt ovulációm. Azt vettem észre hogy hol barnázok hol rózsaszín kissé véres a folyás és apró kicsi darabokat találok a papíron is  ez már a 4 nap hogy ilyen folyásom van és kezdek kissé pánikolni gondoltam az ovu miatt lehet ilyen színű de már hogy eddig tartson kicsit fura, elötte soha nem volt köztes vérzésem sem barnázásom. Óvszerrel védekezünk és idáig minden rendbeb volt, egyenlőre babát nem tervezzük! Ha valaki valami tapasztalatot esetleg tudna írni azt megköszönném . Természetesen készülök nőgyogyászhoz ismét! 

  1. exb
    exb
    2018. május 3. 21:202.

    Szia. Én is megérzem a ciklus közepét, de négy nap már sok. Mondjuk azota tuti voltál dokinál, de szerintem valami mehszaj probléma.

Címlap

top