Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Cmv-Vetélés

Gabi95
Létrehozva: 2018. március 6. 12:02

Sziasztok, láttam, hogy van már ebben témában topik, de sajnos nem sok mindent tudtam meg belőle :-( Úgy tűnik mindenkinek mást mond az orvosa. Sajnos velem is megtörtént amitől a legjobban féltem egész életemben. Elvetéltem( korai vetélés volt, 5 hetes). Szerencsére olyan orvoshoz mentem, aki rögtön azzal kezdte, hogy vizsgáljuk ki, hogy mi lehetett az oka a vetélésnek és ne várjuk meg, hogy esetleg újra megtörténjen. Vérvizsgálatból kiderűlt, hogy nagyon magas a szervezetemben a CMV. CMV IGG- 214,1. Az eredményen az is rajta volt hogy mennyi alatt negatív és mikor pozitív. 0.5 alatt negatív, 1.0 felett pozitív. Szóval az enyém nagyon magas. Az orvosom most ki írt kezelést, de azt mondta ez sem garantálja,hogy a következő terhességem rendben lesz. Még csak egy hónapja volt a vetélésem és nagyon megviselt. Az pedig szintén, hogy nem tudni, hogy hasznos lesz e a kezelés. Egyébként a vetélés óta fáj a gyomrom és kb 3 hete megy a hasam. Nem tudom ennek köze van e a CMV-hez :-( aki tud valamit ebben a témában, hogy CMV miatti vetélés után volt e bármi baj a terhesség alatt az legyen szíves írja meg. Azt is, hogy mi más problémát okozott a szervezetében. Bocsánat, ha valamit nem érthetően írtam, de ez az első topikom és most egyébként is nagyon ideges vagyok. Nem akarok még egy babát elveszíteni.

  1. 2018. március 19. 20:364.

    Szia, sajnos úgy látom nem írt senki :-( Hogy vagy? Mit mondott az orvos? Remélem csak tévedett!

    előzmény:
    Cica (2)
    2018-03-12  21:42
  2. 2018. március 19. 20:363.

    Szia, sajnos úgy látom nem írt senki :-( Hogy vagy? Mit mondott az orvos? Remélem csak tévedett!

    előzmény:
    Cica (2)
    2018-03-12  21:42
  3. 2018. március 12. 21:422.

    Sziasztok nem hogy ir ide valaki de tanacsot szeretnék kerni 11 hetes terhes vagyok ma az ultrahangon a doki nem látott szivhangot holnap is megyek ultrahangra menxi az eselye hogy tevedett valakinek volt ilyen tapadztalata irjatok meg köszönöm előre

Címlap

top