Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Aranykolloid vélemény, mir

pallm
Létrehozva: 2018. február 15. 10:15

Aranykolloidot a kineziológusom szülés utáni depresszióra ajánlotta, van valakinek hasonló tapasztalata?

  1. 2018. február 16. 12:386.

    Bocsáss meg buta hozzászólás volt, patikában is árulnak hatástalant... DE törvénybe tudta szegedi orvos főember hozatni, hogy
    az ezüst és arany kolloid csak szájvíz lehet, sőt kötelező utána tenni, hogy köpje ki és ezt követően jól öblögesse ki a száját!
    Nos a desztillált víz a legtisztább, és a kolloid nano méretű szemcsék fertőtlenítve tartják, ennél tisztább víz nincs, akkor mivel kellene utó-öblögetni?
    JA HOGY NEM SZABADALMAZHATÓ ÉS NEM DRÁGA GYÁRI GYÓGY-MÉREG?
    DE a KÖZÉPKORI JÁRVÁNYOK IDEJÉN A "KÉKVÉRŰ"-EK TÚLÉLÉSI ESÉLYE SOKSZOROSA VOLT az ezüst evőeszközök nélküli népességhez képest!
    Az ezüst sem jó mindenre, de még a ráksejtek tobzódását is fékezi. Azonban a RÁK szaporodása és a testben tudatosan / véletlenül utazó ezüst szemcsék nem pusztán a ráksejtekhez jutnak el. Fertőtlenítve a vért mikróbák sokaságától, de a RÁK-TENYÉSZET-hez jutó ezüst mennyisége, szemben a RÁK szaporodásával eldönti kinél alkalmas a meddig a megelőzésre, gyógyításra. Adorr RÁK tömegtől kezdve nem meggyőző. AZONBAN A TOBOZ MIRIGYET HORMONOKKAL MAGA JAVÁRA FORDÍTÓ RÁK kártételt tiszta szellemi képességet fenntartó állapotra tudja visszahozni! Ez sem közömbös...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_526801 (5)
    2018-02-15  11:23
  2. Torolt_felhasznalo_526801
    Torolt_felhasznalo_526801
    2018. február 15. 11:235.

    Én nem értek a szakmai részéhez, de elkezdtem keresni, és az tűnt fel, hogy sem gyógyszertárak, sem komoly gyógynövényboltok nem árusítják. Azoknak a honlapoknak a nevében viszont, ahol lehet kapni, szinte mindig benne van a kolloid szó, azaz kifejezetten ezeket a termékeket akarják eladni. Ezt azért érdemes átgondolni. Nem azt mondom, hogy ami nem kapható patikában, az már biztosan átverés, de azért érdemes feltenni a kérdést, hogy vajon miért van az, hogy a gyógyszertárak nem forgalmaznak ilyet.


    Depresszióra, hangulatjavításra, stresszoldásra sok természetes, megbízható megoldás van. Ha még szoptatsz, akkor szerintem inkább nőgyógyásszal beszélj arról, mit lenne érdemes szedned, ne kineziológussal.

  3. 2018. február 15. 11:044.

    További hasznos olvasnivaló! 


    http://alimento.blog.hu/2015/07/13/kolloid_biznisz


     

  4. 2018. február 15. 11:023.

    http://nol.hu/belfold/az-ezustkolloid-nem-gyogyit-viszont- arthat-figyelmeztet-a-gyogyszerhatosag-1601991


     









    164. kjozso
    2017-05-24 16:04






    Amit te vettél nem ezüst kolloid az arany sem arany kolloid.

    A valódi arany kolloid ára kb 120 ezer lenne, ennél olcsóbban képtelenség előállítani. Ennél fogva nem is lehet kolloid arany. A termék, amit említettél egyszerű ízesített víz, némi aranyporral, ami leülepedik. Hatása nulla, sőt mivel tartalmaz arany kloridot, az kifejezetten mérgező.



     

  5. 2018. február 15. 10:592.

    Jézusmária! 


     


    Te mérgezni akarod a gyerekedet az anyatejen keresztül....????? 


    Ha valóban pszichés problémáid vannak, miért nem fordulsz szakemberhez???? Garantáltan nem himihumi ezoterikus baromságokat fog neked mondani! 


    Épp tegnap volt egy cikk, hogy egy orvost eltiltottak a szakma gyakorlásától, mert ilyesmit propagált.... 


    https://index.hu/belfold/2018/02/14/kamugyogyszert_reklam ozott_egy_orvos_fel_evre_eltiltottak_a_szakmatol/


     


    " Boldogkői Zsolt, a szegedi egyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezetője a HVG-nek azt mondta erről: a sósav is megöli a baktériumokat, mégsem ajánlják belső fertőtlenítésre. Arra pedig semmilyen tudományos bizonyíték nincs, hogy az ezüstkolloid egyetlen betegséget is meggyógyított volna. Viszont nagy mennyiségben mérgező." 


     


    Ugyanez vonatkozik az aranykolloidra is. 

Címlap

top