Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kullancsbiztosítás

Piri34
Létrehozva: 2018. Április 24. 15:56

Sziasztok! Első gyerekes anyuka vagyok, és szeptembertől óvodába fog járni a kisfiam. Szeretném a legnagyobb biztonságban tudni. Kertes házban élünk, sokat kirándulunk, így mindig odafigyelek, hogy teljesen zárt öltözékben legyen a pici, mert nagyon féltem a kullancsoktól. Az oviban viszont már nem tudok majd ennyire odafigyelni rá, így úgy döntöttem, hogy elkezdjük a kullancs elleni védőoltás beadatását neki. Azt olvastam, hogy a Lyme-kór ellen sajnos nem véd, ezért az aggodalmam nem fog teljesen megszűnni. A nagy kutakodásban itt-ott olvastam, hogy vannak ma már kullancsbiztosítások is. Van valakinek bármi tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mire jó? Szerintetek megéri kötni?


 

  1. 2018. Április 25. 21:467.

    Pontosan. Ennyibe kerül a mail címed. 


    Egyébként egy megbetegedésre 20.000 ft-ot ad. Nagy veszélyét nem érzem, ha nem kapom...

    előzmény:
    york (5)
    2018-04-25  17:20
  2. 2018. Április 25. 21:296.

    Szerintem is jól látod... 


     


    Mindazonáltal...


     


    A szolgáltatást igénylők nyereményjátékban vesznek részt! Játékszabályzat


    SZERENCSEJÁTÉK?????????


     


     


     


     

    előzmény:
    york (5)
    2018-04-25  17:20
  3. 2018. Április 25. 17:205.

    "Mire jó? Sajnos ma már a városi parkokban, a családi házak udvarán is gyakran előfordulnak fertőzött kullancsok. A kullancsveszély biztosításunk abban az esetben térít, ha bizonyíthatóan kullancs által okozott fertőzésben betegszik meg. A biztosítási összeggel segítünk fedezni a gyógyszerek költségét.     Amint az ingyenes időszak lejár, a szolgáltatás egész egyszerűen megszűnik."


    Május 20-ig ingyenes, ahogy írod. Hát.. nem sok idő. 


    Szerintem itt is, mint sok hasonló oldalon a regisztrációra hajaznak. Utána majd jönnek a további mail-ek.. 

    előzmény:
    Lina61 (4)
    2018-04-25  17:08
  4. 2018. Április 25. 17:084.

    Szia! Én nemrég kötöttem, egyelőre hála az égnek nem kellett élnem a biztosítással. Amit én kötöttem, az teljesen ingyenes volt, csak regisztrálnom kellett, így mindenképp megérte. Az tetszett benne, hogy ingyenes, így mi veszítni valóm van, plusz az én biztosításom érvényes mindenkire, aki velem egy háztartásban él, így nem kell külön-külön megkötni mindenkinek. Ha most megy a gyereked oviba, akkor mindenképp nézz rá, főleg, ha már tudjátok, hogy hova fog járni, mert ha kiválasztod az intézményt, neki is és magadnak is nyerhetsz. Ha jól emlékszem május 20-áig érvényes az akció, de egyébként a biztosítás utána is ingyenes lesz szerintem: https://www.genertel.hu/kullancs


     

  5. 2018. Április 25. 08:173.

    Lyme gyógyítható, ha nem is egy népünnepély. A gyógyszer nem drága. Elképzelésem sincs, mire lehet jó egy ilyen biztosítás.


    Oviban biztos nem fogják a gyereket nyakig beöltöztetve kertbe vinni és szerintem jól is teszik.


    Oltással egyetértek.

  6. 2018. Április 24. 16:222.

    ????????


     


    És ez mire jó (a lehúzáson kívül)...??


    Ha mégis megbetegszik a gyereked, akkor a biztosítástól majd kigyógyul...? 


     


     

Címlap

top